amin amin amin ALLAH senden razı olsun derin kardeşim. inşAllah herşey yoluna girer Rabbimin izni ile. Rabbim sizlerinde Yar ve yardımcısı olsun.
nişanlımın hastalığı için dua edermisiniz(perian)
(49 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
talia yok kırılmadım kardeşim. bu zaman kadar bana hiç yalan söylemedi. dinine bağlı yalandan sakınan bir insan. ama hastalığını söylemiyor. ne yapmamı önerirsin?
18 yıl önce gönderildi # -
Bak kardeşim bence hasta olduğundan adın gibi emin olmanı öneririm.İlk önce bunu yap.Senin içine hiç mi bir şüphe düşmedi yada ben mi çok şüpheciyim bilmiyorum.
düştü tabi ama raporlarını gösterdi bana. yalan olabilir mi ama tam okutmadı teşhis yerini okuyamadım. çıldırmak üzereyim.
Dedim ya kardeşim önce hastalığından emin olki napcanı sonra düşün
canım talia çok mantıklı bir arkadaşımız onu dinle bence sanada allah sabırlar versin senin hayırlısı nasılsa öyle olsun
araştırıyorum arkadaşlar.
ben onu çok seviyorum ve kavuşmak istiyorum Rabbimin izni ile. inşAllah kavuşurum ve mutlu oluruz. amin amin amin
canım güzel yürekli kardeşim, Allah CC sana en güzelini en hayırlısını en mükemmelini versin. Her durumu açık ayan beyan etsin...Korktuğun şeyden emin eylesin amin
PERIAN KERDEŞİM GEÇEN GAZETEDE OKUDUM AYNI SENİN DURUMUNDA... (BURADA HASTA OLAN KIZMIŞ)Bİ KIZ HASTAYMIŞ BEYNİNDE UR VARMIŞ VE DOKTORLAR YAPACAK BİŞEY YOK DEMİŞLER KIZIN SEVDİĞİ ÇOCUK SENİ BIRAKMAM DEMİŞ MADEM ÖYLE EVLENELİM KISA BİR SÜRE BİLE OLSA BERABER GEÇİRELİM GÜNLERİMİZİ DEMİŞLER EVLENMİŞLER SONRA BİR MUCİZE OLMUŞ AŞKLARI SAYESİNDE BİRBİRLERİNE OLAN SEVGİLERİ SAYESİNDE KIZ İYİLEŞMİŞ DOKTORLAR BİLE ŞAŞIRMIŞ KIZ ŞİMDİ SADECE KONTROL İÇİN DOKTORA GİDECEKMİŞ SENDE SEVDİĞİNİ YALNIZ BIRAKMA MORAL HERŞEYİN ÇARESİ TABİ ÖNCE ALLAHA DUA ET SONRADA ONA DESTEK OL CANIM KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
kendini yıpratma önce araştır, sağlığını lütfen bozma...
10 elham...
ALLAH razı olsun kardeşlerim. ALLAH sizlerinde herşeyi gönlünüze göre versin.
hayat-m ah keşke bizde birlikte olabilsek, sevdiğim ona acıyacağımı sanıyor psikolojik olarak bunalımda herşeye karamsar bakıyor. ALLAH yardım etsin. önce ona,sonra bana ve bizim için dua eden sizlere.
allah'ım istedikten sonra çaresiz hastalık olurmu?allah'ım çaresiz dedikleri hastanıza acil çareler ihsan etsin yüce rabbim olmazı oldursun inşallah amin..
ALLAHIM ŞİFA VERSİN SİZİ BİRBİRİNİZE BAĞIŞLASIN GÜZEL HAYIRLI BİR YUVANIZ HAYIRLI EVLATLARINIZ OLSUN İNŞALLAH..
amin amin amin inşAllah.. ALLAH cümlenizden razı olsun.
33 ya şafi hediyemdir amin
YASİN KIYAME FETİH SURELERİ HEDİYEMDİR ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN
ve aleykum selam kardesim. allah yardimcin olsun sabrini bol versin. ve kardesimizede acil sifalar verin. insallah tekrar saligina tez kavusur amin amin amin
Şafi olan Rabbimiz acil şifalar versin inş.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.