lutfen yetim olan
bu duygulari bilen
yazsin
icim yaniyor
siz bu duyguyu anlayabilirmisin
(45 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
nasıl bi duygu bilmiyorum..Allaha şükür annem babam sağ.ama insanlar dünyada farklı farklı şeylerle imtihan ediliyolar.bence böyle düşün.annem ve babam sağ ama onun yerine kaybettiğim o kadar şey var ki..onlar da benim sınavımmış diyorum.sabretmeye çalışıyorum..bence sende öyle yap.demesi kolay tabii.senin yerinde olmadan seni anlayamam ama başka çaremiz yok.bu dünya elbet bir gün sona ercek.esas olan öbür dünyamızın ne halde olacağı.la havle vela guvvete illa billahil aliyyül azim de bol bol..Allaha emanet ol.O seni yalnız bırakmaz emin ol.
18 yıl önce gönderildi # -
BEN BU DUYGUYU BILIYORUM
ve seni anliyorum
bilirim atasiz olmanin ne oldugun
acin hic kapanmaz
nhe yapsan ne etsen untamazsin
yasarsin ama...18 yıl önce gönderildi # -
http://www.youtube.com/watch?v=y5qk0sJgUo0&feature=related
değerli kardeşim,
kimsesizlerin kimsesi ALLAH'tır
yetimlerin koruyucusu ALLAH'tır
çaresizlerin çaresi ALLAH'tır
O'na yönelin,O'na sığının her zorlukta elinizden tuttuğunu hissedeceksiniz, ve yetim olmayanlar size uzatılanşefkat elinin büyüklüğünü bilemeyecekler
siz de imkan buldukça bu dua ortamına katılın, burada bizler bir aile gibiyiz Allah'ın izniyle...
selam ve dua ile....18 yıl önce gönderildi # -
içim yaniyor kardesim sagol
ne yapmaliyim bilmiyorum
korkuyorum
yasamaktan18 yıl önce gönderildi # -
BENDE BİLMİYORUM ALLAH İNŞALLAH BİLMEYİDE NASİP ETMEZ AMA ANLAMAYA ÇALIŞABİLİRİM.ÇOK ZOR BİŞİ OLDUĞUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM ALLAHIN BU ACIYI HERKESE NASİP ETMİYECEĞİNİDE BİLİYORUM.
İÇİNİN ACISINI YATIŞTIRIR BELKİ DİE SANA BİŞİ ANLATMAK İSTİYORUM.BUNUDA BANA GEÇEN SENE GİTTİĞİM KURAN KURSUNDA Bİ ABLA ANLATMIŞTI.BAK ALLAH RASULÜ ALEMLERİN YARATILIŞ SEBEBİ MÜKEMMEL İNSAN ONLA ORTAK Bİ NOKTAN VAR Bİ KERE KİMİMİZ ONA BENZİYORZ Kİ AMA SEN ONA BENZİOSUN İŞTE ONUN YAŞADIĞINI YAŞIYOSUNN AYNI ACIYI PAYLAŞIOSUN ABLAMIN BANA SÖYLEDİĞİ ŞEYE GELİNCE ALLAH Ü TEALA ÇOK SEVDİĞİ KULLARINI KISKANDIĞI İÇİN KALPLERİNİ BOŞALTMAK SADECE KENDİYLE DOLDURMAK İÇİN BUNU YAPARMIŞŞ BELKİ BU SENİN İÇİNİN YANMASINI GEÇİRMEZ AMA YAŞADIĞIN ŞEYİN NE KADAR YÜCE BİŞİ OLDUĞUNU HATIRLATIR
VE ŞU Bİ GERÇEK HER FANİ ÖLÜMÜ TADACAKTIR ONLAR İÇİN DUA ET İÇİNİN YANMASI GEÇER İNŞALLAH
yazdiklarin cok guzel sagol
ama anlamadigim bir sey var
YUCE MEVLAM
MERHAMETLI
SEVKATLI
YARADAN
neden icimizi bosaltip aci cektiriyor
O SEVGILININ YERI BASKA
YANLIZ KALMAK COK ZOR
FANILERE DE IHTIYACIMIZ VAR OYLE DEGILMI
ANLAMIYORUM
ISYAN DEGIL BU SOYLEDIKLERIM
YANLIS ANLAMA LUTFEN18 yıl önce gönderildi # -
hep dua ederken derim ki Mevlam sahip olduklarımın eksikliklerini gösterme ... işte en başta kastetmek istediğim ailemdir Mevlam eksikliklerini göstermesin
ama biliyoruz inanıyoruz ki Rabbden gelene amenna
dilerim dilerim dostum yüreğine sabır versin Mevlam
dilerim hayır kapıları açılsın yüzüne
Allah sabır versin dostum amin18 yıl önce gönderildi # -
sagolun
yazdiklariniz cok guzel
cok duygulandim
bana bir dua oneriN
MEVLAM DILEGIMI
KABUL ETMESI ICIN18 yıl önce gönderildi # -
kimsesizlerin kimsesi ALLAH'tır
yetimlerin koruyucusu ALLAH'tır
çaresizlerin çaresi ALLAH'tır..............
