ALLAH TAKSİRATINI AFETSİN MEKANI CENNET OLSUN 1FATİHA 3İHLAS OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN.
Az önce öğrendim amcam vefat etmiş
(46 mesaj) (42 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞİM ALLAH RAHMET EYLESİN...RABBİM GÜNAHLARINI AFFETSİN...AİLESİNE SABRI CEMİL VERSİN AMİN...
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun arkadaşlar saolun...
Başınız sağolsun kardeşim.Rabbim ailesine sabır ihsan eylesin.
basınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun insallah
Başınız sağolsun kardeşim.
Rabbim ölen amcamıza rahmet eylesin mekanını cennet eylesin ailesi ve yakınlarınada sabırlar versin. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
3 ihlas 1 fatiha okuyorum18 yıl önce gönderildi # -
başın sağolsun arkadaşım
basin saolsun..1 fatiha..3 ihlas okuyorum ..rabbim kabrini cennet bahcesi etsin...
basiniz sag olsun. allah rahmet eylesin. makami cennet olsun. mevlam sabrinizi bol versin.
ALLAH RAHMET ETSİN. TAKSİRATINI AFFETSİN. MEKANI CEENET OLSUN.AMİN
Basin sagolsun kardesim ALLAH rahmet eylesin
fatiha okuyalim18 yıl önce gönderildi # -
allah rahmet eylesın sevgılı dua dostum gerıde kalanlarınada sabırlar versın rabbım mekanını cennet eylesın kabır azabından onu korusun
talia başın sağolsun kardeşim. Rabbim mekanını cennet eylesin..
başın sağolsun kardeşim biraz geç bir cevap oldu ama kusura bakma rabbim mekanını cennet eylesin kabir azabı çektirmesin inşallah geride kalanlara da sabır ver ya rabbim 3 fatiha 1 ihlas amcanız için
başınız sag olsun allah rahmet eylesin 1 fatiha 3 ihlas okudum merhumun ruhuna rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşallah...
BAŞINIZ SAĞ OLSUN ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN RABBİM SABIR VERSİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.