500 Kelimei Tevhid okudum,İçim Allah aşkıyla çoştu taştı yine,dışarda yagmur yagıyo Rabbim rahmetini indiriyo tüm dua dostlarımı rahmetiyle sarsın sarmalasın Rabbim gönüllerinizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin saglık sıhhat bereket bolluk içinde sevdiklerinizle nice nice seneler uzun yaşamayı nasip etsin hertürlü kazadan beladan musibetten nazardan zarar sayılabilicek herşeyden herkesten korusun dışarda yagan yagmur rahmetine hürmetine dualarımızı katında kabul etsin bizede rahmetinden sunsun kurban oldugum Yüce Rabbim amin amin amin..
TÜM DUA DOSTLARIMA (derin)
(16 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun senden okudugun dualar kadar nur yagdırsın allah sana derin kardeşim sagol
18 yıl önce gönderildi # -
Cümlemizden Allah razı olsun canım kardeşim,Rabbim katında kabul etsin amin..
derin allah senden razı olsun kardeşim yağan rahmetler hürmetine dualarını kabul buyursun içinde de bizimkileri bütün linkleri okudum nerdeyse herkese dua ekledim gördüm ki herkesin imdadına yetişiyosun rabbim sana da hızır olsun ya rab dediğin yerde yettim kulum desin
Allah razı olsun canım kardeşim,Rabbim hepimizin sıkıntılarını bertaraf etsin huzura feraha çıkartsın amin..
Allah razı olsun Derin kardeşim.Yağmur yağarken rahmet yağarmış,dualar kabul edilirmiş.Enfal Suresi gönderiyorum Allah gönlündekini versin diye...
sara kardeşim gözlerim doluydu demin elifim için dua ediyodum,şimdi senin yazın aglatıcaksın beni o güzel yüregine saglık Rabbim binlerce razı olsun,bu yagmurun rahmetinden sanada rahmet etsin gönlünün güzel dileklerini tez zamanda versin inşallah amin..
o rahmet dünyada bi kişiye yağacaksa o sen ol derincim
ama Mevlamız o kadar büyük ki O'nun rahmeti hepimize yeter
Rabbim rahmetinle şefkat ve merhametinle sar sarmala bizi yanımızda ol yardımcımız ol18 yıl önce gönderildi # -
Işıgı kapattım annem görmesin üzülür diye aglıyorum Şimdi hepiniz için elifim için o karşılıksız güzel gönlünüz için aglıyorum hepinizden Rabbim kat kat razı olsun canım kardeşlerim
AMİN AMİN AMİN
lütfen ağlama lütfen
3 ihlas 1 fatiha okudum elif için onun yüreği ferah ne olur sen de ferah ol canım dostum
Canım kardeşim benim Allah aşkıyla hepinizi çok seviyorum biraz dışarı çıkıp yürüycem yagmuru severim ben Rabbimin rahmeti üstüme yagsın on dakka sonra gelirim kardeşim,Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün canım kardeşim
Aminnn.Allah sendende razı olsun gönlü güzel kardeşim.O yağan yağmurların hürmetine,edilen duaların hürmetine Rabbim tez zamanda gönlündekini versin Elifinle kavuştursun,hayırlı bir ömür nasip etsin.
Allah cümlemizden razı olsun canım kardeşim
Allah razı olsun Derin kardeşim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.