DERİNİM ALLAH SENİ DÜNYANIN EN MUTLU İNSANI KILSIN ALLAHIM HERŞEYİN EN GÜZELİNİ DERİN KARDEŞİM İÇİN NASİP ET NE DİLEĞİ NE HACETİ VARSA VER MURADIN TEZ OLSUN İNŞALLAH
10 AYETEL KÜRSÜ
10 FATİHA
10 İHLAS KARDEŞİME ARMAĞANIMM KABUL EDERMİSİN
DERİNİMEE ( PINAR)
(23 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun bu güzel hediyen için 10Peygamberimizin duası:)bir yapana bin yapılır canım kardeşim,Rabbim dualarımızı katında kabul etsin tez zamanda bize dileklerimizi versin amin..
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN İNŞALLAH
Amin inşallah canım kardeşim
DERİNİM BEN BİŞİ İSTİYCAM SENDEN:( YUNUS PEYGAMBERİMİZİN DUASINI YAZARMISIN BURAYA NETTE BAKTIM KESİK KESİK VAR ARADA HADİSLER VAR TAM BULAMADIM SEN YAZARSAN SEVİNİRİM
Tabiki canım kardeşim
Birinize dert ve bela gelince, Yunus Peygamberin duasını okusun! Allahü teâlâ onu muhakkak kurtarır. Dua şudur: “La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”)
Kardeşim çok faydalı dualar 2 diye bi link yazdım heralde ikinci sayfada kaldı onu muhakkak kopyala çıktısını al arayıpya bulamıycagın bi çalışmayla yaptım onu canım kardeşim çok lazım olur..
SAĞOL DERİNCİM TŞK EDİYORUM BULDUM LİNKİNİ YARIN PAZAR BEN YOKUM ÇALIŞMIYORUM EVDEDE NET YOK SİZLERİ ÇOK ÖZLİYCEM AMA HEP KALBİMDE DİLİMDE DUALARIMDA OLCAKSINIZ HAYIRLI PAZARLAR DİLİYORUM DUALARINIZDA OLMAYI NASİP ETSİN RABBİM PAZARTESİ GNÜ GÖRÜŞÜRÜZ
Sen saol canım kardeşim,Rabbim tüm işlerinde Yar ve Yardımcın olsun amin..
derin abimize hayırlı kapıların açılması için 3 ihlas 1 fatiha 1suretil fetih te benden allah kabl etsin
AMİİİİİİN
EVET DERİN KARDEŞ TÜM DUA KARDEŞLERİMİN DEDİKLERİNE KATILIYORUM,SEN ÇOK YÜREKLİ CESUR VE GÖNLÜ GÜZEL BİR KARDEŞSİN SENİ SEVDİM.RUHUNUN GÜZELLİĞİ YÜREĞİNİN GÜZELLİĞİ BAK SANA NE KADAR GÜZEL DOSTLAR KARDEŞLER KAZANDIRMIŞ ALLAHIM HAKKINDA HEP BÖYLE GÜZEL DUALAR EDEN ,GÜZEL DUA DOSTLARINI ARTIRSIN EKSİLTMESİN.ŞİMDİ İYİSİN DEĞİM Mİ.AMAN İYİ OLMA GAYRETİNİ BIRAKMA.DOSTLARDAN BİRİ DEMİŞTİ BEYNİMİZ EN GÜZEL YOK ..ORGANLARIMIZIN HEPSİ GÜZEL ..AMA BEYİN EN BÜYÜK KOMUTAN DİYELİM...KOMUTANINI İYİ YÖNLENDİR SAVAŞI DEĞİL BARIŞI TERCİH ETSİN .SAKIN BIRAKMA ..EVET YÜRÜYÜŞ ÇOK GÜZEL..BEN EN SEVDİĞİMDE YAŞADIM BU İLLETİ...ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İLACI DA BIRAKTI GÖRDÜ Kİ HERŞEY BEYİNDE BİTİYOR ..BEN DE SENİN İÇİN 11 TANE YUNUS DUASI HEDİYE EDİYORUM AMİN AMİN AMİN GÜZEL YÜREĞİNE BEYNİNE SAĞLIK HERŞEY GERİLERDE KALIR İNŞALLAH SENİ ÜZEN HER NE VARSA...AMİN
Allah razı olsun canım yüregi güzel kardeşim,seninde dileklerini tez zamanda versin Rabbim amin..
3 ihlas 1 fatiha 40 yunus duası derinime ve meleğine amin
:)vallahi içim açıldı,Allah razı olsun canım merve kardeşim o güzel yüregine5İhlas 5yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,Rabbim merve dilesin kabul et amin..
Rabbim canım dostum bitanem yürek kardeşim dua kardeşim derinim okudu ben diledim amin dedim sana tevekkül ettim hayra çevir kabul eyle mevlam
deriiiiiiin senin yüreğini seviyorum Allah razı olsun canım benim amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah cümlemizden razı olsun canım kardeşim,Pınar kardeşimizin sayfasını kullandık onada,5İhlas 5yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,tüm dileklerine şifa niyetine katında kabul eyle Yarabbim amin..
pınar kardeşimize de 3 ihlas 1 fatiha 21 besmele taa yüreğine gitsin amin
derin abicim;
ENFAL SURESI
bu mübarek sure hapisten,iftira ve musibetten kurtulmak icin 7 defa okunur..
sitede gezerken denk geldim..belki biliyorsundur okumuşsundur ama yine de bi faydası olur diye yazdım.bazen unutuluyo akıldan çıkıyo.ben inandım.inşallah kabul eder rabbim.yarın Elif için okuyacağım..18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun canım kardeşim evet biliyodum yinede yazmana ayrıca teşekkür ederim,o güzel yüregine 5İhlas 5Yunus Peygamberimizin duası10 Kelime-i Tevhid 10 Elhamdulillah,ne istiyosan içinden dile,Rabbim katında kabul etsin tez zamanda dileklerini versin amin..
sevgılı derın arkadasım sanırım sorunlar yasıyosun rabım tum hayırlı dualrını kabul eylesın tum muradlarını gerceklestırsın sıkıntılarından tez zamanda kurtulursun ısallah bır fatıha 3 ıhlasta benden sana hedıye olsun rabbım kabul eyler ısalllh amın
sevgili derin abimize benden de 40tane yunus peygamber efendimizin duası 47 kelime-i tevhid 100 besmele çektim.Allah ne muradın varsa ne hacetin varsa versin derin abimize kabul et lütfen abi:)
arekadaşlar günaydın pazar günü hepinize dua ettim derin kardeşime diğer dua dostlarıma duaları için çok tşk ederim ve benim şimdi duaya ihtiyacım varr işyerinde bi yanlışlık yaptım bana dua edin lütfenn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.