fatma arkadaşımın sıkıntılarından kurtulup feraha kavuşup gönlündeki dileğinin olması için ona salatı tefriciye okurmusunuz.okuduğunuz sayıyı da yazarsanız çok sevininirim dostlarım.
arkadaşım fatma için salatı tefriciye okurmusunuz
(34 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bismillah diyelim inşallah bismillah her hayrın başıdır şimdilik 11 tane...
18 yıl önce gönderildi # -
yuziap fatma kardeşimiz için 30 tane salat-ı tefriciye okudum şimdilik gün içinde okumaya da devam edeceğim. Rabbim gönlündeki muradını verir inşAllah.
şimdilikte benden 20 tane olsun işyerindeyim fırsat buldukça okurum allahım fatmanın derdini sıkıntısını ondan al biran önce feraha kavuşsun gönlündeki dileğini ne mradı varsa ver rabbim amiiiiiiin
30 tane daha okudum.bende işyerindeyim fırsat buldukça okuyorum.Rabbimin izni ile fatma kardeşimizin gönlündeki murat olur inşAllah. ALLAH biran önce selamete kavuşutursun fatma kardeşimizi.
yuziap yalnız sizde ne okuduğunuzu yazarsanız ona göre okuyalım. salat- tefriciye de ne 1 fazla ne 1 eksik olmayacak. tam 4444 olması lazım. ara sıra yazın olur mu?
30 tane daha okudum.bende işyerindeyim fırsat buldukça okuyorum.Rabbimin izni ile fatma kardeşimizin gönlündeki murat olur inşAllah. ALLAH biran önce selamete kavuşutursun fatma kardeşimizi.
yuziap yalnız sizde ne kadar okuduğunuzu yazarsanız ona göre okuyalım. salat- tefriciye de ne 1 fazla ne 1 eksik olmayacak. tam 4444 olması lazım. ara sıra yazın olur mu?
BENDEN 10 TANE OKUDUM. ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİMİZİN MURADINI VERSİN.
yuziap, sen fatma'ya niyetlenmişsin. bizim geçen cuma bitirdiğimiz tefriciyeden kalan sayılar vardı üzerine okuyan diğer dua dostu kardeşlerle pnarr recayi merve halme vs. epeyce bir sayı okumuştuk onuda ben toparlayayım seninkine ilave edelim hiç bir şey boşta kalmasın el birliğiyle tamamlarız. recayi ve pnar, halme her cumaya bir tefricie niyetine girmiştik. benden sayı bekle olurmu...
YUZİAP 553 İLAVE ET KARDEŞİM SON SAYIYI DA BİLDİR DEVAM EDELİM
20 tane benden olsun tekrar
hepinizden allah razı olsun kardeşlerim. ben 450 tane okumuştum.ama biraz kafam karıştı.oynakar kardeşim bu 553 rakamı buradaki arkadaşlarımın okuduğundan hariç değilmi.yani pınar ,asyanur,suzan,perian ve senin okuduklarından hariç olan rakammı.netleştirirsen sevinirim kardeşim.
senin mesajına gelenlerle ilgili değil geçen cuma başlamıştık onu direk 553 ekle ondan sonra sayıları ilave et okudukça
saol kardeşim.şimdilik 1154 oldu o zaman.
allahın iznniyle bitircez cumaya kadarr ama arkadaşlar yok heraldee yaa niye kimse okumuyo ben fırsat buldukça okuyom işyerinde insan pek müsait olamıyoo ama ağırlık vercemm hadi YAAALLAH DEYİP BAŞLAYALIMM BUGÜN
PINAR SENDEKİ ENGEL VARDIYA HANİ İŞTE ONDAN MERAK ETME CUMAYA ÇOK VAR ALLAHIN İZNİYLE YARIN BENDE BAŞLARIM... SABIR KARDEŞİM
CANIM BENİM ANLADIMM BEN OKUYORUM ŞİMDİ
çok sağolun kardeşlerim. ama pek kimse yardımcı olmuyor.niye acaba.bide oynakar kardeşim o 553 tane fatmaya niyetlenmemişti.kabul olurmu peki
YUZİAPCIM YARDIM EDERLER İBNŞALLAH BENDE AZ GÖRDÜM BUKEZ ARKADAŞLARIN GÖZEÜNE TAKILMAMIŞ OLABİLİR YADA RAHATSIZ OLANLAR OLABİLİR BENDEN 40 TANE EKLE
CANIMIN İÇİ GÜZEL DOSTUM SEN GEÇEN CUMA YOKTUN ARAMIZDA RECAYİ PNAR HALME MERVE TUUBA VE ADINI ZİKREDEMEDİĞİM BÜTÜN DUA DOSTLARI 52 FAZLAYLA BİR TEFRİCİYE BİTİRDİK. 4444 ETİKETİNE GİR VE OKU FAZLA SAYIMIZDAN BAŞLAYARAK HIZIRINI BEKLEYEN BÜTÜN SIKINTILI DOSTLARA DİYE NİYETLENDİK RECAYİ PNAR HALME İYİ BİLİR O YÜZDEN İSİM ZİKRETMİŞ OLAN SENSİN NASIL ARZU EDERSEN BENİM BAŞLADIĞIM ÇOK RAHAT BİTMİŞTİ NİYET ÖNEMLİ OLAN NİYETİNİ BOZMA FATMADA BİR SIKINTISI İÇİN HIZIRINI BEKLEMİYORMU?
anladım.oynakar kardeşim.allah razı olsun.pınar kardeşim umarım dediğin gibi olur.arkadaşlar yardım eder.
yuziapcım 40 tane daha ekle oynakar kardeşime katılıyorum niyet önemli ve biz diğer haftadan kalmayla devam ediyoruz kısmet arkadaşın fatmayaymışş biz bundan böyle her hafta okuycaz
11 ASYANUR+ 60 PERİAN+33 SEVGİ+ 80 PNARR+ 10 SUZAN+450 YUZİAP+553 DUA DOSTLARI TOPLAM 1197 TANE OKUNMUŞ KALAN SAYI
3247 ŞİMDİ OKUYAN BU SAYIDAN DÜŞÜP KALAN RAKAMI YAZSIN LÜTFEN 1,5 GÜNÜMÜZ VAR HAYDİ BİSMİLLAH18 yıl önce gönderildi # -
3247-40 PNARR OKUMUŞ BEN MESAJIMI YAZARKEN
320718 yıl önce gönderildi # -
oynakarcım ben 80 tane okumuştum şimdide 100 ekliyorum kalan 3147 arkadaşlar
3147
pınar ve oynakar kardeşlerim rabbim gönlünüze göre versin.ama sizden başka kimsede bir çaba göremiyorum.niye kimse okumuyo ya.
400 RECAYİ OKUYOR
274718 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar ben 100 tane daha okudum.2647 tane kadı.ama moralim bozuldu.arkadaşlar niye ilgilenmiyorlar acaba.son kalan :2647
kalan 2067
pınar arkadaşım 580 tane mi okudun.bu arada hesapta bir yanlışlık yok değilmi.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.