ARKADAŞLAR NESLİHAN İÇİN AYETEL KÜRSİ OKUYALIM BUGÜN ÇOK ÖNEMLİİ YARDIM EDELİM
NESLİHAN İÇİN AYETEL KÜRSİ BUGÜN ÇOK ÖNEMLİİ
(30 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
pınarcım Allah kabul ederse 10 ayetel kürsi okudum gün içinde de neslihan için okucam allah sende de razı olsun o güzel yüreğin gam sıkıntı görmesin
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN SUZANCIM CÜMLEMİZİN YÜREĞİ DERT GÖRMESİN
---
BENDE 10 ADET AYETEL KÜRSİ OKUDUM KARDEŞİM...İNŞALLAH OKURUZDA MÜSLÜMAN,MÜSLÜMAN KARDEŞİNİN DUACISIDIR...RABBİM GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN...ALLAH (c.c.) A EMANET OLUNUZ...
bendende 3 tane ıns allah kabul etsın rabbım tum darda kullarına yardım eder ıcındede bızeee
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN.RABBİM İNŞALLAH DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMEZ.
ALLAHIM NESLİHAN KARDEŞİMİZİ SEVDİĞİNE KAVUŞTUR ONUN EŞİ OLSUN ONUN NASBİ KISMETİ OLSUN ALLAHIM NE OLURSUNN NESLİHANCIMM KAÇ TANE OKUDUM SAYISINI BİLMİYORUM TEFRİCİYE DUAMIZ VAR ONADA YARDIM EDİYORUM AMA İNŞALLAH ALLAH DUALARIMIZ DUYAR VE KABUL EDER DUAYA DEVAM MEDİYORUM
YA Bİ MUCİZE OLSUN Kİ BANA DÖNSÜN.ALLAHIM İNŞALLAH HERŞEY SENİN ELİNDE YARABBİM NOLUR DÖNSÜN BANA.
NESLİHAN KARDŞM İŞALLAH RABBİM O GÜZEL GÖNLÜNÜN MURADINI VERİR İŞALLAH KALBİNE GÖRE OLUR VEHAYIRLISIYLA DÖNER SANA..DRUALARIMZ KALPLRMZ SENLE SEVGİLİLKARDŞM...İŞALLAHH CENABI HAK BURDAKİ KARDŞLERİNİN DUALARINI VE YAKARIŞLRINI GERİ CEVİRMİCEK..İŞALLAH AMİN..
AMİN KARDEŞİM İNŞALLAH...
bende 5 tane okudum kardeşim.rabbim kabul etsin.
SAĞOL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN.
Bende bir adet okuyorum.Allah yardımcın olsun canım.
DUA DOSTLARIM SİZİNLE SALAVATI ŞERİFE KAMPANYASI BAŞLATIP DUA DOSTLARIMIZA HEDİYE EDELİMMİ *** ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN SALATEN TEHULLU BİHA UKDATİ VE TUFERRİCU BİHA KURBETİ VE TEKZI BİHA HACETİ VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VESELLİM*** SALAVATI MECULE***KİMKİ BU SALAVATI OKURSAGECE YATMADAN YADA UYKUDAN UYANINCA GECE*51*KERE OLMAZI OLUR HALE GETİRİR ÇÖZÜLMEZ DÜGÜMÜ ÇÖZER BENCE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM DENEYİN ARKADAŞLAR
NESLİHANCIM BUNUU DENE PASSA ARKADAŞIMIZ DENEYİN DİYO DENE İNŞALLAH FAYDASINI GÖRECEKSİN18 yıl önce gönderildi # -
7 TANE OKUYACAGIM.
RABBİM KABUL ETSİN.
NE SIKINTINIZ VARSA RABBİMİN İZNİ İLE GEÇER.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN KADREŞİM İNŞALLAH.
100 tane de ben okudum allah yardımcısı olsun inşaallah
amin
AMİN İNŞALLAH.
Neslihan neyse derdin kardesim sana 11 tanede ben okuyacagim ......Rabbim yüregini ferahlatsin..........Amin.
2 tane okudum yoldaşın olsun amin
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. DAYANAMIYORUM ARTIK.ALLAHIM Bİ MUCİZE OLSUNDA HERŞYE BANA DÖNSÜN NOLUR ALLAHIM NOLUR..
1 tane okudum sıkıntına şifa olsun
1 ayetel kürsi,3 ihlas ve 7 allahümme vehhab..allah kabul eder insallah...dayanamiyorum yok..ne demekmis o..rabbim herseyin sabrini verir ..sabretmesini beceremezsen nasil istersin hayirlisini?? rabbim hayirlara vesile etsin canim..kendini biraz ferah tut..
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin hayırlı olanıda kalbine kabul ettirsin inşaallah.
Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
5 tane okudum ve neslihan kardeşimize hediye ettim mevlam ne dilegi ne sıkıntısı varsa en kısa zamanda gidersin inşallah ...amiiiiiin
neslihancım ne olduu bugün belli oolcaktı heralde inşallah dualarımız kabul olmuş ve sevdiğin sana geri dönmüştür
yok canım dönmedi.bi haberde yok.İnşallah inadını kırar da döner.Çok çaresiz kaldım.Dua edin bana nolur.
İNŞALLAH CANIM BENİM DÜN GECE SANA DUA ETTİM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.