ne oldu yine ne güzel içim huzur doluydu eski halime döndüm =(
bu kadar mıydı? korkum boşa değilmiş demekki
yine de buna şükür =( az da olsa yaşadım mutluluğu
eskiye dönüş ( merve )
(23 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Canım kardeşim can dostum şimdi rahatlıycaksın Allahın izniyle 2 dakka istiyorum senden..
18 yıl önce gönderildi # -
içine girdiğim her şey sonunda hayal kırıklığı mı olmak zorunda?
ya ben çok iyi niyetliyim ya da insanlar umursamaz?
ne olduğunu anlamadım ama içimdeki o beni havalara uçuran şey gitti :(
ama dedim ya yine de şükürler olsun ne diyeyim Allah zikrediyrm hep O yardımıma koşacak
sağol derinim sizlerle rahatlıyrm zaten Allah razı olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
1Esmaül Hüsna
5İsmi Azam
5Kevser
5Subhaneke
10Yunus peygamberimizin duası
10İhlas
Kurban oldugum Rabbim neolursun merve kardeşimin içine ferahlık rahatlık huzur sukunet ver benim nefesimden al ona ver nefesini bollaştır sagını solunu önünü arkasını nurlandır içine muhabbet tohumları serp gönlünü sana yakınlaştır rahmetinden gönder gönderki zihni rahatlasın güzel Rabbim sen okunan bu duaları katında kabul eyle merveye Hızır ol güzel Rabbim amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
gözlerim doluyor ama akamıyor bile
ben bunu hakediyormuyum derin ? sen nasıl bir insansın
Rabbim seni kendine dost eylesin inşallah
o tertemiz yüreğin ne kadar içten bunu hissediyorum
ama inan düğümlendim bi şey diyemiyorum
Allah'ım Mevlam mükafatına sana gani gani sunsun
ummadığın hayır kapıları açsın o güzel yüreğine
ve iyiki varsın içimin huzur meleği iyiki18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim o sorun hepimizde var heralde en azından bende senin gibi dönem dönem böyle oluyorum çok mutluyken sanki hayal gibi yaşadıklarım ama bi bakıyorum iki gün sonra o hallerimden eser kalmıyo:(inşallah bir an evvel eskisiden daha da mutlu olursun kardeşim gönlünün muradını versin rabbim sıkma canını sabır ve güç iste rabbimden bol bol dua edelim biz allaha yeterki rabbim bize yüzünü çevirmesin herşeyin üstesinden geliriz onun yardımıyla
dilek 23 sağol dostum Allah razı olsun amin
Sen buna degersin canım kardeşim hadi üzme kendinide bizide,Rabbim bizleri ayırmasın hepberaber eylesin,manevi güçüz birbirimize Rabbim daimi kılsın bunlarıda Aşıcaz inan ben inanıyorum çok çok çok güzel günlerimiz olucak sonra hepberaber Allaha şükredicez
canım kardeşim hadi gülümse Rabbine :)18 yıl önce gönderildi # -
cacım mervecim öncelikle cevabın icin cok tesekkür ederim allah razı olsun sizlerden ve icin herzaman rahat olurinsaallah aklına kötü seyler getirme herzamn icinde bir umut olsunki hayata sımsıkı sarıl ins mutluluk haberlerinide alırız dualarım seninle .
üzülmeyin canım dostlarım iyim biliyorum sizler yanımdasınız
Allah razı olsun bizi ayırmasın Rabbim gönülleirnizdeki hakkınızda hayırlı olsun
sizler de daima benim dualarımdasınız18 yıl önce gönderildi # -
derin kardeşim yardımına koştu bile dualarla ben müsait olsam okuyucam ama mervecim inan bana:( inşallah rabbim bu yüreğinin karşılığını verir sana en yakın zamanda bu durumun düzelir daha iyi hallerle karşılarız seni
canım benim bi amin demeniz bile yeterli sizlerle paylaşıp benim için yazımı okumanız bile yeterli
iyim çok iyim umutluyum bu kadar iyi yüreklerle iyi olmamak yakışır mı hayır ?
dilerim benden daha iyi olun amin18 yıl önce gönderildi # -
ben ALLAH'A İnanıyorum herşey güzel olucak canım kardeşim ben çıktım geceniz hepinizin hayırlı olsun selam ve dua ile yarın görüşürüz..
