RABBİM NASİP EDRSE CUMA GÜNÜ SELA VAKTİ MEHMET EMİN TOKADİ HAZ.LERİNİN TÜRBESİNDE OLUCAM DİLEKLERİNİZİ YAZARSANIZ ÇIKTI ALIP ORADA OKUYACAĞIM.MERVECİĞİM AYRICASENİN DUANI YAPACAĞIM.SELAM VEDUA İLE.
SİZLER İÇİN ZİYARET ( YLDZ)
(39 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
MEHMET EMİN TOKADİ HAZRETLERİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİMDEN ŞİFA DİLE ADIMA DUYARLI KARDEŞİM....benden de bir yasin-i şerif götürüver..yarın okuyacağım inşallah..Allah ziyaretini mübarek kılsın...Allah senden razı olsun.selam ve dua ile..
18 yıl önce gönderildi # -
MEHMET EMİN TOKADİ HAZRETLERİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,Bendende 10ihlas 10fatiha götür yldz kardeşim,Dilegim elifimin ankara cezaevinden istanbula sevki cezasının inmesi af çıkması birbirimize kavuşmamız Rabbim senin dualarındanda nasiplendirsin bizi amin..
Rabbim razı olsun kardeşim.Dilaramıza inşallah şifa olur orada ettiğin dualar.Dua dostlarımızın dualarının hayırlısı ile Rabbim katında makbul eylesin.Bende cumaya kadar elimden gelen zikrleri,duaları,kuranı kerimi okuyayım ruhuna bağışla inşallah.Perşembe günü yazarım inşallah.Okuduğum dualarımın dilaraya şifa olmasını dilersen Rabbimden benimde duam budur,ve tüm dua dostlarımın dualarının Rabbimin katında makbul olması içindir.
RABİANUUUR DUYGULANDIRDIN BENİ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. DUA DUA BÜYÜYOR YÜREKLER...ALLAH SİZLERİ EKSİK ETMESİN...
HA BU ARADA ARZUDAN DERSİN YILDIZ KARDEŞİM..
Aynı duygular bende de dilara ,inşallah Rabbim sana tez şifa versin ve dilediğin ,arzu ettiğin muradını hayırlısı ile versin Rabbim.Semaya yükselen dualarımızı Rabbim duysun,Dualarımız sana şifa olsun.Amin.Amin.Amin.
Rabbim ziyaretinini hoş ve makbul kılsın katında inşallah.
Allah Razı olsun.
**Rabbimden tüm sevdiklerim ve dostlarımla beraber onun rızasına kazanmış bir kul olarak vakti zamanı geldiğinde onun huzuruna çıkmayı dilerim.
Allahım kabul etsin. Rabbim makbul ve mübarek eylesin bu ziyareti.
Amin!
Rabbimin selâmı üzerinize olsun.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN,DUALIRINDA OLAYIM YETER.
ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN YILDIZCIM DUALARINDA YERALABİLİRSEM NE MUTLU BANA GÖNLÜMDEN GEÇENİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLESİN ALLAH AMİN İNŞALLAH VE BENDENDE 10 AYETEL KÜRSÜ 10 FATİHA 10 İHLAS 10 NAS 10 KELİMEİ TEVHİD 10 BESMELE GÖTÜRÜRSÜN
MEHMET EMİN TOKADİ HAZRETLERİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,benden nebe süresi.duha süresi,fatiha ,felak,nas süresini götürürsen çok sevinirim.allah razı olsun senden ne dileğin ne muradın varsa varsa rabbim tez vakitte versin amin.banada dua edersen yine çoook sevinirim benimde karşıma hayırlı eş çıkmasını istiyorum, gönlümdeki muradıma ermek istiyorum...
