herkese merhaba.öncelikle böyle bir sitenin kurulumuna emeği geçen ve dualarını esirgemeyen bütün herekesden allah razı olsun.Benim içinde yardımcı olursanız çok sevinirim dostlarım.Ben 8 yıl evlilik öncesi tanışmamız ve 8 yıllık evlilik yaşadığım insandan ayrıldım.tam 16 yılımı beraber geçirdiğim insan evini terk etti.şimdi mahkemeler sürüp gitmekte ve ben hergün acı çekmekteyim.Ve eşimin daha boşanmadan başka biriylede nişanlandığınıda öğrendim.benim bir tanede çocuğum var.çocuğum hergün biz ne zaman tekrar üçümüz bir arada olacağız dediğinde ağlamaya başlıyorum.benimde hatalarım oldu evliliğim boyunca ve ben şimdi hepsinin farkına vardım,ama onunda çok büyük hataları oldu.ve ben eşimi çok seviyorum halen unutamadım,nişanlanmasına rağmen.tekrar deneyebiliriz dedim,herşeye yeniden başlayabiliriz dedim ama hayır artık bitti diyor.ama ben halen çaresizce dönmesini beklemekte ve hergün dua etmekteyim.Her işte vardır bir hayır derler,ben hatalarımı anladım,yuvamın kıymetini anladım,en önemlisi 5 vakit namaz kılmaya başladım,kuranı kerimin türkçesinin tamamını okuyup bitirdim ve hergün dilimden dualar artık düşmemekte,rüyamda bile kendimi dua okurken görmeye başladım.ama çaresizim artık çok sevdiğim eşimi kaybettim.elimden birşey gelmiyor dua etmekten başka.kendisiyle defalarca konuşmama rağmen hayır bir daha birarada olamayız demekte.ne olur bana bir yol gösterin allah rızası için.Hepinizden allah razı olsun
DUALARINIZLA LÜTFEN YARDIM EDİN
(11 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Sana insirah suresi okuyorum.........Rabbim yar ve yardimcin olsun kardesim.....
Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrekelleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?.. Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş!..aminnnnnnnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN AMİN.BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM YA SAMEDÜ MİN GAYRİ ŞİBHİN FELA ŞEY'E KEMİSLİHİ..AMİN
allah hepinizden razı olsun,çok teşekkür ederim dualarınız için
rabbimin verdiği herşeyde bir hayır vardır kardeşim sende böyle olmuş sence gercektenten kaybettinmi kazandınmı cok iyi düşün bak negüzel rabbime yaklaşmışsın ve daha senden tam olarak ayrılmadan başka birini gönlüne alan birkimse için bu değermi sen gercekten bunu hak ediyomusun bunu cok iyi düşün doğruyu rabbim sana gösterecektir inşaalah rabim yar ve yardımcın olsun aminnn
GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLŞERSE GÜZEL EYLER...FETİH SURESİNİ OKUYUN İNŞALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN BUNDADA VARDIR BİR HAYIR...
tlay kardeşim haklısın,doğru söylüyorsun.bende senin gibi çok düşündüm ama 16 yıldır beraber olduğum bir insan sevdiğim insanı unutamadım,belki ıslah olur diye dua ediyorum,belki allah onada doğru yola buldurur diye umut ediyorum.belki bir yanlışa kapıldı hata yaptı dönemiyor diye düşündüm,hep iyisini düşünmeye çalıştım belkide hata yapıyorum ama keşke unutabilsem.bende çocuğumla beraber ne yapacağımı şaşırdım,bir yandan mahkemeler devam ediyor,bir yandan çocuğum anne babam ne zaman eve dönecek diyor.inanın bende ne yapacağımı bilmiyorum artık.
dua dostlarım biliyorum sizler herkese dua ediyorsunuz.ne olur ben hangi duaları okumalıyım,bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.fetih süresini hergünmü okumalıyım,günde kaç kere okumalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.allah hepinizden razı olsun.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN, ALLAH SABIR VERSİN, İNŞALLAH YAVRUN VE SENİN İÇİN HAYIRLISI NEYSE RABBİM ONU İHSAN ETSİN, DUALARIMIZ SENİNLE
allah razı olsun suzan hanım,allah hepimizin yar ve yardımcısı olur inşallah.
ne olur allah rızası için banada dua edermisin mübarek perşembe gününde,ne olur.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.