Allah'a emanet ol derinim huzurlu geceler amin
Merve KARDEŞİM HZ. ALİ'NİN (R.A) ŞÖYLE BİR SÖZÜ VAR. DERT SENDE İSE DERMANDA SENDEDİR. KENDİNİ BIRAKMA. ASLA YALNIZ DEĞİLSİN. ÖNCE ALLAH SONRA DUA DOSLARI KARDEŞLERİN VAR. ŞUNU UNUTMA Kİ. ALLAH VAR GAM YOK. ALLAHA EMANET OLASIN...
ALLAH VAR GAM YOK !
ALLAH RAZI OLSUN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM YARDIM ETSIN SANA SANA VE SENIN DURUMUNDA OLAN BUTUN MUMİN KARDESLERİMİZE RABBİM İÇİNDEKI SIKINTILARI ALSIN MUTLULUK VERSIN İNŞALLAH
TABI HEPIMIZIN DE18 yıl önce gönderildi # -
mervem benim canım kardşm yoktum uzun zamandır yazamadım...bak burdaki kardşlerin özellikle derin dostun nasılda kalpten nasılda icten senin icin yakarırıyor rabbimize..belki kendi icin bu kadar yakarmadı...allahrazı olsun ondan...o gercekten cenabı hakkın iyi kullarından bunu biliyrm...onun dualarında olmak güzel onun ettiği duaları kabul etmek güzel...sende rahatla birazda rahatla...gönlünü ferah tut canm kardşm...rabbim beterinden koursun...bu sıkıntının cıkışı aydınlığı öyle güzel olcakki...sen bile inanamıcaksın..rabbim yardımcın olsn..sana kocaman yürğinin rahatlaması icin bir fatiha gönderiyrm...allah yardımcın olsn sabır vresin...
Dua; yürekten kopan bir çığlıktır,tarifi imkansız acıların dile dökülmesidir.
Dua; mazlumun umududur,bekleyişidir,Yakubi bir sabır,Yusufi bir bekleyiş ve Muhammedi bir sevgidir...
Dua; çaresizlik anında,kimsesizlik anında ve yanlızlığımızda bize uzatılan bir eldir.Yozlaşan ve kararan bir dünyada bize sunulan kırmızı bir güldür.
Merve..........
Duasız olmaz…Rabbimize bizlere dua gibi büyük bir nimet bahşettiği için sonsuz şükürler olsun…
Duanın manevi huzurunda sırılsıklam olman duası ile selametle
" Hasbinallahuvenimelvekil"18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SANADA YARDIM ETSİN CANIM KARDEŞİM :( ÜZÜLME RABBİM BÜYÜK DERİN KARDEŞİMİMİZİN YAZDIKLARI DUAYI SENDE OKU ALLAHIN SELAMETİ ÜZERİMİZDE OLSUN AMİN.
Allah razı olsun dostlarım iyi düşünüp dua edip rahatlamaya çalışıyorum
kaanm canım kardeşim Allah senden de razı olsun mevlam temiz yüreğinizle ettiğiniz duaları dünya ve ahırette önünüze çıkarsın amin18 yıl önce gönderildi # -
Canım dostum inşallah iyisindir,3İhlas 3Kevser 3Subhaneke 10Kelimei tevhid 10Elhamdulillah,Allah huzurla sukunetle doldursun yüregini ferahlık rahatlık versin nefesini bollaştırsın sagını solunu önünü arkanı nurlandırsın Rabbim dualarımızı katında kabul eylesin amin amin amin..
Ne yapalım ki Mervecik biz duygusal insanlar biraz böyleyiz işte...
Bir dem geliyor kış gibi oluyor gönlümüz, bir dem de geliyor ki bağ,bahçe, gülistan olmuş...
Alışacağız bu hâllerimize, başka çaremi var??
Nasılsa çok geçmez yine çiçeklenir o gönlün... yüreğindeki o hayat pınarın, hiç bitmeyen kaynağın, cansuyun oldukça, hiç korkma sen...
3 Ayetel Kürsi yüreğine...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.