KARDEŞİM CANINI SIKMA HER ŞEY OLACANA VARIYO NİYET İYİ OLDUKTAN SONRA GERİSİ BOŞ ELBETTEKİ İSTİYORUZ HERŞEY GÜZEL OLSUN AMA ZORLUKLAR OLMADAN BU DÜNYANIN TADIDA OLMAZ DEĞİLMİ HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.DAHA NE DİYEBİLRİM TÜM GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN.
NOZGEN İSMEN SİZLERE HATİM İNDİRCEM KATILACAK
(71 mesaj) (39 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DUA DOSTLARI KARAMSARLIK MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ HER KARA GECENİN UNUTMAYALIMKİ BİR SABAHI VAR SABAHLAR GÜZELDİR HAYATINIZ SABAHLAR GİBİ AYDINLIK OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
benim iş görüşmem olacak işe girmem lazım yoksa daha kötü durumlara düşeceğiz yardım istediğimiz insanlar akla hayele gelmeyecek şeyler diyorlar beni sakın unutma eşim ve ben çok sıkıntılısız
KARDEŞİM ÜZÜLME ALLAH VEKİLDİR
BEN BURADAN YAZIYORUM SENİN HER ŞEYİN GÜZEL OLACAK YALNIZ BİRAZ SABIR VE GERÇEKTEN GÜZEL OLACAK.RABBİM YARDIR VEKİLDİR*18 yıl önce gönderildi # -
kardşm beni kocaman yürekli temiz kalpli kardşm benim...senden allah razı olunsn..rabbim ne muradın varsa versin...kardşm benim..gözlerim doldu...cenabı hak senden kat ve kat razı olsn..cennette peygamber efendimize komşu olasın...rabbim günahlarını affetisn..ettiğin dualırn yerine ulaşmasını nasip etsin sana kardşm benim...hak kalbindekini vermiş vermezmi sendeki ogüzel kalp işallah dertlilere deva hastalara şifa gönül acısı cekenlere merhem olucak..rabbim işallah duaalırını onlar icinde kabul edecek...yukarıda bir sürü dua dostu kardşmin isteklerini okudum birrer birerr..herkes birşey isterher gönül birşey umar,,,senden öncelikle en darda kalanlara dua etmeni isterimbir kardşn olarak...önce hastanede önce acı icinde olan inanan kardşlerimize şifa bekleyen acı ceken kardşlerimize....sonra borclulara issizlere maddi sıkıntı cekenlere...sonrada bizler gibi gönül acısı cekenlere kaldır ellerini ve amin de sevgili kardşm benim...bende 3 ay oldu ayrılalı..artık bittiğini biyirm ama kalbim bitirmiyo gelmeyeceğini biliyrm ama vazgecmiyo kalbim dulardan..senden kaan ve duygu adınıda zikretmeni isterim eğer uygun görürsen..cok zor cok ama rabbimde zor yok isterse kabul buyurrusa olur onun nazarında herşey kolay...işallah kardşm işallah birleşmemiz icin dua edersen kaan kardşini cok mutlu kılarsın...eğer nasipse evlenmemiz barışmamız icin...eğer değilse bana onu unutturacak insanla karşılaşmam icin..allahh sendn razı olsnn rabbm yar ve yardımcın olsun...
KAAN KARDEŞİM SANA TAVSİYEM OLURSA DEVAM OLMASA YOLA DEVAM İNSAN KİŞELERE ENDEKSLİ DEĞİLDİR NASIL HAYIRLI OLACAĞINI RABBİM BİLİR SENİN HAKKINDA NEİSE ONU VERSİN HAK YARADAN BU GÖNÜLLER NELERİ UNUTMADIKİ UNUTULMASIN YARIN HERŞEYDEN GÜZELDİR ÜZÜLMEEEEEEEEEEEEEE.
işallah kalbi güzel kardşm işallah...dualarında bizleride tut...dualarında bizlerede yer ver...allah razı olsn.
bende istiyorumm..hayırlısıyla rabbimde bana iyi bi iş nasip etsin..lütfen ismen banada..
nozgen kardeşim adım volkan kız arkadaşımın elif bizide eklersen sevinirim, elifimin cezaevinden biran önce çıkması cezasının inmesi için eklersen sevinirim,Allah razı olsun kardeşim..
adım zeynep sevdiğim adı furkan onunla birşememiz onun kalbinin yumuşamaı bana karşı ve beni tekrar sevebilmesi iiçin şimdiden sağol allah razı olsun
kardeşim rabbim hep gönlüne göre versin okuyacagın kuran tilavetinde hatmişerifte kızkardeşim gülayın eytimi ve dualarının kabulu icin dua edersen cok mutlu olurum. allah razı olsun bu güzel perşembe gecesinde dualarda buluşuruz inşallah aminn
Allah razı olsun.. ne güzel yüreğin var öyle maşallah.. ismim tuğba sevdiğimin ismi yunus.. onun kalbindeki kötü izlerin silinmesi ve birbirimize kavuşup iyi birer eş olmamız ve islam üzere bi hayat yaşamamız için dua eder misin..Allah ne muradın varsa versin inşallah..dualarına çok ihtiyacım var. çok sağol..
