YÜCE RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN 10 AYETEL KÜRSÜ HEDİYEM
borcum coktur hangisini ödeyeyim
(64 mesaj) (46 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allahım sana yalvarıyorum ne olur yardım et senin yardımına ihtiyacım var borçlarımı ödememde bana yardım et eşime bir iş nasip et allahım yardım et kul bunalmayınca hızır yetişmezmiş hızır aliyselamı yanıma yoldaş eyle nerede benim gibi kulun varsa onlarada yardım et amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun eşin inşallah iş bulur en kısa zamanda 100 ya malikel mülk okuyorum senin için rızk için.
ALLAH yardımcın olsun umarım eşi iyi bir iş bulur da ferahlarsınız Allah darda olan herkese yardım etsin inşeallah
Rabbim bütün borç sıkıntısı çekenlere bir kapı açsın inşallah, tez zamanda. ayrıca da sabret kardeşim Rabbim büyüktür, sıkma canını, bir kolaylık gözterir muhakkak. sen dua et,düzelir herşey inan ...benimde dualarımda sende varsın herzaman bunu unutma Allaha emanet ol.Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün AMİN.AMİN.AMİN
allahım sen bu arkadaşımıza yardım eyle sabır ver ya rabbim sen büyüksün ya rabbim onun sendn başka sığınacak kimsesi yok amin
İNŞAALLAH MEVLAM SENİN VE BURADAKİ BULUNAN TÜM KARDEŞLERİMİZİN VE BENİM BÜTÜN BORÇLARIMIZDAN KURTULMAYI NASİP EDER....
O İSTERSE OLUR...18 yıl önce gönderildi # -
Fahriye kardeşim Allah tez zamanda borçlarını eda etmeni nasip etsin.
Borçlu kimse için okuyabileceği dua var.
borçlu olan kimse sabah namazından sonra 300 defa bu ayeti dua niyetiyle okumalıymış.
(yani dua olarak)
Rabbenaftah beynena ve beyne kavmina bilhakkı ve ente hayrulfatihiyn.
her 100 defadan sonra Allahümme ya müteftihal ebvab,iftahlena hayrel-bab
diyerek dua edilirmiş.
Allah şimdiden kabul etsin.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Fahriye ablacım Allah seni bu borçlu durumundan kurtarıcak çok hayırlı sepepler versin.amin amin şimdi ayetel kürsi,okudum senin için yüreğin biraz olsun ferahlasın ablam.Allahım borcu olan bütün kardeşlerime yardım et senden başka kimseciklere bizi muhtaç etme bize hayırlı ve bol rızıklar ver Rabbim amin.
rabbim tez zmanda ummadığın yerden rızık kapları açsın inşaallah darda sıkıntıda bırakmasın yar ve yardımcın olsun amin amin
- Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi]
Bu duayı okuyanlar, maksatlarına kavuşmuşlardır.Namaz kılmayanın, haram işleyenin ve kalbi gafil olanın duası kabul olmaz. Ehl-i sünnet itikadında olmayanın okuması fayda vermez. Hak teâlâ, herşeyi bir sebep ile yaratmaktadır. Bir şeye kavuşmak isteyen, o şeyin sebebine yapışmalıdır. Rabbimiz, insana sıhhat, şifa vermek için, dua etmeyi, sadaka vermeyi ve ilaç kullanmayı sebep yapmıştır.
Sebeplere yapışmadan istemek kuru bir temennidir. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Çalışmadan dua eden, silahsız harbe giden gibidir.) [Deylemi]18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardimciniz olsun kardesim.insallah en kisa sürede borclarinizdan kurtulur,rahata erersiniz.Allah insani cok farkli sekillerde imtihan ediyor gercekten.buda sizin bir imtihaniniz olabilir.bakalim kulum isyan edicekmi,sükrüne hala devam edicekmi diye bir imtihanda olabilirsiniz.Rabbim yardimciniz olsun ins.
selametle
Allah hepimizi helal rızıklarla rızıklandırsın.Zor imtihanlar vermesin aciziz dayanamayız.Allahım sana muhtacız.Sen kullarına annenin bebeğine olan merhametinden daha büyük merhamet gösterirsin.Günahlarımızı affet bizleri sıkıntılardan kurtar.Bu anda bu dünyada kimin ne derdi varsa sen bilirsin.Dermanlarının nerde olduğunuda bilirsin.Bizim dermanımızın nerde olduğunuda sen biliyorsun.Onu bulmamıza yardim et.Acil şifalar ver Allahım...
allahım sana sığındım sana güvendim senden yardım bekliyorum sen bana ve tüm darda olanlara yardım et senden başka kimse yardım edemez sen şu fani dünyada ve ahrette yardımını esirgeme üzerimizden lütfen dua dostları sizde dualarınızı esirgemeyin benden dua sizden yardım allahtan cok sıkıntıdayım
ALLAHIM KENZÜL ARŞ DUASINDA GEÇEN İSİMLERİNİN HÜRMETİNE İSTİYORUM
KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI GİDERAMİN
Allahım tez vakitte sıkıntılarınızdan feraha erdirir inşallah sağlık huzur mutluluk nasip etsin dualarınız kabul olsun
3 fatiha
3 yunus duası hediyem18 yıl önce gönderildi # -
AMİN YARABBİ
KARDEŞİM ALLAH SIKINTILARINI GİDERSİN EŞİNE İŞLER NASİP ETSİN RIZIKSIZ KOYMASIN 200 BESMELE HEDİYEM
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. RABBİM RIZKINIZA BOLLUK VE BEREKET VERSİN. ALLAHIM SİZİ TEZ VAKİTTE SIKINTILARINIZDAN KURTARSIN.SİZİN İÇİN 3AYETEL KÜRSİ OKUDUM.ALLAH KABUL ETSİN.AMİN.
YA FETTAH YA REZZAK YA KADİR YA RAUF YA GANİYY YA MUĞNİYY YA HALİM YA ALLAH...
100 besmele rabbim sıkıntılarını gidersin kardeşim amin.
allahım dualarıma cevap yarabbi dertliler deva borçlulara eda hastalara şifa ver tez zamanda edilen duaları kabul buyur bizi merhametinden yoksun bırakma amin dua dosları dualarınız için allah razı olsun sağolun
100 besmele derdine deva olsun rabbim yar ve yardımcın olsun
Ya rabbim yar ve yardimcin olsun!
Borclarini ödeyebilmen icin sana hayirli kapilar acsin.
Amin!18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun sıkıntılarınızda ve borçlarınızdan kurtarsın inşallah
7 ayetel kürs-i rabbim tez zamanda sizi feraha çıkarsın.18 yıl önce gönderildi # -
Fahriye ablacım Allah yar ve yardımcın olsun dua edicem size..
bu gece 1 yasin okumuştum size kısmetmiş kabul ederseniz..
allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda feraha çıkarsınız 33 ya rezzak okudum kabul edersen sevinirim
ablacım Allah yar ve yardımcın olsun dua edicem size..
ablam rabbim rızk kapılarını sonuna kadar açsın sana bereketli helal rızk nasib etsin sıkıntılarını alıp üstündeki yükten kurtarsın seni
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.