Elhamdulıllah Elhamdulıllah Elhamdulıllah Allahım yaradanım rabbım sen nelere kadırsın .Dın kardeslerım gcenlerd bır mulakata gırcektım dua edın ban demıstım sımdı alındım hemde hıc tahmın etmıyodum yanı benım ıcın cok zor gelıyodu.Allahıma sukur olsun dualrımız kabul oldu Allahım sımdı tekraradan dua edıyorum rabbım bana saglık sıhhat afıyet zıhımn acıklıgı ver Allahım benı tembellıkten koru Allahım sen benı sasırtma yolundan cıkartma kı calsıyım yapıyım kaldır yardanım onemudekı butun engellerı ıslerımde kolaylıkm rahatlık ver sabır azım guc verkı alnımın akıyla yapıyım bu ısı.Allahım sen benım bu ısı yapmamı nasıp eylersen sana yalvarırırm yoksulun yanında fakırınn arkasıdna destek olmamı nasıp eyle benı kıbırlıktemn ovunmeden koru yarabbım.Sen hayırlı yolart nasıp eyle allahım sana bınlerce yuzbınlerce kez sukur olsun .Amin allahım bana bu guzel gunlerı yasattıgın ıcın yıne skru olsun sen benım bu gunumu aratma ve benım ıcın dua eden etmeyen tum ınanlar ıcın haklaırnda hayırlı kısmetler nasıp eyle.Amin
Allahıma bınlerce kez sukur olsun dua kardeslerım sızden Allah razı olsun
(23 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin...
18 yıl önce gönderildi # -
Allah sevincinizi daim etsin kardeşim, şükrünü nasib etsin, hakkınızda hayırlı bereketli kılsın amin amin
selam ve dua ile
hayırlı cumalar...18 yıl önce gönderildi # -
amin kardşm rabbim şükürden ayırmasın azgınlık ve fenalıktn korusun..rabbim azanların azgınlık yapanların cezasını versin.sen allaha dayan o sana daha ne kısmetler ne rızık kapıları acar...kim allaha sığınmışda yalnız kalmış ki...allah yardımcın olsn..dualarını ve dualarımızı mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine kabul etsin
mutluluğunun daimi için 21 besmele canım amin
Amin.Amin.Amin.Gözün aydın olsun kardeşim.
Amin. Masallahhh Masallahh Masallahhh....
AMİN SELDACIM ALLAH DUALARINI DUALARIMIZI KABUL ETSİN
AMİN Bİ HÜRMETEN LİLALEMİN ALLAHIM VEKİLDİR TÜM DUAN KABUL OLSUN.AMİN KARDEŞ AMİN.
amin..amin..amin.
selda kardeşim Rabbim mutluluğunuzu daim kılsın.Allah herzaman yardımcınız olsun.18 yıl önce gönderildi # -
elhamdülillah
amin.
gözünaydın selda Allah şükretmen gereken güzellikleri arttırsın insallah.18 yıl önce gönderildi # -
ben inandım ki bu sitede dua dostlugu hiç bitmeyecek ben birini sevdim ama o benimle başka sebeplerden dolayı birlikte olmuş sonrada zaten bitti ama ben çok saf biriyim başıma gelmedik kalmayacaktı yanlız allah yardım etti de bir şey olmadı şimdi ben sadece şunu istiyorum ilk başta okulum bitsin daha sonra sinan beni sevsin çünkü ben onun yardımcısı olayım yoksa cocugun başı yanacak kardeşlerim o beni sevsin benim yanımda olsun ki ben onu bu bataklıktan cıkarayım kardeşlerim ne olur ben onu seviyorum sevmeesemde insanlık vazifesini yerine getereyim doğru yola cekeyim bana dua edin kardeşlerim
Allah mutluluğunu daım etsın selda.guluzar Allah yardımcın olsun,gönlündekı dıleklerını sana hayırlısıyla nasıp etsın.ne guzel sevdıgın ınsanın kurtuluşu için dualarda bulunuyorsun.işte gercek sevgı bu aslında.kendınden cok sevdığini düşünmek.Allah her daım yanında olsun...
AMİN.ALLAH SEVİNCİNİZİ DAİM ETSİN DUALARINIZI KABUL ETSİN. SELAM VE DUA İLE...
Amin Amin Amin.Allah hepnızden razı olsun dua kardeselerım .Allah sızın yanınızdana ayrılmasın ınsallah.guluzarask kardesım allah senın yardımcın olsun ınsallah Allah sevdıgın ınsanı kendı yoluna cekmesı ıcın hayırlı sebepğler vesıle kıalr.Sukru yaradana.elhamdulıllah Elhamdulıllah elhamdulıllah.
senin adına çok sevindim
rabbim sevincini daim etsin...duan için amin...18 yıl önce gönderildi # -
maşallah maşallah rabbim mutluluğunu daim etsin bizleri de duası kabul olan kardeşlerimizden eylesin
amin dın karsesım .Allah sennde dualrını hayırlı bır sekılde nasıp eylesın ınsallah.
AMİN ..
RABBİM MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN KARDEŞİM18 yıl önce gönderildi # -
amin Allah senden de razı olsun mukkader .allah senınde mutlulugunu daım etsın ınsallah .Ya vedud Ya vedud ya veud...
Her sabah bir kere “Allahümme mâ esbaha bî min nîmetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, lâ şerîke leke, fe lekel hamdü ve lekeşşükr” ( 12)demeli ve her akşam (Mâ esbaha) yerine (Mâ emsâ) diyerek, hepsini aynen okumalıdır.
Peygamberimiz buyurdu ki,”Bu duâyı gündüz okuyan, o günün şükrünü yapmış olur. Gece okuyunca, o gecenin şükrünü îfâ etmiş olur”. Abdestli okumak iyi olur ise de şart değildir. Hergün ve her gece okumalıdır.
Hamd ve şükür için de şu duâ okunmalıdır:
“El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr”. (14)
Şu duâ da okunmalıdır:
“Elhamdülillahi alâ ni’metil islâm. Ve alâ tevfîkil îmân. Ve alâ hidâyetil rahmân.” (53)
Amin.Allah rzı olsun bizimle sukur dualrını paylastıgın ıcın.
allah'ü teala cümlemizden razı olsun rabbim herkesin dualarını ,şükürlerini,ve dileklerini kabuleyler inşallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.