sağol asmn kardeşim inş.umutsuz yaşanmıyo.tek umudumuz rabbim.gün doğmadan neler doğr diyip duaya devam.cuma gecesinin hürmetine.allah bizi sevdiklerimize hayırlısı ile kavuştursun.amin
SEVDALILARA dua edelim hayırlısıyla murada ermek için ne dersiniz:)
(67 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
saol nazen kardeşin amiiiiiin.inşallah güzel yüregine saglık
18 yıl önce gönderildi # -
sevgili asmn Rabbim yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları ben de yaşıyorum.Rabbim tez zamanda sevdiklerimize kavuştursun ve yüzümüzü güldürsün inşallah amin amin amin
inşallah kardeşim cümlemizin duaları kabul olur inşallahhh...amiiiiiiiinnnn
ALLAH CC YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN HAYIRSIZ OLACAKLARA KALBİMİZİ MEYL ETTİRMESİN BİZLERİ EMİN KILSIN AMİN.
ALLAHIM İNSALLAH. DUALARIMIZA CEVAP VERİCEK BEN İNANİYORUM.. MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER. TUM GONULDEN SEVENLERİ RABBİM EN İYİSİNİ BİLİR KAVUSTUSUN İNSALLAH... AMİN
amiiiiin kardeşlerim amiiiiiiin
Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle. Rabbim hayırlarla yüzümüzü güldürsün. Amin.
ALLAH İZİN VERİRSE KAVUŞTURUR CANIM HAYIRLISI EĞER ALLAH İSTERSE KADERİMİZİ BİLE DEĞİŞTİRİR BİR ABLAM BANA ŞÖYLE DEMİŞTİ ŞİMDİ YAZARKEN BİLE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR GÖKLERİ İNLETECEK KADAR DUA OKU İSTERSEN İNLETİRSİN DEMİŞTİ SEVGİYLE KAL ALLAHA EMANET OL CANIM
EY YUCE ALLAHIM SEVENLERIN VE SENIN RIZAN ICIN BIRBIRLERINI SEVEN INSANLARIN BIRBIRLERINE KAVUSMALARINI NASIP EYLE.VE SEVGILERINI KOTU GOZ VE NAZARLARDAN KORU.VE ELLERIMIZIN USTUNDEN RAHMETINI EKSIK ETME.AMIN YARABBILALAMIN.
SEVENLER ICIN 3 FATIHA OKUDUM.18 yıl önce gönderildi # -
YA VEDUD YA VEDUD YA VEDUD YA VEDUD YA VEDUD YA VEDUD ......
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
allahım tüm sevenleri hayırlısıyla inşallah bir daha ayrılmamak üzere kavuştursun amin..
inşallah inşallah inşallah kardeşlerim inşallah barışırız.allah hepinizden razı olsun.inşallah dualarımız kabul olur.amiiiiiiiiiinnnnn
asuman kardeşim Rabbim gönlündeki tüm hayırlı dileklerini versin inşallah. Hayırlısıyla kavuşursun ve bir daha da hiç ayrılmazsınız inşallah.
Kardeşlerim bana da dua edin nolur hayırlısıyla ailelerimiz izin versin ve biz de en yakın en hayırlı zamanda hiç bir kırgınlık olmadan evlenelim(Münire ve Kemal).18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
bana da dua eder misiniz,öyle bir haldeyim ki,Allah tarafından gelecek bir mucizeye ihtiyacım var,sevgili değiliz,sadece arkadaşız,ama ben çok seviyorum,gerçi o da biliyor bu durumu,ama sevgili durumunda değiliz,sık görüşemiyoruz da,son zamanlarda geceleri hep ağlıyorum,dualarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var :'(
Rabbim gönlündeki hayırlı dileklerini versin inşallah kardeşim.
hayırlısı kardeşlerim hayırlısı
allah hayırlısını vesin hepimize
amiiiiiiinnn18 yıl önce gönderildi # -
RABBİMMMM hayırlısınla tez vakitte sevenleri kavustur yüreklerine sevgi tohumlarını ekk yüzlerini güldür ya RABBBB
AMİİİİNNNNN :'(
hayırlı aksamlar rabbim hepinizin dualarını kabul etsin ask acısını cok iyi biliyorumm bende ayrıyım rabbimden hergece onu diliyorumm insallah nasip eder bizde cok mutlu oluruz rabbim seninle olsun insallah tez zamanda barıs yuvanızı kurarsınız benim içinde dua edin bende biran önce barısıp yuvamızı kuralım allahım iyi veya kötü düsmanım dostumun muratlarını kabul et yalvarıyorumm gözümde yas kalmadı ne olur allahım daha fazla acı cektirme kaderimizde yoksa da sabrını ve hayırlısını karsımıza cıkar aminnn
ben kavuşamadım ki,onun yüreğinde sadece bana ait sevgi tohumları yeşersin istiyorum,büyütüp hiç kurutmam o tohumları :'(
Rabbim Yardım Et bize...
ne kadar çok aşk acısı çeken ver rabbim sen herşeyi gören bilensin sen yoktan var edensin biz günahkar kullarını bağışla tevbelerimizi kabul eyle ya rab bizleri yolundan ayırma ya rab efendimiz(s.a.v)'in şefaatinden mahrum etme bizi ya rab tüm sevenleri sevdiğinden ayrı kalanları evlilikleri kötü gidenleri sen kurtar ya rab sen olmazlarımızı oldur ya rab sen her şeye kadirsin..sevdiklerimizle bağlarımızı koparma ya rab amin..amin..amin..
allah herkezin muradını tez zamanda versin herkes mutlu olsun amin amin amin....
Allah sizin de tüm dua dostlarımızın ve tüm inananların da yardımcısı olsun...
çok saolun kardeşlerim allah dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda inşallahhh
amiiiiiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
amın Allah razı olsun tum dua edenlerden Allah gönlumuzdekını hayra cevırsın hayırla versın
Rabbım tut ellerımızden yuregımızden
amın amın amın18 yıl önce gönderildi # -
amin ecmain
AMİN YA RABBİ KABUL EYLE.
yüreğimde büyüttüğüm tohumlar kurudu,hem de bugün,sevgililer gününde,kötü haber aldım
rabbim kimseye yaşatmasın,ama gönlündeki hayırlı olanları versin,hepimizin dediği gibi :'(18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.