Hic korkma yasamaktan Rabbim seni görüyor ..mutlaka sana bir yol vardir ..mutlaka ve mutlaka bir cikis sunar ..sen Rabbine tek ve büyük Vekile Velimize sigin.Hepimiz yetimiz bunu düsün ..bizlerde kalabaliktaki yetimleriz ...manada fark yok ..Rabbim yardimcin olsun umarim burdan salih bir dostun güzel bir duasina denk gelirsinde dualarin hayrina inanamayacagin mucizelere dönüsür.Sana secdede ve namazda Rabbimle konus derim...en güzel andir..en makbul ibadet ve duadir namaz...her seye yeter ona sigin kardesim.Rabbime sigin........bak gör neler degisir.......18 yıl önce gönderildi # -
canim kardesim
ben yetim degilim, ama su ana kadar en yakin dostlarim, yetimler
en çok sevdigim, en çok güvendigim, en çok vakit geçirmeyi sevdigim insanlar hep yetim olduklarini ögreniyorum sonradan
sizler belki dünyalik zor bir imtihandasiniz, büyük kayiplar yüklenmis piril piril kalplerinize, bu eksiklik büyük bir hazineye dönüsüyor
Efendimizin sav yetim olmasi tesadüf degil, aksine ve arastirirsan büyük din adamlarinin hepsi ama hepsi yetim
bu dünyada kaybin var
ama iç dünyanda
ve ahirette çok büyük kazançlar sizleri bekliyo
sen bir HAZINESIN bunu seni sevindirmek için söylemiyorum
sabret ne olur
gözyaslari içerisinde yaziyorum sana
ve su anda senin için ne kadar yaniyosa içim
RABBIM in merhameti de sana bos olmicaktir elbet
bin yüzbine kere daha fazla üstündür
ben hep demisimdir en yakin arkadasima
"sen torpillisin" ALLAH katinda
ne olur dayan
mükafatin yakinda, bu dünyada belki az olur ama inan ki öbür dünyada çok bi iznillah
güçlü ol
olmaya çalis
bizler de burdan sana destek oluyoruz
bir sürü dost kazandin
aile oluruz hep beraber
maddi manevi destegimizle burdayiz hiç çekinme
benim bir kaç yazim var, birine yazmissin çok tskkr ederim ALLAH razi olsun
duger yazilarimida oku lütfen
RABBIM her iki cihanda afiyet versin
yalniz degilsin
BASTA RABBIM EN GÜZEL DOST sonra da bizler variz18 yıl önce gönderildi # -
"Rabbinizden bağışlanma isteyin; çünkü gerçekten O, çok bağışlayandır.
"(tevbe edin ki üzerinize gökten sağanak (bol miktarda yağmur) yağdırsın."
"Size mallar ve çocuklarla yardımda bulunsun. Size (ürün yüklü) bağlar-bahçeler versin, ırmaklar da versin."
