5 Esmaül Hüsna
50 İsmi Azam
100 İhlas
100 Kevser
100 Subhaneke
100 Estagfirullah
100 Elhamdulillah
100 Subhanallah
100 Subhanallahi Vebihamdihi
100 Kelime-i Tevhid
200 Yunus peygamberimizin duası
hepinizin istekleri niyetleri dilekleri için isim isim cigerlerim patlıyana kadar nefesim tükenene kadar aglıyarak bu duaları okudum sizlere dua dostlarım,Rabbim katında kabul etsin tez zamanda dileklerinizi hacetlerinizi muradlarınızı o güzel kalplerinize kavuştursun amin..(siz bunlara degersiniz)
TÜM DUA DOSTLARIM İÇİN OKUDUM BUYRUN AMİN (derin)
(46 mesaj) (32 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH bin kere razi olsun, güzel yürekli kardesim
beni de aglattin
bu gözyaslarini melekler toplayip mahserde günahlarimiz üzerine serpistirsin INSA'ALLAH
her biriniz güç oldunuz bana
ALLAH içinde bilip bilmedigin ne kadar hayir varsa hakkinda RABBIM kabul etsin
bizlere ne kadar hayir duasi ettinse önce RABBIM sana nasip etsin kat kat acilen, sonra bizlere
amin amin amin birahmetike YA ERHAMERRAHIMIN
sana 100 teffriciye okuyorum INSA'ALLAH, iki cihanda huzur için
ALLAH'IM BU GÜZEL KULUNU NURUNLA DONAT
onu daim sevindir, bu dünyada sanki SENIN yanindaymis gibi lezzet ver, ahirette SANA doya doya bakan kullarindan eyle
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun güzel sözlerin için güzel duaların için canım kardeşim sizin güzel kalbiniz bunlara deger çünkü degerlisiniz,siz iyi olunda herkes iyi olsunda canım kardeşim ben bişey istemem..
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım ,derin kardesimi ve esini meleklerin tebriklerine erenlerden eyle.....Allah razi olsun.Amin.
AMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNNNN
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun canım zez'im kardeşim,senide meleklerin tebrigine nail olanlardan eylesin Yüce Rabbim amin..
amiiiiiinn
Allah razı olsun derin kardeşim. Sen bizi sevindrdin Rabbimde seni sevindirsin inşallah...18 yıl önce gönderildi # -
Aranıza yeni katıldım.O kadar farklı bir ortam ki.O kadar içten ki herkes.Bende inşallah senin vesilenle senin ettiğin duaya ortak olmak isterim.Aminnn ettiğin dualara.Sevgiler...
Tabiki talia kardeşim senin isminide dileginide anlıycan herkesin isim isim zikrederek okudum,Rabbim katında kabul etsin amin..
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim kardeşimizin okuduğu süre ve zikirlerin hürmetine, Efendimiz Muhammed Mustafa (sav) hürmetine, tüm sevdiğin kullarının hürmetine, Muharrem ayının hürmetine,mübarek cuma gecesi hürmetine,
kardeşimizin, sevdiğinin, tüm dua dostlarımızın ve müslüman kardeşlerimizin maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider. İki cihanda yüzlerine güldür. Yar ve yardımcıları ol.Senden başkasına muhtaç etme Umduklarına nail korktuklarından emin eyle. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed (sav) AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB***
Allah razı olsun kardeşim. Rabbim sevdiğinide tez zamanda hayırlısıyla kurtarır inşaallah. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah cümlemizden razı olsun canım sudemeral kardeşim,Rabbim katında kabul etsin amin..
çok güzel bi site çooook iyikide üye oldum dualarınızda benide unutmayın inşallah
ALLAHIM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN. AMİN.
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun ..inşallah bütün dileklerimiz hayırlısıyla kabul olur..amin amin amin..
arkadaşlar. biraz önce üye oldum. bu siteyi de ilk kez az önce gördüm ve çok etkilendim. başka kişiler için dua okuyan hepinizin dualarını Allah kabul etsin inşallah...
Amin.ALLAH CC. razı olsun Derin kardeş.ALLAH kabul buyursun. Allahın selamı üzerine olsun. Her iki cihanda af ve afiyette olasın inşallah.RABBİM ÜZERİNE HAYIR YAĞDIRSIN.. AMİN.SELAM VE DUA İLE.
maşallah sübhanallah
Rabbim kabul buyursun hiçbirimizi duasız ve dostsuz bırakmasın amin amin
selam ve dua ile18 yıl önce gönderildi # -
rabbim senin merhametin senin yolunun ulvi tadı yolunda ilerleyenlerin gönlüne negüzel yansımış allah razı olsun kardeşim yüreğine diline sağlık rabbimin sevdiği herdaim muhafaza ettiği kullarından olasın inşaallah duana binlerece kez amin rabbim kabuletsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dualarda buluşmak umudu ile
senin o güzel yüreğin neye değer hiç düşündün mü ? ben senin için içimden geçenleri yazıya bile dökemiyorum canım benim
sadece söyleyebildiğim Rabbim seni kendine sevgili kul habibine ümmet eylesin inşallah
ahirette cennetinin en güzel yerine koysun muhammed sav en yakın komşu eylesin inşallah dünyada da dilediğini hayırla önüne çıkarsın dostum
iki cihanda mutlu ol sağlık huzur mutluluk yakandan ayrılmasın inşallaaaaah amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun canım kardeşim yüregine saglık bu güzel sözlerin için,Rabbim katında hepimizin dualarını kabul etsin amin
Allah razı olsun derin kardeşim.Bu mübarek gecenin hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsin.Senin ve Elifinin yüzünü güldürsün.7 Fatiha,7 Ayetel El-Kürsi o yanan yüreğine.
aglattın beni çok duygulandım,O güzel yüregine saglık Allah razı olsun, seninde tüm dileklerini tez zamanda versin yüzünü güldürsün işlerini rast getirsin Kurban oldugum Rabbim amin..
amin amin aminn binlerce defa aminnn allah tez zamnda muradına erdirsin senin ve bütün dua dostlarının
amin Allah razı olsun zeynep kardeşim..
Allah razı olsun.Rabbim yar ve yardımcın olsun cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine...Kalbindeki hayırlı dualar kabul olsun.Slm ve dua ile...
ALLAH razı olsun kabul etsin inşallah seninde gönlüne göre en hayırlısı olanları versin..ALLAHA emanet OL..
allah razı olsın derinim allah kabul etsin amin
amin.
derın kardes alllah razı olsunnn rabbım gonlunun muradını versın ıkıcıhanda yuzunu guldursun bazen kelımeler yetmıyooo sımdı okuyunca nasıl mutlu oldum allah da senı mutlu etsın ıns allllah razı olsun kardesss cu guzel gunun hurmetıne dualrın kabul olsun ıns
Derin karde allah razi olsun dularin allah kabul etsin hayirli cumalar
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.