dilara derin yusra sevde pnarr meral sudemeral ayse rabianur cihan abi dost ela daha ismini sayamadğım tüm dua dostları icin dua et sevgili kardşm...rabbimin sevdiği kulundan onların dertleri icinsıkıntıları icin yakar o değerli zatı aracı kılarak...benim icinde iste..hayırlı allahtan korkan kuldan utanan icinde allah sevgilisi olan...onun benim icimde benim onun icinde olduğum insanı nasip eylesin rabbimde bana..sevgiili kardşm rabbimtaşıdığın dilekler ilettiğin dualar kadar sanada rabbim sevap versin..senden de razı olsn..kocaman yüreğine sağlk kocamn kalbine sağlk..alllahsenden razı olsn..taşıyandan da dua edenden de iletenden de allah razı olsn..seninde dualarını kabul etsinmevlam..aminnn
Hepimiz icin dua et kardesim...saolasin...Rabbim afiyet versin hepimize..iman yolunda ve onun yolunda kalalim son nefese kadar.Bende bir Yasin okuyacagim aksama tüm evliyalarin ve nebimizin ruhuna....Allah seninde kalbine göre versin.Amin.
Allah ziyaretinizi bu güzel niyetinizi şimdiden kabul etsin,MEHMET EMİN TOKATİ hazretlerinin ruhuna benim için bir Fatiha süresi okumanızı istiyebilirmiyim sizden kardeşim.
Rabbim sizden razı olsun ve dualarınıza en kısa sürede icabet etsin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
''Oğlum İlter Kağan'ın ciddi bir rahatsızlığı bulunmaktadır. Rabbimden şifa vermesi, hastalığından eser kalmaması için dualarınıza muhtacım.
Cenabı Allah'ın tüm hastalara şifa vermesini diliyorum.''
DİYE SIKINTISI DİLE GETİREN ABİMİZ VARDI.SİZİN BU GÜZEL NİYETİNİZDEN HABERDAR OLURMU BİLEMEM AMA BEN ONUN ADINA SİZİ HABERDAR ETMİŞ OLAYIM İNŞALLAH.
Hasta olan o küçük meleklerimizide dualarınıza ekleyin nolur...
birde kendim için dua istesem, hayırlı bir eş inşallah :):):)
RABBİM SİZE DÜNYADA VE AHİRETTE İYİLİKLER VE GÜZELLİKLER NASİP EYLESİN DİYE 1 YASİNDE BEN SİZİN İÇİN OKUYORUM.
ALLAH RAZI OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
MEHMET EMİN TOKADİ HAZRETLERİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE kuzenlerimin oğlu ve kızı için ve yengem için de şifa diliyorum Allah'tan. Minik meleklerin hastalıkları ömürlük olma ihtimali var. yengem ise aylardır rahatsız..tedavi altında..İletirsen sevinirim Yıldız kardeşim.
sağol kardeşim bendende tüm muradlar için 1 yasin 1 tebareke 1 amme 3 ihlas 1 fatiha götür ve dua ederken benim adım zeynep sevdiğim insann adı furkan kalbinin bana karşı yumuşaması ve kavuşmamız için dua edersen çok sevinirim selmatle
Allah razi olsun kardesim, benden de 100 tane la havle vela kuvvete 100 tane subhanallahi vebihamdihi 1 fatiha 3 ihlas götürürmüsün, cok sevinirim, dünyada ve ahirette huzur bulmam icin, rabbim in bu günahkar kulunu affetmesi icin belki bir mucize icin .... adim zuhal allah ne muradin varsa versin simdiden kabul etsin amin amin amin birde bu aksam Sekine duasi okuyacagim onuda eklermisin
cn kardeşim bir ricm daha var yine 1 yasin 1 tebareke 1 amme 1 fetih nagihan diye bir arkadaşım var babasının onlara sevgi göstermesi aile huzurları için istiyorum lütfn inan çok ihtiyaşaları varr şimdiden sağol
...
