"Ellahumme inne meğfireteke ercâ min emelî ve inne rahmeteke evseu min zenbî. Allahumme; in kâne zenbî 'indeke ezîmen fe-efvuke ezemu min zenbî.
Ellahumme in lem ekun ehlen en ebluğe rahmeteke fe-rahmetuke ehlun en tebluğenî ve teseenî. Liennehâ vesiet külle şey'in, bi-rahme tike ya erham'er-râhimîn."
Anlamı: Allah'ım! Senin bağışına kendi amelimden daha fazla ümidim var. Senin rahmetin benim günahımdan daha geniştir.Allah'ım!Eğer senin katında günahım büyükse, senin affın benim günahımdan daha büyüktür. Allah'ım! Eğer ben senin rahmetinin ulaşmasına layık değilsem, senin rahmetin bana ulaşmaya ve beni kapsamaya layıktır; çünkü rahmetin her şeyi kuşatmıştır.
(Duamı kabul et) rahmetinin hakkı için ey merhametlilerin en merhametlisi
amin amin amin
Ya Rabbel alemiyn
affın günahlarımızdan büyüktür.................(cihan)
(8 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin. El Fatiha.
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
Allah kabul etsin
Allah razı olsun cihan kadeşim.18 yıl önce gönderildi # -
elhamdulilahi rabbil alemin amiiin
amin cihan abimm..amin azınasağlk...amin rabbim günahlarımızı affetsin..rabbim bizlere şefaat eylesin.
amin
allah razı olsun cihan kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin.
Rabbim günahlarımızı, hatalarımızı af buyursun.
Ya Rabb! Gazabından Rahmetine sığınırız.Sen bizi kuşat ki kötülükler bize erişmesin, nefsimizin hevasına kapılmaktan sana sığınırız.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN RABBİM BİLİYORUZ GÜNAHLARIMIZ HATALARIMIZ ÇOK FAZLA AMA SENİN MAĞFİRETİN DAHADA FAZLA AFFET BİZİ SEN AFFETMEZSEN KİMSE AFFETMEZ Kİ MERHAMETİNE MUHTACIZ...SEN AFFI SEVERSİN MERHAMETİNE MUHTACIZ DU İLE...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.