merhaba kardeşim
biliyorumki yüreğin cok darda biliyorumki şuan kendi dedinin üstünde dert tanımazsın ben özelimi paylaşmaktan hic hoşlanmam ama bu konu sana ibret olur inşaalah ve üzüntün birazcık hafifler benim 3 dayım var 3 nün de hic cocuğu olmadı en kücük dayım cok istedi ve 21 yıl boyunca denemediği yol kalmadı tabikide yengeminde tedavi gördüler dayımın rahatsızlığı bakımın sonucunda iyi oldu ve tüb bebek olabileceği sonucunu aldı busefer yengem de rahatsızlıklar başladıve negatif sonuclar aldık fazla uzatmak istemiyorum dayım evlenmek istediğini dile getirdi yengemde onay verdi ama ailemiz buna kesinlikle karşı cıktı dayım gizli evlendi şimdi 2 kuzenim var ama evlendiği hanımın psikolojik problemleri varmış ve kesinlikle evlerinde ne huzur kaldı nede 21 sene sonra gelen evlatların mutluluğu nede hayat güvenlikleri bunun için rabbim bize neyi nezaman vereçeğini en iyi bilendir sabret kardeşim ama sabrının içinde teslimiyet ve duaya güven olsun rabbim senin ve yuvan icin en iyisini bilendir senin için en hayırlısını verendir bunu hiç unutma senin için bu gece dua edçem kardeşim üzülme sakın dualarda buluşmak dileğiyle dua ve selamla
ELİT29 KARDEŞİME tlay
(1 mesaj) (1 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.