Benim biricik dunya tatlisi cesuryurek kardesim Burak, 10 gun once muthis agir bir ameliyat, hemen ardindan 2 ciddi operasyon daha gecirdi.Su an halen yogun bakimda,kendiliginden nefes alamadigi icin hastanede cihaza bagli uyutuluyor.Uyanip gozlerini acmasini,yogun bakimdan sagsalim cikmasini, hayirlisiyla sifalara kavusmasi icin dua ediyor, tarifsiz bir heyecan ve umutla bekliyoruz. Cok Degerli Dua Dostlarim,Sevgili Kardeslerim. O guzel,iman ve ibadet, sevgi dolu kalplerinizden gelen dualarinizi mumkunse kardesim Burak icin de okur musunuz? Cok degerli yardimlariniz,katkilariniz,candan ilginiz icin minnetimizi ifadeye sozcukler yetmez..Yuce Rabb'im hepinizi esirgesin. Ebru
KARDESIM HALEN YOGUNBAKIMDA SALIMEN CIKMASI ICIN DUA EDER MSNZ LTF DOSTLARIM
(33 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim hayırlı şifalar versin inşallah ...ya şafi ya şafi ya şafi
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Tez zamanda şifasını versin inş.dualar okuyorum onun için...
rabbim şafi ismiyle tecelli etsin kardeşim ona sığınıp gönlünüzü ferah tutun inşaalah güzel sonuclar alacaksınızdır amin
Allah şifa versin...İnşAllah tez zamanda sağsalim çıkar yoğun bakımdan,eskisinden daha iyi bir şekilde aranıza döner...
Amin...
1 Fatiha,3 Elham okuyorum...Allah kabul etsin...Amin...18 yıl önce gönderildi # -
Yüce Rabbim şifa versin,en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkar sağlığına kavuşur inşallah Allahın izniyle,
Ebrus Kardesim Burak icin Rabbimin izniyle Yasin okuyacagim aksama...ve elimden geldigince sifa versin Rabbim diye dualarimdan eksik etmeyecegim....Rabbim Burak kardeimize sifa versin...Amin.
Ebrucuğum,Allah acil şifalar nasip etsin.
Rabbim,size de sağlam bir tevekkül ve gönül ferahlığı versin,kardeşim.
1 Fatiha 3 ihlas okudum.Rabbimden kabulünü sizin için hayır sonuçlar almanıza vesile olmasını diliyorum.18 yıl önce gönderildi # -
Hepinize ve her birinize tek tek sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum kardeslerim.. İnsallah Rabb'imin izniyle sagsalim kavusacagiz Burak'ima, ailemizin, siz sevgili dua kardeslerimin ve onu tum sevenlerin dualari ve aminleriyle..
Kardesimin 4 gundur uyudugu uykudan sagsalim olarak uyanmasi ve kendiliginden reaksiyon vermesi icin hangi dualari ve aminleri okuyabiliriz, sizce neler yapabiliriz cok degerli dua dostlarim? Bu konuda paylasabileceginiz ogut ve onerileriniz varsa ve mumkunse kardesim icin de okursaniz minnettar kalirim..
EBRU KARDEŞİM 1000 YA ŞAFİ İSMİNE NİYET ETTİM KARDESİN İÇİN ALLAHIM ŞİFASINI VERSİN İNSALLAH.AMİN
Canim Guleysa,
Yuce Rabb'im onbinlerce, milyonlarca defa razi olsun, tum dilek ve dualarini kabul eylesin sevgili kardesim..18 yıl önce gönderildi # -
NE YAPIYORUZKİ EBRU.. ŞİFA ALLAHTAN..İNSALLAH EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUSUR BİRİCİK KARDESİN İNSALLAH.. ALLAHIM ŞAFİ İSMİNLE ŞİFALAR NASİP ET..BU ÇATIDA YAPILAN DUALARIMIZI KABUL ET.. SEVDİĞİN KULLARIN HÜRMETİNE YA RABBİM..BİZ GÜNAHKARIZ..GÜNAHSIZ BİR AĞIZLA YAPILMIŞ GİBİ KATINDA MAKBUL KIL DUAMIZI GERİ ÇEVİRME ŞİFALAR VER RABBİM.
