Kardeşim gönlün arzu ediyorsa Yasin süresini ve cuma suresini,istediğin sureleri okuyabilirsin hatimimiz bittiğinde bağışlayan kardeşimiz okuduğun sureleride zikrederek bağışlar inşallah.
hatim başlatıyorum arkadaşlar.................(gezgin)
(58 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Selamünaleyküm, ben sitenize yeni üye oldum. Uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. 16. cüzüde ben almak istiyorum. Allah izin verirse, bu gece bende okumaya başlıyorum. Allah dualarınızı kabul etsin. Hayırlı akşamlar.
17,18,19,.....,26,27,2818 yıl önce gönderildi # -
SELAMUNALEYKUM CUMA'NIZ MUBAREK OLSUN.BEN 15.CUZU BITIRDIM DILEGINIZ VE NIYETINIZ HERNE ISE MEVLAM HAYIRLISNI VERSIN.ALLAH'A EMANET OLUN.SALLALLAHU ALA NEBIYYANA VE SEYYIDANA MUHAMMEDIN VE ALA ALIHI VE ALAN-NEBIYYINE VEL MURSELINA ACMAINA VE SELLEME TESLIMAN KESIRAN.VELHAMDULILLAHIRABBILALAMIN.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin
AMIN CUMLE OKUYANLARDAN KABUL ETSIN.
8. cüzü okudum vakı suresi 3 ihlas nas falak ve selevatlar ekledim dualadım 27. cüzüde ben alıyorum rabbim kabul eylesin yar ve yardımcımız olsun dua ve selamla
Kardeşlerim lütfen Allah rızası için bu hatim bitmeden tamamiyle okunup bağışlanmadan yeşil bantdan almayın ,almak isteyen kardeşlerimiz olabilir zaten az kaldı,bitiren kardeşlerimiz yazar,unutulup gitmesin hatmimiz,yarıda bırakmak olmasın,kuranımızı tamamlayalım bağışlayalım.Allah rızası için yeşil banta alırmısınız.Üzüldüm doğrusu yeişl banttan alınmasına,çok üzüldüm.
evet bende merak ettim niye aldılar..ben daha musait olupta 22 cüzü okuyamadım...
OKUNMAMIŞ CÜZLER;
17,18,19,.....,26,27,28
Kuran-ı kerimi okumayı bilen arkadaşlar hatimimizi tamamlamaya yardım edermisiniz?
2-3-29-30 cüzler Rabbimin izniyle bitmiştir.20-21 cüzleride aldım.
OKUNMAMIŞ CÜZLER
17-18-19-26-27-28RABBİM BİTİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.
20-21 cüzler Rabbimin izniyle okunmuştur.17 cüzüde aldım.
OKUNMAMIŞ CÜZLER18-19-26-27-28
ALLAH RIZASI İÇİN SİTE MODLARI BU HATİMİ GARİP BIRAKMAYIN BİTESİYE KADAR YEŞİL BANTA ALAMAZMISINIZ.CİHAN ABİ,YASİN KARDEŞİM ALLAH RIZASI İÇİN BAŞLATAN KARDEŞİMİZ GÖZÜKMÜYOR AMA,KADİR BABAMIZ DUASINI YAPARMI,BAĞIŞLARMI ACABA BİTİNCE.
ALLAHIM DUALARINIZI KABUL ETSİN NE MURADINIZ VARSA VERSİN..ÜZGÜNÜM ARAPÇA BİLMEDİĞİM İÇİN AMA EN KISA SÜREDE ÖĞRENECEĞİM İNŞALLAH ALLAHIM NASİP EDERSE...CD ALDIM AMA KENDİMİ VEREMİYORUM UNUTKANLIK DA VAR ARADA BİR ÇALIŞMAYLA OLMUYOR...SÜREKLİ OTURSAM BAŞINA OLMAK ÜZERE..SIKINTILARIM ENDİŞELERİM ZİHNİMİ DAĞITIYOR..ALLAHIM NEFESİNİZE KUVVET VERSİN YÜREĞİ ZENGİN GÜZEL YÜREKLİ DUA KARDEŞLERİM AMİİİİİİİİN.SAĞOLUN
SELAMUNALEYKUM BEN 18.CUZE BASLADIM.ALLAH DUALARINIZI HAYIRLARA CEVIRSIN.AMIN.
KALDI:19-26-27-2818 yıl önce gönderildi # -
muhtacım öğrenirsin inşaallah; bu allahın öyle bi mucizesiki, bende öğrenemem dilim dönmez diyordum dilim dönmez dediğim öyle bi okuyrumki herkes çok beğeniyorlar. küçükken gittim, geldim camilerden vakıflardan yok olmadı yaşım 24 olduğumda arkadadaşım hafız olmuştu allah razı olsun o bana evin kapısını açtı onun sayesinde öğrendim.öğrenemem diye bişey yok bence benim teyzemde 70'inde öğrendi..bilmiyenler için yok yapamam öğrenemem demeyiniz
kuran çok güzel huzur veriyor insana....ben 22 cüzümü okuyorum bitince haber veririm...
Ben cüzümü(23) Allahin izniyle okudum.Rabbim kabul etsin insallah.Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.Okuyan ve okumayan tüm dua kardeslerimden razi olsun..Ettigimiz dualari ve okunan Kuranlari ,zikirleri kabul etsin Amin.
Allah razı olsun. ne zamana kadar okumamız gerekiyor bilmiyorum . ben de 19. cüz ü almak istiyorum. Okuduğum zaman da bildiririm inş.. Allah kabul etsin.
Kardesler 26 27 28 cüzleri aliyorum. Cumaniz Mübarek olsun. Allah dileklerinizi dualarinizi kabul etsin.Sanirim eksik kalmadi Insaallah gerci emin degilim baslatan Kardes yinede saysin.Allah kabul etsin
Cüz alan arkadaşlarım dualarınızda benide bulundurun
Allahım sizlerden razı olsun...18 yıl önce gönderildi # -
allah şimdiden kabul etsin...hatmini yaptıktan sonra yeni hatim bekliyoruz...
allah kabul etsin amin...
17 cüz okunmuştur.Rabbim katında kabul buyursun.
selamunaleykum degerli dua dostlarim ben 18.cuzu bitirdim.
rabbim hayirli dualarinizi makbul eylesin.
mevlam yar ve yardimciniz olsun.18 yıl önce gönderildi # -
bütün cüzler okundu mu?
gezgin abi bakip haber verse...
RABBIM dergahinda kabul eder INSA'ALLAH
amin18 yıl önce gönderildi # -
değerli dua dostlarım
bu hatmi başlatan kardeşimiz daha sonra mesaj yazmadı,
inşaallah 2 3 güne kadar duasını yaparız, bütün okuyan kardeşlerimizden Allah kabul etsin,
hafta içi inşaallah bir hatim daha başlatırız
selam ve dua ile....18 yıl önce gönderildi # -
19. cüzü okudum. Allah kabul etsin. Allah ın selamı üzerinize olsun.
Cihan abi bu hatmin duasiyla ilgilenirmisin INSA'ALLAH
gezgin abi yok ortalarda, galiba her cüz okundu hatta bazilari 2kez okundu, takip edelim, tekrar tekrar baslayalim
MEVLA kabul etsin INSA'ALLAH
ALLAH razi olsun Cihan abi
vesselam...18 yıl önce gönderildi # -
duruuuun ben daha bitirmedim bu hafta sonu duasını yapalım....
cuma gecesi dua saatimizde duasını yapar sonra yeni hatim başlatırız Allah'ın izniyle dostlarım
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.