Du doastlarım Dua edemiyorum psikolojim biraz bozuk kafamı toplıyıp adapte olamıyorum,nolur benim için okurmusunuz dostlarım düzeliyim bol bol okuycam..Allah razı olsun kardeşlerim..
Dua dostlarım biraz psikolojim bozuk bana dua edermisiniz (derin)
(34 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ESTAFURULLAH EL AZİYM ETİBÜ İLEYH DİYE BAŞLA KARDEŞİM
LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLAH BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM
RABBİ YESİR VELA TUASSIR RABBİ TEMMİM BİL HAYR
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN SENİN VE CÜMLEMİZİN18 yıl önce gönderildi # -
LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM,LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM,LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM.. la ilahe illa ente ya hannan ya mennan ya bediassemavati vel ardı ya zel celali vel ikram..cuma günü yüzü suyu hürmetine..rabbim sıkıntını gidersin..gönlünü ferahlatsın..amin.
18 yıl önce gönderildi # -
bende panik atak rahatsızlıgı var ve şuan konsantre olamıyorum,Allah razı olsun senden kardeşim
Allah razı olsun canım oynakar tuuba kardeşim yüreginize saglık çok saolun..
geçmiş olsun abim.hastayken günahlarını döküyormuşsun.. rabbim hastalıkları sevdiği kullarına veriyomuş zaten.selamete erişmeni nasip etsin Allah.şifa versin tez vakitte.. ya şafi ya şafi ya şafi..amin.
canım dostum
3 ayetel kürsi
3 ihlas
1 fatiha
35 besmele
20 yunus as duası
20 la havle
3 salaten tüncina
3 salatı tefriciye
3 ismi azam
yüreğine yolladım kardeşim Rabbim ferah eylesin sen iyi ol yoksa canım acıyor ya Şafi yüreği güzel dostuma şifanı ver
amin amin amin ecmain ...18 yıl önce gönderildi # -
Teşekkür ederim canım kardeşim Allah razı olsun,Allah'tan gelen herşeye boynum kıldan ince o versin ben çekiyim Rabbime verdigi hastalıgınıda çok şükür hamd olsun..
Duygulandırdın beni canım merve kardeşim o güzel yüregine gönlüne saglık Allah razı olsun canımsın,düzeliyim hepinize bol bol okucam o güzel gönülleriniz için..
canım benim senin aklından geçenler yeter sen bana çok iyi geliyosun bide sana üzülmeyim =) çabuk iyileş =)
derinim geçmiş olsun bitanem senin için bildiğim bütün duaları okuyacam yüreği güzel kalbi temiz dostumm
İNŞALLAH KISA ZAMANDA SAĞLIGINIZA KAVUŞURSUNUZ.
SİZE AYETEL KÜRSİ OKUYACAGIM ŞİMDİ.RABBİM KABUL ETSİN.
derın kardes allah yardımcın olsun sıkıntı ınsana neler yapıyo dımı rabbım hayrıla kurtarsın ıns sıfa versın kendıne dıkkat et senden baska yok bı sen varsın dunyada guclu olmak gerek guclu ol kardess kendıne guven yoksa ........
allah yardımcın olsunnnn18 yıl önce gönderildi # -
çok saol mervecim,pınarım canım kardeşim gönlüne yüregine saglık sizlerde olmasanız ben naparım hepinizin ayrı ayrı kalbimde yeriniz var ilaç içtim şimdi bi düzeliyim size ne dualar okuycam,Allah hepinizden tek tek binlerce kez razı olsun..
Tüm dua dostlarım hepinizden Rabbim binlerce kez razı olsun,Rabbim yaptıgınız duaları katında kabul etsin bir mislinide size versin,biraz dışarı çıkıp hava alıcam 1saat sonra girerim,belki hava biraz iyi gelir görüşürüz içimin parçası canım dostlarım..
LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM,LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM,LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM.. la ilahe illa ente ya hannan ya mennan ya bediassemavati vel ardı ya zel celali vel ikram.Amin.
bak derinn....hasta olmanda bile varmı neden..bak buraya bukadar seni seven bukadar senin icin rabba yalvaran insanı hic gördn mü..üstelik hicbiri seni görmedi üstelik hicbiri seni tanımıyo...ama bildikleri bişey varsenin ettiğin duaları senin onlar icin yakarışlarını biliyolar..benimde kabul edersen o güzel kalbine candannnnn bir fatiham olacak...kabul eyle..rabbim şifanı versin rabbim seni ailene ve sevenlerine ölene kadar mutlu ve sağlıklı olarak bağışlasın..dualarımzdasın..işallahbizlerde senin o güzel kalbinden cıkan dualarda oluruz..amin..............
Selamünaleyküm Derincim, içinde bulunduğun sıkıntılar bu hale getiriyordur duana tam konsantre olamıyorsun aynı şeyleri bende yaşıyorum bazen ama sonra düzeliyor inan, Rabbim gönlüne huzur, esenlik versin sıkıntılarını alsın inşallah. amin amin amin.
AYETEL KÜRSİ OKUDUM KARDEŞİM PİSKOLOJİM BOZUK DÜŞÜNCESİNDEN ÇIK BEYİN ALLAHIN BİZE BAHŞETTİĞİ EN GÜZEL HEDİYE BİZE NE DÜŞÜNMEK YAŞAMAK İSTERSEK ONU YAŞATIYOR BENDE SENİN GİBİYDİM ŞİMDİ HEP GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNÜYORUM ÇOK KÖTÜYKEN BİLE KENDİMİ TOPARLAMAMA YARDIMCI OLUYO LA HAVLE ÇEK KERDEŞİM .
1 yasin 1 tebareke 1 amme 3 ihlas 1 fatiha allah sıkıntılArını içinde alsın
Allah binlerce kez razı olsun zeynep merlin yekruye kaanım zez o güzel yüreklerinize gönüllerinize saglık dua kardeşlerim cansınız canımsınız içimin parçasısınız,Rabbim katında sizinde dularınızı kabul etsin bu mübarek günde amin..
YA MUHYİ OKUYORUM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
YA MUHYİ OKUYORUM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
Allah razı olsun canım meral kardeşim yüregine saglık,Rabbim bu cuma günü yüzü suyu hürmetine dileklerini kabul etsin amin..
derin kardeşim dualarımdasın.. aklımdasın..
SIKINTIYI GİDEREN DUA İNŞALLAH...LA KEBİRETE MEAL İSTIĞFERİ VELA SAĞIRATE MEAL ISRARİ İSTİĞFAR YA EY YUHENNASÜ TÜ BU İLLALAHİ GABLE EN TEMÜTÜ AMİN.GÜNAHLARA KEFARETTİR GÖNÜLDEKİ KEDER...DUALARIMDASINIZ KARDEŞLER...
Allah razı olsun yüregine saglık kardeşim,Rabbim seninde dileklerini tez zamanda versin amin
derin kardeşim allah iyilik şifalık versin.bende aynı sıkıntıdayım.şuanda hap kullanıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun.seni çok iyi anlıyorum.inan yazını okuyunca çok üzüldüm.herzaman dualarımdasın.
Allah razı olsun canım kardeşim,üzülme kardeşim dündü sıkıntım şimdi biraz daha iyiyim yavaş yavaş toparlıyorum 6senedir var bende bu hastalık hastanede yattım tedavi oldum ama işte sıkıntı yapınca tetikliyo,ne diyelim Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun amin.
Değerli kardeşim buradan dualar gönderiyorum sana sıkıntılarını feraha çevirsin Rabbim.Dualarımız nefes olsun,ne olur üzme kendini,zaman herşeyin ilacı,inşallah hayırlı ,huzurlu günlerde gelecek,bak yine akşam oluyor günler su gibi akıyor.Rabbim elifimizin ve senin üzerinden rahmetini,merhametini,nurunu eksik etmesin,sabır versin yüreklerinize,dualarımdasınız.Bu çatı altında herkes birbirine dualar ediyor,ne kadar çok dualara nail oluyoruz,Rabbim hepimizden razı olsun inşallah.Dualarımız tüm dua dostlarımızın üzerine nur olsun,bu nurlar taşsın taşsın tüm islam alememine,tüm dünyaya yayılsın.Nurumuzdan herkes nasiplensin inşallah.Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.