SEVGİLİ YLDZ KARDEŞİM GÖNLÜMDEKİ İSTEĞİMİ SEN GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLACAKSIN.ÇOK İSTEDİĞİM BİRŞEYDİ BİR ZİYARETE GİDİP DUALAR EDEYİM EDEYİM EDEYİM...ŞU ANKİ KOŞULARIM UYGUN OLMADIĞI İÇİN GİDEMİYORUM.AMA SENİN BİZLER İÇİN GİDİP DUA ETMEN OLAĞANÜSTÜ GELDİ BANA TEK TEK İSİM İSİM NE GÜZEL BİR DAVRANIŞ ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN....BENİM İÇİN DE EDERMİSİN AİLEM İÇİN OĞLUM İÇİN KARDEŞLERİM İÇİN ALLAHIM YÜREĞİMİ BİLİYOR...KORKULARIMI KEDERİMİ ÜZÜNTÜMÜ HASTALIKLARIMI HER NE OLUMSUZLUK VARSA BİLİYOR İÇİNDE BULUNDUĞUM EN BÜYÜK SIKINTIMI BİLİYOR BETERİN DE BETERİ VAR ONLARDANDA KORUSUN ALLAHIM EDERSİN DEĞİL Mİ BENİMİÇİN DE AMİN DERSİN TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN AMA BOŞ GİTME BEN DE 1 FATİHA 11 İHLAS 3 AYETEL KÜRSİ 100 BESMELE 100 ESTAĞFİRULLAH 100 YA KERİM 100YA NAFİ 100YA REŞİT 100 YA VEDÜT DİYECEĞİM UMARIM KABUL SAATİNE DENK GELİR AMİN AMİN AMİN SELAM OLSUN SANA VE TÜM DUA DOSTLARINA
SEVGİLİ YLDZ KARDEŞİM GÖNLÜMDEKİ İSTEĞİMİ SEN GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLACAKSIN.ÇOK İSTEDİĞİM BİRŞEYDİ BİR ZİYARETE GİDİP DUALAR EDEYİM EDEYİM EDEYİM...ŞU ANKİ KOŞULARIM UYGUN OLMADIĞI İÇİN GİDEMİYORUM.AMA SENİN BİZLER İÇİN GİDİP DUA ETMEN OLAĞANÜSTÜ GELDİ BANA TEK TEK İSİM İSİM NE GÜZEL BİR DAVRANIŞ ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN....BENİM İÇİN DE EDERMİSİN AİLEM İÇİN OĞLUM İÇİN KARDEŞLERİM İÇİN ALLAHIM YÜREĞİMİ BİLİYOR...KORKULARIMI KEDERİMİ ÜZÜNTÜMÜ HASTALIKLARIMI HER NE OLUMSUZLUK VARSA BİLİYOR İÇİNDE BULUNDUĞUM EN BÜYÜK SIKINTIMI BİLİYOR BETERİN DE BETERİ VAR ONLARDANDA KORUSUN ALLAHIM EDERSİN DEĞİL Mİ BENİMİÇİN DE AMİN DERSİN TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN AMA BOŞ GİTME BEN DE 1 FATİHA 11 İHLAS 3 AYETEL KÜRSİ 100 BESMELE 100 ESTAĞFİRULLAH 100 YA KERİM 100YA NAFİ 100YA REŞİT 100 YA VEDÜT DİYECEĞİM UMARIM KABUL SAATİNE DENK GELİR AMİN AMİN AMİN SELAM OLSUN SANA VE TÜM DUA DOSTLARINA
sevgili yıldız kardeşim öncelikle bu ince davranışın için allah razı olsun senden.hayatta en çok arzu ettigim şey allah dostlarını yerlerinde ziyaret etmektir ama benim öle bi imkanım hiç olmadı sadece dualarımla yakarışlarımla onlara selam ve dua yolluyorum bu kez rabbim senin aracılıgınla mehmet emin tokadi hazretlerine dualarımızı götürmeyi nasip etti binlerce kere şükürler olsun... sana ne kadar teşekkür etsek azdır rabbim senden iki cihanda razı olsun inşallah allaha emanet ol mehmet emin tokadi hazretlerinin ruhuna allah rızası için 1 fatiha 3 ihlas hediye ettim.. selam ve dua ile....
