dua dostlarım çok sıkıntılardayım kendim için 41 yasin başlattım ve buradaki dostlarımın samimiyetine inandığım için böyle bişeye cesaret ettim çünkü bana dua edebilecek kişilersiniz lütfen diğerleri gibi banada yardımcı olun bu gönlümü rahatlatın inanın hepinize gönülden dua ediyorum bu çaresiz arkadaşınız için herkes birer tane yasin okusun 41 i tamamlayalım...bir kişi sadece bi tane okuyabilir buna dikkat ederseniz çok memnun olurum...şimdiden allah hepinizden razı olsun
41 YASİN'İME YARDIM EDİN...(arzu21)
(36 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Hemen okuyorum Arzucugum Rabbim kabul etsin yüregine ferahlik versin.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
1 tanede ben okumuş olayım.
Rabbim kabul etsin, hayırlara vesile eylesin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
1 tane de ben alıyorum kardeşim rabbim dualarımızı kabul buyursun
tabıkı arzucum bendende bır yasın hedıyem olsun allah kabul etsın sıkıntına derman olsun
ARZUCUM BEN OKUMAYI BİLMİYORUMM KEŞKE BİLSEYDİM AMA BURDAKİ DUYARLI ARKADAŞLARIM SANA YARDIM EDECEKLERDİR HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN SANA 3 AYETEL KÜRSİ BENDEN KABUL EDERSEN TABİ RABBİM SIKINTILARDAN FERAHA KAVUŞTURSUN
allah hepinizden razı olsun...inşallah bitiririz...
********Arzu kardesim adina ben yazayim bir yada iki günlügüne yesil serite alinsa bu topik herkes görse.....bazi kardeslerin dikkatini cekmemistir ..yoksa biz burda 1000 kiseden fazlayiz.......dostlar..41 Yasini serif hemen okunur....********tesekkürler.
ben alım diyecem ama musait değilim bu 41 yasinin 1 hafta içinde bitmesi gerekiyor oyüzden alamıyorum.yine buraya bakarım sonra alırım.
selam ...arap harfinden okuyamiyorum ..ama latin harflerinden 3 tanede ben okuyacagim bu gece..allah kabul etsin
Bende bir tane okuyayım inşaallah.
Rabbim tüm sıkıntalarını gidersin iki cihanda yar ve yardımcın olsun inşaallah. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
mrb arzu kardeşim bende 1 yasin okurum size allah kabul etsin
zez kardeşim iyi olur bana böyle bi iyilik yapmana muhtacım allah razı olsun
türkü gözlüm bu yasinler adam başı bi tane okuyabiliyormuş ben öyle öğrendim eğer okuyabiliyosan bi tane oku latince nasıl bilmiyorum ama allah gönlüne göre versin...ve diğer okuyanlarında allah gönlündeki muradı versin
Cihan kardesim bu topigi yesil banta alirmisiniz????????lütfen tesekkürler..kardesimizin isi icin Yasine okunmasi gerekiyor...böyle görünmüyor .sanirim...bir ricadir.uygunsa!!! ...insallah.
tesekkür ederim ..bir tane okuyacagim sizin icin..
8 oldu yanlis hesaplamadiysam
bir tane de benden canim kardesim
RABBIM hayirlisuya sana tez zamanda ulastirsin INSA'ALLAH
amiiiin amiiiin amiiiin18 yıl önce gönderildi # -
Allah nasib ederse yarın sabah okuycağım inşallah kardeşim.
1 adet.
Allah hayır dualarınızı kabul etsin,benim içinde ""şu ablamın kalbine göre ver Allahım""derseniz size çok duacı kalırım kardeşim.
hayırlı geceler inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
slm kardesim 3tane ben aliyorum Allah kabul etsin amin
allahım sen gülşen ablamın kalbine göre ver...amin amin amin...hasret ablam allah seninde gönlüne göre versin...
Arzu Kardeşim ben de 1 yasin okuyacağım sana... içinde bulunduğun sıkıntıyı anlayabiliyorum.ben de başlamıştım bitiremedim.Ama ben de türkü gözlü gibi Türkçe yazılı olandan okuyacağım arapça bilmiyorum.Dualarına beni ve ailemi de katabilirsen sevinirim zorlukları aşacağım diye dilinle dualarında, yüreğinle ve beyninle bütünleş sakın moralini bozma inanan güzel kardeşim aşacaksın inan emi
ARZU KARDEŞİM MUHTACM VE TÜRKÜ GÖZLÜM GİBİ BENDE ARAPÇA OKUYAMIYORUM TÜRKÇE YAZILI OLANI OKUYABİLİYORUM BU GÜN EVE GİDİDİN CE İLK İŞİM SENİN İÇİN 1 YASİN OKUMAK OLACAK ALLAH DİLEĞİNİ KABUL EYLESİN KARDEŞİM
bende 5 yasin allah kabul etsin
dua dostlarım önemli olan sizin gibi güzel yürekli müslüman kardeşlerimden büyüklerimden dua almak ve ben bunu gördüm ya herşeye bedeldir tabiki türkçeside allah katında geçer...muhtacım dostum sana ve ailene dua edecem çok güzel yazmışsın...fadimeodunc ve yıldız kardeşlerim allah sizden de razı olsun muradlarınız tez zamanda olur inşallah...bu gece dua gecesi var herkes dualarımda olacak
slm kardesim 3 yasin okudum insallah yarinda okurum Allah kabul etsin amin
kerdeşim bendende 1 yasin rabbim duanı kabul etsin.banada dua edersen çok sevinirim.ismimi söyleyerek dua edersen daha çok sevinirim:):).ismim behiye.ablamada söyleyim ablamda okusun bizden 2 yasin.rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
ben 2 kişi için daha alıyorum yasini şerif.rabbim inşallah hepimize hayırlı kapılar açsın yakın zamanda.
kardeşlerim bi hesaplayın kaç yasin okundu.benden 4 kişi okudu.
Selamun aleyküm bende 1 Yasin aldim Allah kabul etsin kardesim
behiye merak etme ben zaten isimle dua ediyorum listeme seni,ablanı ve imran kardeşimide ekleyecem benim için ne istiyosanız rabbim sizede nasip etsin yüreğinize ağzınıza sağlık...komşularımın,sizlerin ve ailemin yardımıyla toplam 30 tane oldu...geriye kalanları inşallah bitiririz...allaha emanet olun
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.