Melegim canım içimin parçası kız arkadaşım,talihsiz bi olay sonucu 4,5aydır cezaevinde çok sıkıntılı günler geçiriyo psikolojiside çok bozuldu :(..Allah rızası için bu mübarek cuma gününde 3ihlas 1 fatiha okurmusunuz dua dostlarım canım kardeşlerim,Allah razı olsun hepinizden..
BU MÜBAREK GÜNDE MELEGİM İÇİN 3İHLAS 1FATİHA OKURMUSUNUZ DUA DOSTLARIM:(derin)
(41 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
okurum ne demek 3 ihlas 1 fatiha 10 ayetel kürsi kabul buyrun
18 yıl önce gönderildi # -
OKUDUM KARDEŞ AMİN RABBİM YAR VE YARDIMCI OLSUN
RABBİM TEZ ZAMANDA KURTARSIN,3 İHLAS 1 FATİHA ARKADAŞINA.
1 İHLAS,1 FELAK,1 NAS SENİN İÇİN.18 yıl önce gönderildi # -
okuyrm ,,,,,,,,amin...rabbim kabul etsin...rabbim tez vakitte sizleri buluştursun sıkıntılarınızı alsın rabbim..rabbim sevginizi bir ömür boyu daim kılsın kardşm benim..rabbim darda kalanı görür rabbim darda kalana yetişir...rabbim sizede ferahlık ve aff eylesin...aminn
Okudum Derinciğim Allah arkadaşının gönlüne ferahlık versin, yardımcısı olsun.amin amin amin
Çok saolun dua dostlarım Allah razı hepinizden kat kat razı olsun,Bende dua seferberligi adlı linkte hepiniz için okudum bi bakın lütfen oraya,Allah tüm dualarımızı kabul etsin amin..
3 ihlas bir fatiha
Allah yardımcısı olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun merve kardeşim..
11 İHLAS 3 FATİHA. ALLAH KABUL BUYURSUN.AMİN.
Allah razı olsun canım dilara kardeşim..
3 ihlas 1 fatiha ve LA ILAHE ILLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDIYASSEMAVATI VEL ARDI YA ZEL CELALI VEL IKRAM.....
Allah razı olsun yüregine saglık kardeşim..
Okudum.Allah yardımcısı olsun.sıkıntılarından sıyrılmasına yardımcı olsun Rabbim(amin)
teşekkür ederim,Allah razı olsun yüregine saglık kardeşim..
Okudum kardeşim. Rabbim bu mübarek günler hürmetin ona ailesine ve sana sabırlar versin. Hepinizi selamete ulaştırsın inşaallah. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
99.Böylece onlar (gelip) Yusuf'un yanına girdikleri zaman, anne ve babasını bağrına bastı ve dedi ki: "Allah'ın dilemesiyle Mısır'a güvenlik içinde giriniz."
100.Babasını ve annesini tahta çıkarıp oturttu; onun için secdeye kapandılar. Dedi ki: "Ey Babam, bu, daha önceki rüyamın yorumudur. Doğrusu Rabbim onu gerçek kıldı. Bana iyilik etti, çünkü beni zindandan çıkardı. Şeytan benimle kardeşlerimin arasını açtıktan sonra, (O,) çölden sizi getirdi. Şüphesiz benim Rabbim, dilediğini pek ince düzenleyip tedbir edendi. Gerçekten bilen, hüküm ve hikmet sahibi O'dur."
101."Rabbim, Sen bana mülkten (bir pay ve onu yönetme imkanını) verdin, sözlerin yorumundan (bir bilgi) öğrettin. Göklerin ve yerin Yaratıcısı, dünyada ve ahirette benim velim Sensin. Müslüman olarak benim hayatıma son ver ve beni salihlerin arasına kat."........................(yusuf suresi 99-101.ayetler)
kardeşim bu ayetleri çok okuyun inşaallah Rabbim bir kapı açar, ummadığınız yardımlarla sevindirir sizleri,amin
Allah yardımcınız olsun sabrınızı ve gücünüzü arttırsın
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
Saol kardeşim Allah razı olsun..
okumam mi derin kardesim!!! ...duayla kalin Rabbim mucizesini sunsun aklansin melegin ..sevgine ve sabrina saygiyla bakiyorum Masallah. Rabbim ikinizide kucaklasin sevkatiyle..insallah...tez zamanda hic ummadiginiz bir süpriz olsun insallah.
3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi 1vedduha 1 inşirah 1 kevser 1felak 1 nas okudum kardeşim
Rabbim afiyet ve selamet vesilesi kılsın amin...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun zez ve cihan kardeşim,Allah sizlerinde dileklerini hacetlerini tez zamanda versin amin..
benden de 11 ihlas 3 fatiha inşallah ummadığınız yerden kapılar açılsın size en yakın zamanda kavuşmanız dileğiyle
RABBİM YARDIMCISI OLSUN KARDEŞİM..
1FATİHA 3 İHLAS OKUDUM18 yıl önce gönderildi # -
3 gulfu bır elhamdan da benden.Allahım yar ve yardımcısı olsun .Ya vedud Ya vedud Ya vedud.amin
Allah cümlenizden kat kat razı olsun dua dostlarım..
BENDE OKUYORUM.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN İNŞ.SLM VE DUA İLE...
allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ademe ve nuhin ve
ibrahiyme ve musa ve isa vema beynehüm minen
nebiyyine vel murselin.salavatullahi ve selamuhu aleyhim ecmain.)
Rabbim günahlarımızı affetsin.islamı anlatmayı ve yaymayı nasip eylesin.inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
1 Fatiha,3 İhlas hediyemiz.
Allah razı olsun hepinizden kardeşlerim çok saolun..
.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.