1 Yasin,1 Mülk,1 Nebe,1 Cuma,1 Vakıa, 1 Kenzül arş,1 Esmaül hüsna,1 İsmi azam duası,İsmi azamın tesbih duası,Nazardan korunma duası,Miftahul-cennet duası,Nur duası,
1000 Kelime i tevhid,500 Ya Şafi Celle Celalühu,489 Ya Fettah Celle Celalühu,200 Ya Allah Celle Celalühu,100 Salavat Okudum,orada bağışlarsın kardeşim. Benim duam.Mehmet Emin Tokadi Hz.yüzü suyu hürmetine Rabbim dilaramıza,kağan kardeşime,yoğun bakımda yatan murat kardeşime,yoğun bakımda yatan burak kardeşime,arkadaşım Arzu ve oğlu yağıza,çiğdem kardeşime,hüseyin kardeşime,kendi kızkardeşim hacere,tüm dua dosluğu sitesinde hasta olan kardeşlerimize ve yakınlarına,dünya üzerindeki tüm hastalara Rabbimden şifa diliyorum.Tüm dua dostlarımın dualarının hayırlı olanlarının Rabbimin katında makbul olmasını diliyorum Yüceler Yücesi Yaradandan, Rabbimiz merhametini,selamını ,rahmetini üzerimizden eksik etmesin.Rabbim bu duaları ettiğin vakit inşallah yıldız kardeşim seninde dualarını hayırlısı ile katında makbul eylesin.Amin.Amin.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
dualarında banada yer verirsen cok mutlu olrum allah razı olsun dualarda buluşmak ümidiyle allaha emanet ol
SegiliYıldız.Allah ziyaretini ve dualarını şimdiden kabul ve makbul eylesin kardeşim..
1 yasin,1 tebaareke,1 amme,1 cuma suresi,1 lem yekünillezine götürür müsün? kardeşim.
Mehmet emin tokadi hz.ne bende 2 kez gidebildim çok şükür.Ayrılmak istemiyor insan.O mubarek,duası makbul zatları bulunca,kim ayrılmak ister ki?..
Dualar da,sıraya girer,birbiri ardınca,bitmek bilmez,ehlinin yanında olunca.Allah razı olsun bunu gönülden yaptığın bize aracı olduğun için.
Tüm kalbimle,affını,mağfiretini diliyorum Rabbimden.
Kabir ve cehennem azabından muhaafaza olunmayı,cennetini ve cemalini görebilmeyi nasip etsin.
Allah tüm hasta kardeşlerimizle beraber,bizlere de şifalar nasip etsin,borçlu olanlarımıza eda,dertli olanlarımıza eda nasip etsin.
Mevlam,tüm yavrularımıza zihin açıklığı nasip etsin.Onları vatana,millete,dinimize hadim etsin.Onları her daim sırat-ı müstakim üzere kılsın.
Eşlerimizle bizlere,kaynağını islamdan alan huzurlu,mutlu yuvalar nasip eylesin.
Bekar kardeşlerimize,hayırlı eş,doğum yapacak kardeşlerimize hayırlı evlatlar nasip eylesin.
Sınırdaki askerlerimizi Rabbim hıfz-ı muhafaza eylesin.
Ve tüm islam ümmetini,tefrika,ayrılık olmadan,bir ve beraber etsin.
Bütün islam insanlarını tek bir yürek,tek bir bilek eylesin
Zulüm altında olan kardeşlerimizi,tez zamanda bu zulumden kurtarsın Allahım.
Ve kendilerine zulmeden,islamı tanımayan insanları,hidayetiyle şereflendirsin.
Duası makbul,katında sevgisi büyük,Rasulullah efendimizin ve onun izinden giden,Hak erlerinin,Mehmet emin tokadi hz.nin sevgisi hürmetine.Amin.
Hakkını helel et Yıldız,çok uzun oldu,hepsini götür demek,çok ayıp olur.Ama Rabbim şahit,sen gitmiş götürmüş,gibi oldun zaten.18 yıl önce gönderildi # -
selamun aleykum yıldız kardeş benden bir yasini şerif RABBİM beni annemi babamı kardeşim fatmayı tüm dua dostlarımı ve bütün müminleri affet dünyada ve ahirette iyilikler nasip eyle...kardeşim hayırlı bir kısmet için dua edermisin.ALLAH RAZI OLSUN.BÜYÜKLERİN DUASI ÜZERİNDE OLSUN.DUA İLE...