.......................(nuh suresi 10,11,12. ayetlerden)18 yıl önce gönderildi # -
GARIP GUL BENIDE AGLATTIN
HER ANI TEKRAR YASATTIN
COK YANLIZIM
KIMSEM KALMADI
BENI ANLAYAN YOK
DESTEK OLAN YOK
HERKEZ ÜZÜLÜR AMA ANLAMAZ
ATES DUSTUGU YERI YAKAR
HERKEZ YABANCI OLDU
BIR O VARDI
O DA YOK ARTIK18 yıl önce gönderildi # -
İÇİNİ BOŞALTIYO ÇÜNKÜ ALLAH KULUNUN KALBİNDE KENDİNDEN BAŞKASI OLSUN İSTEMİYO ALLAH KULLARINI KISKANIR O YÜZDEN PEYGAMBER EFENDİMİZİNDE NE ANNESİ NE BABASI NE DEDESİ KİM VARDI BAŞINDA EN İHTİYACI OLDUĞU ZAMAN AMCASI VEFAT ETTİ O HEP YANLIZDI O HEP ÖKSÜZDÜ YETİMDİ AMA ALLAH ONU ÇOK SEVİYODU BÖYLE DÜŞÜN BENCE ALLAHÜ TEALA NE DİYO BEN HİÇ BİR YERE SIĞMAM MÜMİN KULUMUN GÖNLÜNE SIĞARIM EN ÇOK ALLAHÜ TEALAYI SEVMELİYİZ HERŞEY ONDAN SONRA -ANAM BABAM SANA FEDA OLSUN YA RESULLALLAH- DİYEN İNSANI DÜŞÜN BİDE YARADINI SEVERİM YARADANDAN ÖTÜRÜ SÖZÜNÜ HERŞEYİ O BİZE ÖYLE SÖYLEDİ DİYE SEVİYORUZ MÜSLÜMAN KARDEŞİMİZİ ONA BAKINCA ALLAHI HATIRLADIĞIMIZ İÇİN SEVİYORUZ AMA HEPİMİZ İNSANI VE BU ÇOK İNSANİ Bİ DUYGU ONLARA DUA ETMEK LAZIM ONLARA DUA ETTİKÇE ALLAHA DAHA ÇOK YAKLAŞIRIZ İNŞALLAH.ALLAH SANA ÇOK ÇOK SABIR VERSİN SANA DUA EDİCEM İNŞALLAH.
yetim canım dostum burası bir mucize
kendi adıma buraya geldiğimden beri hayatım inanılmaz değişti
sen sabret inanıyorum ki dualarımız sana huzur olacak
3 ihlas 1 fatiha şimdilik yüreğimden yüreğine huzur versin sana Yaradan
yanında olsun O her şeye kafidir amin18 yıl önce gönderildi # -
üzülme bizler variz artik
manevi anlamda yanindayiz
yalnizlik boynunu bu kadar bükmesin
çile vi izdirap zamanlarinda kimsesizlik aninda, aslinda insan daha çok ALLAH ile beraber olma imkani bulur, yalnizliktan kurtulur böylece
ALLAH sana en güzel dost, bunu anlaman için zaman zaman kullarini da devreye koyacaktir
ALLAH ile konus
ne olur üzülme
yalniz DEGILSIN18 yıl önce gönderildi # -
inanki yanlizim bir dostum bile yok ona dert yanacak
yanliz geldim dunyaya
hep kötülükler sardi beni
Ölmek kutulmaktir herhalde18 yıl önce gönderildi # -
5Yunus Peygamberimizin duası10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim sana saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip etsin hertürlü kazadan beladan musibetten nazardan zarar sayılabilicek herşeyden herkezden korusun dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin amin..
SENIN YETIM OLMANI EMREDEN
SANA HUZUR VERMEYI DE EMREDECEKTIR YETER KI SABIRLA BEKLE
ve bu ölme sözlerini düsür dilinden aklindan
karsina öyle insanlar çikaracaktir ki, boslugu doldurmaya yetmez ama omzunda ki yükü seninle tasiyacaktir
sabret güzel dostum
vuslat
elbet senin de yüzün gülecek
herseye ragmen sükret, sükretmek de zamanla gelcek
senden bu agir ruh halinden çok seu bekleyemeyiz, insan her zaman güçlü olamiyo
ama sabret en azindan ve kötü düsünme sadece bunu istiyorum senden
dua edemiyosan aç elini besmele ile salavat getir sadece bu bile yeter ve
LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAHIL ALIYYÜL AZIM çek
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
5Yunus Peygamberimizin duası10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim sana saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip etsin tüm dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin Rahmeti ile sarıp sarmalasın zarar sayılabilicek herşeyden korusun seni okunan dualar hürmetine dualarımızı kabul etsin amin..
