ARKADAŞLAR TAMAMLADIK SELA SAATİ DUAMIZ VAR
TEFRİCİYEMİZ TAMAMLANDI ALLAH RAZI OLSUN DUAYA BEKLERİZ
(25 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
o nasıll söle dua edelim gözümüz aydın olsun
18 yıl önce gönderildi # -
NE MURADIMIZ VARSA İSİM İSİM BELİRTİCEM BEN 52 FAZLAYLA OKUDUK DOSTLARIM
allah kabul etsin inşallah
ben recayi ertan, is ariyorum, dua edin lutfen. allah razi olsun
fazlayi baska konuya dahil edin.. 4444 sasmamali.
ederiz nedemek kardeşim ayetel kürsü okuyorum özellikle sana okuycam inşallah iş bulursun
bundan sonra başlanacak tefriciye'nin 52 si hazır arkadaşlar isimleri belirtin niyetleriniz belirtin duamızı hazırlıyorum
allah razi olsun hepinizdennn.. cok tesekurler pinarcik.. allah gonlune gore versin..
bismillah ben pınar beklediğim dilediğim bi niyetim var gerçeklesşsin inşallah ağzına sağlık alah kabul etsin
allah razi olsun hepinizden
allah kabul etsın dualarınız kabul olsun ıns dualrına benı de eklersen oynakar kardes cok sevınırım fatma ve hıkmet olarak yaparsan sevınırım allllah razı olsunnn
Peygamber efendimize bu vakitte selavat getirdik,okutan Rabbimize şükürler olsun,Rabbim eksiğiyle,fazlasıyla kabul etsin,gönlün nasıl dilerse öyle dua et kardeşim,vesile oldun Rabbim razı olsun,Rabbim senin dileğini ve tüm dua doatlarımın dileğini katında kabul buyursun.Amin.Amin.Amin.
allah razı olsun hasan ali ve halime bizleride anın inşallah 52 de kalanı da tamamlarız. bütün uva kuracakların niyetine amin
benide eklermisiniz duanıza sıkıntılarımın bitmesi ve gönlümdeki duama kavuşmak icin rabbime yalvarıyorum kabul etsin inşaallah amin allah razı olsun
her cumaya yetistirelim bence. iyi olur. sayimizida belirleyelim aramizda dagitiriz
ALLAH KABUL ETSİN,RABBİM SIKINTILARIMIZDAN KURTARSIN.MADDİ VE MANEVİ ÇARESİZLİKLERDEN KURTARSIN.FATİHA AMİN.
beni de unutmayın dostlar..sevdiğime kavuşup hayırlı bi yuva kurmak ve islam üzerine yaşam sürmek dileğim.nolur dua edin..amin amin amin..
ALLAH KABUL ETSİN BİZLERİDE UNUTMAYIN BANADA HAYIRLISIYLA BİR EVLAT DİLİYORUM BANADADUA EDERSENİZ SEVİNİRİM TÜM DUALARIMIZA FATİHA OKUYORUM AMİN AMİN ...
Ben volkan elifim cezaevinde biran önce çıkması cezasının inmesi istanbula sevk gelmesi için,Allah rızası için benide eklersen sevinirim kardeşim,Rabbim katında kabul etsin amin..
Allah kabul etsin...
slm Alla kabul etsin cuma günü hürmetine aminnn
allah kabul etsin inş... cümlemiin dualrııyla beraberr amin amin amin
oynakar kardeşim inşallah 52 den başlayarak bitirmek nasip olur...bende dualarınızda olayım...sevdiğimle birleşip hayırlı mutlu bi yuva kurmak istiyorum...arzu ve turgay amin amin amin
Allah kabul etsin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.