YA ŞAFİ
ŞİFA OL EVLADIMIZA18 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ ŞİFA VEREN ANCAK SENSİN RABBİM ...YARADANA EMANETSİN...
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ ŞİFA VEREN ANCAK SENSİN RABBİM
YA ŞİFA
RABBİM YAR VE YADIMCISI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
100 ADET YA ŞAFİ OKUDUM,ALLAH ŞAFİ İSMİ İLE ACİL ŞİFALAR VERSSİN , ONU SİZLERE BAĞIŞLASIN AMİNNNNN.
1ELHAM 7 İHLAS 7 YA ŞAFİ ...ALLAHIM EBRUNUN KARDEŞİ BURAK'A ŞİFA VER DEDİM AMİN
Dostum şimdi farkettim,İHLAS diyeceğime ELHAM demişim...Sanırım gece çok geç bir saatde yazdım o mesajı,özür dilerim...
Bu vesileyle konuya girmişken 1 FATİHA,3 İHLAS daha okuyorum...Dertlerini hafifletir umarım...18 yıl önce gönderildi # -
EE ŞAFİ OLAN ALLAHIM!
ŞİFA VER KÜÇÜĞE...
RABBİM YARDIMCISI OL KÜÇÜĞÜN...
MİNİK BEDENLERİ SEN DAİMA KORU, GÖZET, MUHAFAZA ET,
ŞÜPHESİZ Kİ SEN ONLARI ÇOK SEVERSİN,
SEN ONLAR İÇİN ENGÜZEL OLANI EN İYİ BİLENSİN...
SEN ACI ÇEKTİRME YARAB!
ŞİFA VER ALLAHIM!
7 AYETEL KÜRSİ İLE...
AMİN!18 yıl önce gönderildi # -
canım allah kardeşini sizlere bağışlasın çok geçmiş olsun allahım küçük kardeşimizi ailesine bağışla lütfen allahım iyi olsun şifa ver amin amin amin yarabbim
eburucum okurken gözlerim doldu,
Rabbim dostumun kardeşine şifalar ver allah ım, tez zamanda sağlığına kavuşsun ona Şafi isminle muamele et, Rabbim sen herşeye gücü yetensin hürmeti için duaları kabul ettiğin herşeyi vesile kılıp sana yalvarıyorum Burak kardeşimize şifa ver.ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi..amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
Allah güzel kardeşimizi size bağışlasın,rabbim kardeşimize acil şifalar ver.
allahhh acil şifalar versinn inş.
100 ya şafi 10 elham 100 ihlas..bağışladım
100 ya şafi 10 elham 100 ihlas..bağışladım
allah acil şifalar versin...insallah en kısa zamanda kavusursun kardsine bende annem için hastane odasında dua ediyorum...duaların gücü ve inanmakla insallah hersey güzel olacak hepimiz için 3 ayetel kürsi benden umarım şifa olur...allaha emanet olun
CANIM EBRUCUM RABBIM SENIN ICIN ACILAN ELLERI DILLERI BOSCEVIRMESIN EN KISA ZAMAN DA INSALLAH HAYIRLI HABERLERINI ALIRIZ KARDESININ HIZIR YETISSIN ALLAHIM ACIL SIFALAR VERSIN YARALI KARACA
KARDEŞİM RABBİM BURAK KARDEŞİMİZE KATINDAN ŞİFA KAPILARI AÇSIN....
BENDE ONUN İÇİN 20 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM RABBİM ŞİFA VESİLESİ KILSIN....
SELM VE DUA İLE.....
SON DURUM NEDİR ACABA.....
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.