BANA İÇİNDEN NASIL GELİYORSA ÖYLE DUA ET :=)
Benim, ailemin ve kız kardeşimin tüm maddi ve manevi sıkıntıları için dua edersen sevinirim. Allah razı olsun
kardeşim ARZU VE TURGAY adlarını o güzel kalbinden geçirirsen çok memnun olurum...hayırlısıyla bana geri dönsün başka bişey istemiyorum kardeşimden allah kabul etsin...benden kardeşime 3 ihlas 1 fatiha allah gönlüne göre versin
ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN YAZDIĞINIZ BİLGİLERİ TEKTEK OKUDUM DERTLER BELLİ SIKINTILARINIZIN TÜMÜ İÇİN RABBENA ZALEMNA ENFÜSENA VEİNLEM TAĞFİRLENA VE ZUNUBENA VE TERHAMUR RAHİMİN Bİ RAHMETELLİL*ALEMİN ALLAHIM GAFFUR İSMİNLE SIKINTILARINIZI GİDERSİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN*
Geç kalmamışımdır umarım.Hatmini ALLAH kabul etsin.Benim ve nişanlımın ismini de anarmısın(kavuştursun bian önce bizi).Seçil ve hüseyin.Allah razı olsun saol...
GECE SAAT 12 YE KADAR İSİMLERİNİZİ YAZDIRABİLİRSNİZ*
allah razı olsun senden
beni unutmuyorsun değilmi:-)18 yıl önce gönderildi # -
UNUTMAM UNUTMAM ESRA ŞU ANDA TEKTEK İSMLERİ YAZIYORUM*
ALLAH RAZI OLSUN NOZGEN KARDES
ALLAH Senin dahi bilmedigin içnde sakli ne kadar muradin varsa RABBIM tek tek sana ve sevdiklerine nasip etsin INSA'ALLAH
ONUN CEMALINI DOYA DOYA BAKANLARDAN EYLESIN SENI VE TÜM SEVDIKLERINI
her iki cihanda afiyet diliyorum senin içn güzel ALLAH'imdan
benim ismim Libas, lütfen beni de unutma
ALLAH RAZI OLSUN KABUL ETSIN YAR VE YARDIMCIN OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Dua dostum yine ben Libas, Atiye ve Fatma isimlerini de eklersen çok sevinirim
ALLAH razi olsun18 yıl önce gönderildi # -
" Allahım Nozgen kardeşimizi meleklerin tebriklerine erenlerden eyle!" Aminnnnnn
Nozgen kardeşim bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Hakkını helal et insan acabaya bazen yeniliyor...
canım Allah razı olsun senden.güzel dualarını kabul eder inşallah.hepimizinkilerin de kabul olmasına vesile olursun.senden cemre bebeğin şifası için de dua etmeni isteyeceğim..kendisi böbreklerinden ve bağırsaklarından rahatsız.küçücük yavru çok acılar çekiyo..onun da şifasını eklersen dualarına çok memnun olurum..inşallah Allahü Teala kabul eder bu gecenin yüzü suyu hürmetine.çok sağol.Allaha emanet ol..
Allah razı olsun kardeşim.Bu güzel yüreğinin herkese çok güzel dualar edeceğine inanıyorum.Malum yaralarımız çok derin.Herşeye muhtacız.İçinden geldiği gibi dua et.Adım Serpil.7 Fatiha,7 Ayet El-Kürsi okuyorum.Allah kabul etsin.
canım gönlü güzel kardeşim Allah razı olsun senden.beni de ve şu an hasta olan dedemi de dualarına eklersen cok ama çok sevinirim.Allah yar ve yardımcın olsun...çok sağol...
NOZGEN KARDDEŞ , ADIM YASEMİN BENİ DE DUANA EKLERMİSİN?ALLAH RAZI OLSUN
allah razı olsun duana benide eklersen çok sevinirim neolur benim içinde dua et çok ihtiyacım var ismim BEHİYE
ALLAH RAZI OLSUN.. Nozgen kardesim su an hastanede yogun bakimda yatan durumu cok kritik biricik kardesim BURAK'in ve benim de isimlerimizi anarsanz size minnettar kalirim..Sonsuz tesekkurler..EBRU
BEN NEDİYEYİM ALLAH HEPİNİZİN EN GÜZEL MURADINI VERSİN SİZ DUA DOSTLARI ÇOK ÇOK DEĞERLİSİNİZ BENİM İÇİN HASTALARA ŞİFA DERTLİLERE DEVA BORÇLULARA EDALAR NASİP ETSİN YARADAN GÜNAHIM ÇOKTUR YARADAN KAPINA GELDİK SANA SIĞINAN YARABBİM NE DERTLİLERİN VARSA ŞAFİ İSMİNLE ŞİFA EYLE EY BÜYÜK YARADANİM DERDİM DERDİMDEN BÜYÜK OLDU YARADAN CÜMLE KULLARINA MAĞFİRET EYLE GÜZEL YARADAN*
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.