arkadşlar aranıza dün katıldım.dualarınıza ihtiyacın var. ne olur bugün dualarınızı benden esirgemeyin.benim için dua edenden de etmeyenden de allah razı olsun. hepiniz allaha emanet olun.
beni de görün duyun lütfen.........
(31 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah sıkıntılarınızı ferahlığa çevirsin kardeşim amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
la ilahe illa ente ya hannan ya mennan ya bediessemavati vel ardı ya zel celali vel ikram.. cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim sıkıntılarımızı geçirsin..gönüllerimizin muradını versin. amin..
suzan kardşm rabbim tez vakitte sıkıntılarını alır işallah rabbim dularını kabul eyler gönlündekini sana hayırlı kılar işallah amin..
allah yardimcin olsun kardesim.. insallah dualarimiz seninle
Allah yardımcın olsun.
Rabbim dualarını kabul etsin.
HOŞGELDİN KARDEŞİM.
RABBİMİN SELAMI HER DAİM ÜZERİNE OLSUN
1 FATİHA İLE AMİN!18 yıl önce gönderildi # -
HOŞGELDİN KARDEŞİM RABBİM YARDIMCIN OLSUN TEZ ZAMANDA FERAHA KAVUŞMANI DİLERİM AMİN.
la ilahe illa ente ya hannan ya mennan ya bediessemavati vel ardı ya zel celali vel ikram.. ALLAHIM TÜM SIKINTILARINI GİDERSİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN AMİN AMİN...
rabbim senin sıkıntılarını tezinden söküp alsın.allah ne muradın varsa en hayırlısını nasip etsin.amin
allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun. inanın msj larınızı desteğinizi görünce gözlerim yaşardı. rabbim hepinizin gönlünde ki muradını versin.
slm kardesim insallah 1000 besmele okuyacagim senin icin Allah gönül huzuru versin amin
1 ihlas 3 fatihaa allah ne dileğin varsa versin inş...
Hoşgeldin kardeşim. Rabbim dostluğunu daim etsin. İki cihanda yar ve yardımcın olsun. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
21 besmele hoşgeldin hediyem olsun =)
Dua dostlarım sağolun beni aranıza kabul ettiniz, dualarınıza kattınız. rabbim hepiniz yardımcısı olsun
Hoşgeldin kardeşim,5ihlas 5Yunus Peygamberimizin duasını okudum Rabbim ne dilegin varsa bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine sana tez zamanda nasip etsin amin..
allah yardimcin olsun kardesim Allah gönül huzuru versin amin
Hosgeldin Rabbim güzel dostlardan katinda makbul dualara nail etsin insallah.
suzan kardeşim Rabbim sıkıntılarını gidersin yar ve yardımcın olsun. Dua ve selam ile.
Rabbim size ferahlık kapılar açsın Suzan kardeşim.
3 ayetel kürsi okuyorum sizi için.
Suzan isminde, çok değerli hemşire arkadaşım vardı bana onu hatırlattınız kardeşim.
Allah herzaman yardımcınız olsun.18 yıl önce gönderildi # -
selamün aleyküm suzan kardeşim rabbim bütün sıkntılarını kaldırsın sıkıntılarını ferahlıga hüzünlerini sevinç ve mutluluga çevirsin ve saydıklarım ömrün boyunca sende kalsın yahannanü yamennanü yazel celali vel ikram sana hediye ediyorum kardeşim amin
hoşgeldin kardeşim aramıza senin için 21 besmele okuyorum hemen
ALLAH SIKINTILARINIZI HAYIRLARA ÇEVİRİSİN KARDESİM AMİN AMİN
HOŞGELDİN KARDEŞ LAİLAHE İLLA ENTE İNNİ KÜNTİ MİNEZZALİMİN.HZ YUNUSUN DUASI ALLAHA EMANET OL...
SUZAN KARDEŞ , ALLAH SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN DUALARINI KABUL ETSİN YÜZÜN HEP GÜLSÜN AMİNNN AMİNN AMİNN
RABBİM TEZ ZAMANDA SIKINTILARINDAN KURTARSIN İNŞALLAH....
RABBİM TEZ ZAMANDA HAYILARLA DOLU BİR YAŞAM ÇIKARSIN KARŞINA İNŞALLAH
3 İHLAS 1 FATİHA...
slm kardesim 100 salat senin icin okuyacagim niyetin insallah yerine gelir Allah yardimcin olsun aminn
hoşgeldin kardeş rabbim tüm dua ve dileklerine hayır kapıları acsın inşaallah rabbimin esirgediği ve sevdiği kullardan olasın dualarda buluşmak dileğiyle allaha emanet ol
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.