BEN TÜMDUADOSTLARINA BUGECE HATİM İNDİRİYORU
(33 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun kardeşim,Rabbimde senin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin amin..
18 yıl önce gönderildi # -
bu nası güzel bi yürek dostum kardeşim Allah ne muradın varsa hayra çevirsin kabul etsim
tüm yüreğimle AMİN AMİN AMİN ecmain18 yıl önce gönderildi # -
allah herşeyin engüzelini en iyisini versin güzel yürekli kardeşim bütün dualar için amin amin amin
AMiNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....
Allah dualarını kabul etsın.binlerce kez amin amin amin.
amin amin amin ismim Arzu sevdiğimin ismi Ekrem ona kavuşmayı diliyorum benim adımıda eklermisin Nozgen Allah razı olsun,Rabbim kabul etsin inşallah.
AMİN. ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN. SAĞOL KARDEŞİM BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN ALLAH SENDEN BİN KERE RAZI OLSUN AMİN.
amin amin amin...sevdiğimle barışmam için lütfen benide unutmayın...allah razı olsun
allahım hepinizden razı olsun.işaalah rabbim dualarımızı kabul buyurur
amin
kardeşim inan şuan işyerinde olmasam gözyaşlarımı frenlemezdim asla... Rabbim sonsuz nuruyla aydınlatmış senin yüreğini inşallah yolunuda nuruyla aydın eder kardeşim. Rabbim senden ve tüm dua dostlarımdan ümmeti muhammed din kardeşlerimden her iki cihandada binlerce kez razı olsun . Dualarına nail olmak büyük gurur büyük şeref benim için. Rabbim seni ve tüm kardeşlerimi tüm İslam alemini şeytandan ve şeytan kılığına girmişlerin şerrinden korusun. Sen ve senin gibi Allah yolunda olanlarla karşılaştırsın. Bende senin ve tüm dua dostlarım için akşam 100 ihlas 100 fatiha 1 yasin okuyup bağışlıycam Rabbim kabul etsin amin amin amin...
Amin Allah razı olsun.
amin amin amin
ALLAH HEPİNİZİN NE MURADI VARSA VERSİN.
İNŞALLAH KARDEŞİM SENİN DE TÜM DULARIN KABUL BUYURSUN.ÇOK MUTLU ETTİN BİZİ.
Amin allahım kabul eyle
amin allah kabul etsin
amin allah kabul etsin
amin amin amin RABBİMMMMMMMMM
AMİN.ALLAH razı olsun kardeşim.Bizde dualarımız ve tesbihlerimizle eşlik edicez inşALLAH.
Amin. Amin. Amin. Allah razı olsun sevgi-li gönül dostumuz, dua dostumuz. Mevlam iki cihanda yar ve yardımcın olsun inşaallah.
amin amin aminn binlerce defa aminnnn
Amin...
amin Allah kabul eylseın Allah yar ve yardımcımız olsun Amin
Amin amin Amin Allah arzı olsun dualrını kabul eylesın .amin
Amin Amin Amin binlerce kez...böyle güzel insanların olduğunu bilmek insanın gözlerini dolduruyor gerçekten.bu yaptıklarının mükafatını en güzelinden verecektir rabbim sana.ne kdr güzel birşey yapıyorsun ve burdaki btn gönül dostları ne kdr güzel şeyler yapıyor.Allah razı olsun senden hatimlerin için.Rabbim daima yar ve yardımcın olsun...Slm ve dua ile...
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLER AMİN BİHÜRMETEN LİL ALEMİN.
Amin.. Bizede dua edersen çok sevinirim
DUA DOSTLARI SADECE AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.