Dostlarım yarın mübarek aşure günü rabbimizin çok kıymet verdiği günlerden. Bende ismen herkese dua etmek istiyorum. Yazarsanız inşaallah akşam 20,00 gibi çıktı alıp dua edeceğim yarına. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin. AMİN AMİN AMİN
YARIN HERKESE İSMEN DUA ETMEYE ÇALIŞACAĞIM İSTEYEN ARKADAŞLAR YAZABİLİR (sudemer
(51 mesaj) (48 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ŞU KARDEŞİNİZE BİR DUA BUYURURSAN RABBİM SENİN VE MÜSLÜMAN ALEMİNİN TÜM SINTILARINI GİDERSİN.NECATİ
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim razı olsun.
Rabbim dualarınızı kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim benim..allah razı olsn senden ...kaan kardeşin icinde dua et...hayırlı allahtan korkan kuldan utanan icinde allah sevgisi olan..kalbi güzel ruhu güzel kendi güzel bireş bulmam icin dua et tezzamanda..allah dualarını kabul olsn sende dualarımdasın tüm dua dostları gibikardşm..allah kabul eylesin.
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL YÜREĞİNE KARŞILIK VERSİN YARADANIM
BENİM DUAM RABBİMİN VERDİĞİ NİMETLERİN DEVAMI VE ZAFER'İMİN SEVGİME KARŞILIK VERMESİ 4 YILDIR SABIRLA SABREDİYORUM DİLİYORUM
:( RABBİM ONU HAKKIMDA HAYRA ÇEVİRSİN KAVUŞTURSUN BENİ :(
LÜTFEN ALLAH'IM N'OLUR :( ÇOK İSTİYORUM BU İSTEĞİMİ HAYRA ÇEVİR BU GÜZEL YÜREKLİ DOSTUMUN HATRINA KABUL ET
ALLAH RAZI OLSUN DOSTUM GÜZEL YÜREĞİNLE DUANA MUHTACIM MEVLAM KABUL ETSİN AMİN
GÜZEL YÜREĞİN İÇİN HEDİYEM OLSUN 3 İHLAS 1 FATİHA18 yıl önce gönderildi # -
Ablacığım benide duanızda anarsanız müteşekkir kalırım.
Rabbim sizi sevsin ve sevindirsin.
Bu kardeşinizi de unutmayınız.
Allah razı olsun.
Allah razı olsun ablam Allah kabul etsin.. benim adımıda anarsan sevinirim istediğin gibi...Allaha emanet ol.. 100 besmele gönderiyorum güzel yüreğine Allah rızası için.
bana da dua edebilirmisinn çok sıkıntılıyım çok pişmanım hiç yapmadığım bir şey yaptım nasıl yaptım hala anlamıyorum çok üzgünüm çok pişmanım çok huzursuzum Allahım beni affetsin bende kendimi affediyim çok ihtiyacım var duayaa
ben ne yapabilirim kendimi affetirebilmek için ve kendimi affetmek için bilmiyorum
Allah razı olsunn Rabbim dualarını kabul etsin inşa'Allah18 yıl önce gönderildi # -
SLM SUDEMERAL DUALARINA BENİDE KATARSAN SEVİNİRİM BENDE SEN VE DUA DOSTLARIM İÇİN DUA EDECEM ALLAH GÖNLÜMÜZDEKİNİ BİZE NASİP ETSİN HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN AMİN
Rabbim razı olsun inşallah.Benide dularınızdan nasiplenenlerden eylerseniz ne mutlu bana... Bende artık hakiki bi sevgi istiyorum rabbimin rızasına uygun bir evlilik istiyorum inşallah.
RABBİM DULARINI KABUL ETSİN , BÜTÜN SIKINTILARINI GİDERSİN...18 yıl önce gönderildi # -
BEN DE VARIM
KARABÜKTEN AYŞEGÜL,,
MEHMET İLE HANDAN KIZI:))
ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim.
benide unutmazsan sevinirim.rabbim gönlümdeki isteklerimi biliyor bende etmiş olduğum dualarıma kavuşmak istiyorum hayırlısıyla...
allah razı olsun
rabbim gönlünün muradını versin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim benim,dualarından benide nasiplendirsin..
Kardeşim cezaevindeki kız arkaşımıda eklersen çok sevinirim adı elif,Allah razı olsun kardeşim
Canım kardeşim çok sıkıntı ve çok zordayım dualarını bekliyorum bende sana bol bol dua edicem bana hayırlısıyla feraha çıkıp borçlarımı ödemek için dua et
CANİMSIN....
merhaba sudemeral benim ismim Arzu sevdiğimin ismi Ekrem biz ayrıyız ve onu çok seviyorum ve 2 yıldır ona kavuşmak,onunla hayırlı mutlu bir yuva kurmayı diliyorum Rabbimden.benim içinde dua edermisin.şimdiden Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah amin amin amin
bende bende bende :))
allah razi olsun..insallah dualarin kabul olur..LA ILAHE ILLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDIYASSEMAVATI VEL ARDI YA ZEL CELALI VEL IKRAM.....
Canım benim içinde dua edermisin.Eşimle barısıp yuvamızın dağılmaktan kurtulması için.Allah razı olsun.Rabbim seninde dualarını kabul eylesin.Amin
cnm kardeşim dualarında banada yer ayırırsan sevinirim sevdiğim kişininde adı furkan onun kalibin bana karşı yumuşaması için ve tekrara birleşememiz için dua edersen sevinirim hepnizdez allah razı olsun
Allah kabul etsın bütün dualarını.benı de unutmazsan sevınırım.hayırlı,güzel bir iş diliyorum Rabbimizden.Allah razı olsun...
Allah hepinizden razı olsun. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin. Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşaallah. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
çıktı alıyorum18 yıl önce gönderildi # -
SUDEMERAL BENİDE UNUTMA CANIM..
RABBİM KOLAYLIKLAR VERSİN....SELAM İLE.18 yıl önce gönderildi # -
sudemeral kardesim benim ve ailem icinde dua edersen cok sevinirim rabbim senin de her ne muradin varsa tez gunlerde huzura varasin allaha emanet ol saglicakla kalasin
sudemeral kardesim benim ve ailem icinde dua edersen cok sevinirim rabbim senin de her ne muradin varsa tez gunlerde huzura varasin allaha emanet ol saglicakla kalasin
Allah senden razi olsun ve seni sonsuza kadar sevsin.
BENİDE UNUTMA İNAN ÇOK İHTİYAÇIM VAR ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
Benımde ısmımı gecırsen cok sevınırım.Sımdıden allah kabul eylseısn ve Allah senden razı olsun.Amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.