Ben nadire ist oturuyorum 34 yaşındayım 1 i 12(irem) diğeri 1.5 (ırmak) yaşında 2 kızım var. Yüce rabbim hepimizin duasını kabul etsin.
arkadaşlar tanışalımmı.
(81 mesaj) (74 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
recayi.. 29 yasindayim.. amerikadayim.. allaha emanet olun
18 yıl önce gönderildi # -
ben 33 yasındayım 13 yasında oglum bırlıkde ailemın yanınad yaşıyoruz abbamızı trafık kazasında kaybettik.sizlerden duamıza katılmanızı bekliyorum hayırlı huzurlu yuva için gidenin geri gelmesi için
adim gamze 20 yasindayim Almanya/berlinde yasiyorum - aslen karadenizliyim. muhasebe ve iktisat böümünde okuyorum....
tek dilegim rabbimden sevdigimle tekrar barisip biraraya gelip mutlu bir yuva kurmak...
burda sizlerle olmaktan cok mutluyum iyiki bu siteyi buldum ve sizleri tanidim :)18 yıl önce gönderildi # -
bende fatma 27 yasındayım bende bu sıteyı buldugum ıcın cok mutluyum cok skukru hersıden rabbımde nasıp ederse hayırlı bı evlılıgım olması ısıtyroum rabbımden sevdıgım ne kadar hayurılıl bılmıyorum dua edıyorummm rabbım herkesın gonlune gore versınnnn
SELAMÜN ALEYKÜM BEN OYA,29 YAŞINDAYIM 9 YAŞIMDA KIZIMLA YAŞIYORUZ.MUHASEBECİYİM.HAYAT BENİDE RÜZGARINA KATTI SAVURDU. DUALAR SIĞINAĞIM OLDU. RABBİM YOLUNDAN AYIRMASIN. YEGANE DUAM BİR ÖMÜR SAĞLIK VE HUZURLA SEVDİKLERİMLE YAŞAMAK.BİRDE KAVUŞMADIĞIM HASRET KALDIĞIM YARİM VAR EĞER HAKKIMIZDA HAYIRLI İSE ONUNLA KAVUŞMAK.
BENİM ADIM HATİCE 29 YAŞINDAYIM MUHASEBECİYİM İSTANBUL'DA YAŞIYORUM ASLEN TRABZONLUYUM SİZLERİ TANIDIĞIMA ÇOK MEMNUN OLDUM...SELAM VE DUA İLE
hayat-m hemso ciktik desene :) yari trabzon yari gümüshaneliyim...
SELAMUN ALEYKÜM DOSTALIR 21 YAŞINDAYIM KARADENİZ TARAFLARINDANIM KİMSEYE SÖYLEYEMEDİĞİM PROBLEMLERİM VAR VE DUACI OLMANIZI BEKLİYORUM MESLEĞİM MUHASEBE.
Selamunaleyküm sevgili dua dostlarım.Bende Aslı 23 yaşındayım istanbulda yaşıyorum Muhasebe işiyle meşgulum nişanlıyım kısmet olursa rabbiminde izni ile 2.5 aya kadar düğünüm olcak.Elhamdüllilah yok bi sıkıntım ufak tefek sıkıntılar oluo rabbimin hikmetiylede geçiyor herşey Allahım yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim selam ve dua ile..
bende yeliz. almanya frankfurt da yasiyorum aslen ankaraliyim. mutlu bir evliligim var cok sükür. bir kizim bir de ufacik tazecik oglum var:) bebek tatilindeyim memurum. yasimda 26.
selamün aleyküm..ben zemzem..38 yasindayim..3 evladim var allah bagislarsa...anneanne olmak üzereyim..ev hanimiyim..allah hepnizin yardimcisi olsun(tabii benimde)
________
mucize-net:Ve aleyküm selam
Genç yaşta anneanne olmanız çok hoş.
Rabbim hayırlı bir nesil nasip eylesin.18 yıl önce gönderildi # -
MERHABA BEN LEMAN 30 UMA 3 GUN ONCE GIRDIM ANTALYADAYIM BIR KIZIM VAR ESIMLE AYRILMAK UZEREYIZ SEBEBSIZ YERE COK SIKINTILIYIM ALLAH DULARIMIZI KABUL ETSIN AMIN
Leman ablam RABBİM YÜREĞİNİZİ FERAHLATSIN.
İnşaallah güneşin mutlulukların habercisi olacağı günler yakındır.Geceler ebedi değildir.
ÇOK SEVİNDİM GAMZE19 CANIM HEMŞERİM BENİM :)
dua dostlarım ben kayserıde yasıyorum ama bı kaç gunden konyaya gıdıcem ınsallah yuksek lısansa baslıyorum turk dılı edebıyatı mezunuyum ve kısmet olursa ögretmen olucam.
Allah'a hamdolsun bı sıkıntım yok su an
sızden annem ve babam ıçın dua ıstıyorum ve hayırlı bır ıs ve es ıçın :)
Aslında bı aday var ama Rabbımın rızası varsa nasıp etsın ınsallah
bı de kabeyı görmeyı çok ıstıyorum.
Dua edıp dualarınızı beklıyorum..
hepınızde Rabbıme emanet olun.18 yıl önce gönderildi # -
ankaradan ayşe ben.burası benim içimi o kadar ferahlatıyorki o kadar sıcak insanlar var ki çok mutluyum.muhasebeciyim.23 yaşındayım bekarım.hayırlısını istiyorum herşeyin.herkesin ne duası varsa inş.rabbim kabul eder.
SELAMUN ALEYKUM. Ben yurt disindan ismet,emine 41 yasindayim,evliyim,2cocugum var evlatlarimi 14 sene sonra buldum SALAATI TEFRICIYE yuzu suyu hurmetine RABBIM bagisladi
oglum 14 kizim 4 yasinda ama bu dunya imtihanlarim cok 3 yil once kanserle savastim bitti elhamdulillah dedim esimin isleri allak bullak oldu ve iflas etti burda yanliziz ve pisikolojisi bozuldu simdi esim bir pisikiyatrik kilinikte ve ben iki evladimla burda kaldim esimin is yeri borcunu ben den istiyorlar carsizlik icinde korkarak yasiyorum onun icin benide dualarinizdan birakmayin rabbim herkeze ve bize de hayirli riziklar bagislasin ve selamete cikarsin AMIN AMIN AMIN18 yıl önce gönderildi # -
Selamun Aleyküm ben Imran Almanyada yasiyorum 33 Yasindayim 2 Kizim 1 Oglum var.Tarsusluyum
BEN SUNA İSTANBULDA OTURUYORUM MUHASEBECİYİM ŞUAN ÇALIŞMIYORUM MEURLUĞA HAZIRLANIYORUM 30 YAŞINDAYIM BEKARIM ALLAH ŞÜKÜR ÇOK BUYUK BİR SIKINTIM YOK MEMURLUĞU KAZANMAK HAYATIMI DÜZENE SOKMAK İSTİYORUM RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLAR VERSİN İNŞALLAH AMİN SİZLERLE TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM
selamunaleyküm ben nurgül 23 yaşındayım.istanbul da yaşıyorum.ingilizce öğretmeni olmak için kpssye hazırlanıyorum ve bir dershanede çalışıyorum.
Allah a şükür büyük bi sıkıntım yok.
Rabbim istediklerimizi hayırlısıyla versin inşallah...
AMİN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.