Murat adinda bir arkadasimiz genc yasina ragmen hipertansiyon rahatsizligindan yogun bakimda yatiyor..dualarinizi yollarsaniz ona kuvvet olsun...Rabbim hayirlisini versin ..Amin.
Murat icin dua edelim ..................(zez)
(48 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ya Şafi Ya Allah
18 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
ŞİFALAR VER YARABBİM18 yıl önce gönderildi # -
ya şafi,rabbim okunan ezanlar yüzü hürmetine MURAT kardeşmize acil şifalar ver,gencliğini bağışla.amin.
Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin.
3 ihlas okudum Rabbim Kabul buyursun.
allah acıl sıfalar versınnnn ıns
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
ŞİFALAR VER YARABBİMAllah sizlerden razi olsun...dostlar.....
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ allahım murat kardeşimize şifa güç kuvvet ver yarabbim amin
rabbim şifasını versinn..rabbim darda kim varsa rahatlatsın saglığına biranönce kavuşur işallah amin
Murat kardeşimiz için 100 YA ŞAFİ 1 yasin okuyacağım RABBİM kabul buyursun. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. ALLAH CC gençliğine bağışlasın.AMİN.
selamun aleykum murat kardeşe RABBİM şifa versin İNŞALLAH.YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ ŞİFA VEREN ANCAK SENSİN RABBİMMM.
rabbim verdiği bütün sıkıntılara en güzel çözümleri verendir rabbim murat kardeşimize şafi isminle tecelli et aminnnn
Amin dostlarim ..sagolun dualariniz mutlaka Murat a kuvvet oluyordur.. beyinde kilcal damari tikanmis ameliyat olacakmis an meselesiymis karar vermesi doktorlarin ... Rabbim en hayirli olani tek bilen ..ben gene dua ediyorum sifa ver Rabbim diye...maraz kalmasin...eski sagligina kavussun diye...Bu yasamda imtihan cok zor...Allaha inaninca ve ona sigininca sükür edince hamd ve iyiligin ,,her türlü afiyetin ondan geldigini bilince yürek biraz ferahliyor...Hasbinallahü ve- nimel vekil dedikce....Rabbim, Murat kardesimiz icinde bizler icinde en hayirlisini ver ...Rabbim, hamd yanliz sanadir...Senden baska kimsemiz yok...Amin....
Allah dedim kale yaptım
La ilahe illallah dedim kilit vurdum
Muhammeder rasulullah dedim mühür bastım
Ya Latif Ya Vedud la ilahe illallah Ya Hayrel Halas
İmdadıma yetiş HIZIR İLYAS
rabbim.. murat kardeşime hayırlı şifa ver derdi veren dermenıda sende olan yüce allahım bütün kalbimle sana yalvarıyorummm amin...18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN İNŞALLAH. 3 İHLAS, 3 AYETEL KÜRSİ, ŞİFA OLUR İNŞALLAH
Allah razi olsun dostlar..........
ALLah acil şifalar versin inşallah bir an önce saglıgına kavuşur..
Rabbim murat kardeşime tez şifalar versin.İnşallah hayırlısı ile sağlığına kavuşsun.Amin.Amin.Amin.Rabbim kabul buyur.
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim Murat kardeşimize şafi isminle muamele et. Yar ve yardımcısı ol Acil şifa nasip et. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH.
3 İhlas,1 Fatiha Murat kardeşimize.Yüce Mevlam tez zamanda şifasını verir inşallah.
rabbim tez zamanda ya şafi ismi hürmetine murat kardeşimizi iyileştirsin benden de 100 ya şafi inşallah rabbim şifasını verir amin
Ne kadar üzücü...Rabbim tez zamanda şifasını versin o kardeşimizin..
3 ihlas 1 Ayetel kürsi okuyorum hemen,Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...18 yıl önce gönderildi # -
ayetel kursı okudum.allah tez zamanda sifalar versın.
Rabbim Murat kardeşimiz için şifasını esirgemesin inşallah.
Murat kardeşimize şifa dileyen diller Rabbimin katında kabul görsün.AMİN.
Amin cok tesekkürler duadostlarim amin.Rabbim Murat hakkinda hayirlisini versin.....RABBiM ,onu elden ayaktan kendi kendine yetmekten mahrum birakmayacaksa yasamasina izin versin ....bu cok tehlikeli bir rahatsizlikmis ..kurtulmazsa ise felc kalirmis....Rabbim sen Murat icin hayirli olani ver...Hamd alemlerin Rabbine mahsustur. Bu gün amaliyat oluyormus.Sensin yarabbim yarattiklarin hakkinda karar veren.Sensin ...senden geldik dönüsümüz gene sanadir.Laaaailaheillallah....
11 ihlas okudum kardeşim icin.acil şifalar versin rabbim.
Allah yardımcısı olsun kardeşim Acil şifalar versin.Amin.
17 yıl önce gönderildi # -
Ferdün, Hayyun, Kayyumun, Hakemun, Adlun, Kuddûsun.
Seyec'alullâhu bâ'de usrin yusra.Rabbim sen sifani esirgeme......Aminnnnnnnnnnnnnnnn17 yıl önce gönderildi # -
3ihlas 1fatiha okudum,Allah acil tez zamanda şifasını versin eski saglıgına sıhhahine kavuştursun sevenlerinin yüzünü güldürsün amin..
17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.