her sey yalan oldu
bütün sözler unutuldu
dua edin lutfen
Canim Allahim beni Onsuz birakmasin
hep benimle olsun18 yıl önce gönderildi # -
NEDEN ALLAHIN SANA VERDİĞİ BU LÜTUFA İSYANLA KARŞILIK VERİYOSUN Kİ ALLAH KIRILMAZ MI İNCİNMEZ Mİ? BU ANNENİ BABANI ALLAHA DEĞİŞMEK OLMAZ MI? BİLİYORUM ACI ÇOK BÜYÜK Bİ ACI ALLAH KİMSELERE VERMESİN AMA ALLAHÜ TEALA SENİ NE KADAR ÇOK SEVİYO BUNU Bİ BİLSEN O SENİ ANNENDEN BABANDAN DAHA ÇOK SEVİYO BENCE BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMEMELİSİN.KONUŞMAK İSTEDİĞİN BİŞİ VARSA BURDAKİ HERKES SENİ DİNLEMEYE HAZIRDIR.BENCE YANLIZ DEİLSİN
BAK BENCE SABRETMELİSİN BU ENGÜZELİ EN HAYIRLISI BU ŞEKİLDE DAVRANMAM HEM ONLARI ÜZER HEMDE ALLAHÜ TEALAYI KIRAR.O HER ŞEYİN EN İYİSİNİ BİLENDİR.VE ONUN KULLARI HER ZAMAN GÜÇLÜ DAYANIKLI VE TEVEKKÜL SAHİBİDİR.ALLAH İNŞALLAH SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA DİNDİRİR.
inanki cikmiyor
herkez sirtini cevirdi
sanki..
neyse o kardar zor ki
ama biliyormusun insan sevdigine kavusmak ister18 yıl önce gönderildi # -
sagol derin karsim cok sagol icim acildi sanki
faslibahr kardesim kizma isyan degil bu sözlerim
ben herseyden vazgetim herseyden herseyden herseyden18 yıl önce gönderildi # -
hep seninle olmasini istiyosun, annen baban disinda birimi?
kimseye degmez, acilarin, baskalari tarafindan büyümesin azalmasin
ALLAH için yasa baska hiç kimse için degil18 yıl önce gönderildi # -
EVET HERKES SEVDİĞİNE KAVUŞMAK İSTER AMA KÜÇÜK ÇOCUKLARA BİLE YEMEK YEDİRMEK İÇİN ÖNCE ELİNDEN ŞEKERİNİ ALIRLAR.SEVGİ MADDESEL BOYUTTA DEĞİLDİR SEVEN İNSAN HER ŞEKİLDE SEVER.SANIRIM ACIN YENİ İNŞALLAH ZAMANLA HAFİFLER
benim babam beni önce terkketti sonra öldü
cok kirildim cok yiprandim
önce kizdim sonra affettim
aile desen tutacak dal yok
sigindim birinin yanina
sevdim o da terketti
iste bu
anlatiyorum
utaniyorum18 yıl önce gönderildi # -
utancak birsey yok güzel kardesim
INSA'ALLAH hersey düzelcek
sana tüm kalbimle dua ediyorum, ben ve diger kardeslerinde
ALLAH kalbine huzur versin
giden gittigi anda kaybetmistir
ona üzülme, hiç üzülme degmez
bundan sonra bak
hayatinda kötü olan ne varsa çikar
iyi olan ne varsa kabul et
ALLAH seni yalniz birakmaz
acini anliyorum
güvenip de sirtindan vurulmanin ne oldugunu iyi bilirim
ama bunlarin hepsi bosmus
onun bunun yüzünden, bu dünyaya gelis sebebimizi unutup onun bunun pesine düsüyoruz
hersey bos
ALLAH için kurulmali, her dostluk, ALLAH için kurulmali her beraberlik, yoksa uçurum
niyetin ALLAH'I üzmemek olsun
ve kendini üzerek Onuda üzüyosun
ALLAH iyi olman için, huzura kavusman içn, her iki cihanda afiyette olmani nasip etsin
bunun içn de dua ediyorum
(fatiha 3 ihlas)
amin18 yıl önce gönderildi # -
üzülüyorum cünkü gercekten sevdim ve seviyorum
affederim
sirtimdan vuruldm evet
hic beklemezdim ama affederim
benim de istedigim
ALLAH icin bir dostluk
ama bulamiyorum
hep yaniliyorum
seni kim sirtindan vurdu nasil kurtuldun kardesim18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.