RABBİM GÖNLÜMDEKİ MURADIMI BİLİYOR OYA'CIK İÇİN , BİRDE TÜM BORÇLU VE İŞİ DÜZENİ DAĞILMIŞ ACİZ KULLARINLA HASTA DERTLİ KULLARIN İÇİN DERMİSİN BENİM İÇİN RABBİM ZİYARETİNİ KABUL EYLESİN O MÜBAREKLERİN HÜRMETİNE BİZİ AFVEYLESİN... MURADIMIZA NAYİL EYLESİN AMİN...
1 ayetel kürsi 3 ihlas 1 fatiha 21 besmele okudum yüreğimden yüreğine
inan şu anda gözyaşlarımı tutamıyorum güzel yüreğin ne dilerse mevlam hayırlı kılsın önüne çıkarsın canım dostum canım ... Allah binlerce kez razı olsun dilediği sevdiği gibi sevsin seni de inşallah Allah'a emanet ol iki cihanda mutlu sağlıklı ol canım amin18 yıl önce gönderildi # -
selam bugünüme de hamd olsun.ama borç ağına dolandık ha dolandık elini veriyorsun kolunu alamıyorsun.benim ve ailem için deel açıp dua edermisin kardeşim uzun uzun yazmayacağım allahım biliyor içinde olduğumuz durumu ruh sağlığımız beden sağlığımız iç huzurumuz kalmadı kardeşler hırçınlaşmaya başladık nasıl güzel muhabbabetimiz vardı para gibi gelip giden bazen çoğalışını bazen 0 a indiğini gördüğümüz nesne için sevdiklerimle arama dünya malı girmesin allahım bir sebep versin bir mucize versin hz muhammet ve ehlibeyti yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla gökteki kuşa yerdeki karıncaya yoldaki kula devletin bankalarına olan borçlarımızı ödeyip salim kafayla kuran öğrenmek istiyorum allahım ..yüreğimde o var gürül gürül kuran okumayı doğru namazlar kılıp hayırlı dualar etmeyi tecvitiyle kuranı okuyup yazmayı çok istiyorum allahım nasip et şimdi kafam dikkatim darmadağınık iç sıkıntısından dağ taş yolda yürüsem yürüsem yürüsem diyorum yine de ayn derler benimle eve geri geliyor tez zamanda tüm dua kardeşlerimin dileklerini kabul edip hayırlısıyla yerine getirirken beni ve ailemi de unutma allahım amin amin amin benden 1elham 7 ayetel kürsi 11 ihlas 11 yunus duası 11 salavatı tefriciye götürüp selam eyle tüm ebediyete göçmüşlerimize kardeşim vesile olduğun için sana da binlerce teşekkürler sağol allah muradını versin amin
selam bugünüme de hamd olsun.ama borç ağına dolandık ha dolandık elini veriyorsun kolunu alamıyorsun.benim ve ailem için deel açıp dua edermisin kardeşim uzun uzun yazmayacağım allahım biliyor içinde olduğumuz durumu ruh sağlığımız beden sağlığımız iç huzurumuz kalmadı kardeşler hırçınlaşmaya başladık nasıl güzel muhabbabetimiz vardı para gibi gelip giden bazen çoğalışını bazen 0 a indiğini gördüğümüz nesne için sevdiklerimle arama dünya malı girmesin allahım bir sebep versin bir mucize versin hz muhammet ve ehlibeyti yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla gökteki kuşa yerdeki karıncaya yoldaki kula devletin bankalarına olan borçlarımızı ödeyip salim kafayla kuran öğrenmek istiyorum allahım ..yüreğimde o var gürül gürül kuran okumayı doğru namazlar kılıp hayırlı dualar etmeyi tecvitiyle kuranı okuyup yazmayı çok istiyorum allahım nasip et şimdi kafam dikkatim darmadağınık iç sıkıntısından dağ taş yolda yürüsem yürüsem yürüsem diyorum yine de ayn derler benimle eve geri geliyor tez zamanda tüm dua kardeşlerimin dileklerini kabul edip hayırlısıyla yerine getirirken beni ve ailemi de unutma allahım amin amin amin benden 1elham 7 ayetel kürsi 11 ihlas 11 yunus duası 11 salavatı tefriciye götürüp selam eyle tüm ebediyete göçmüşlerimize kardeşim vesile olduğun için sana da binlerce teşekkürler sağol allah muradını versin amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.