SİTEDE Kİ DUA DOSTLARIM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR. BİLİYORUM Kİ BİRİNİN DUAYA İHTİYACI OLDUĞUNDA HEPİNİZ TEK YÜREK OLUP, O ARKADAŞINIZA DUALARINIZI GÖNDERİYORSUNUZ, ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN,BUGÜN BENİDE UNUTMAYIN YALVARIRIM.RABBİM HEPİNİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN, SIKINTI YÜZÜ GÖSYERMESİN, SEVDİĞİNİZDEN AYIRMASIN, GÖNÜLLERİNİZDEKİ MURATLARINIZI VERSİN,ALLAHA EMANET OLUN
NE OLUR ŞU MÜBAREK GÜNDE BANA DA DUA EDİN
(13 mesaj) (10 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
allah yardimcin olsun kardesim. problemlerin her ne ise tez zamanda cozulur insallah. Allah yaninda olsun her daim.
17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardimcin olsun....Persembe gününün nuru üstüne yagsin insallah...21 Besmele okuyorum yüregine afiyet olsun......Dualarin kabul olsun insallah....Amin.
RABBİM HAYRI RAHMETİ YARDIMI ŞEFKATİ SENİN ÜZERİNDEN EKSİK ETMESİN BUGÜNÜN HÜRMETİ SUYU ÜZERİNE...ONA AÇILAN ELLER GERİ DÖNMEZ KABUL EYLER İNŞALLAH ALLAHIMIZN İZNİYLE...ALLAHIM RABBİM YARDIMCIN OLSUN DİLERİM.DUALARIMDASIN..SELAM VE DUA İLE...
suzan 3 ayetel kürsi okudum senin için allah yar ve yardımcın olsun
10 yunus peyganber duası ve 3ayetel kürsi 3 fatiha okudum kardeşime hediye ettim yüce mevlam inşallah en kısa zamanda ne dilegi varsa versin.amiiiiinnn
allah ne dileğin varsa versin
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDE DOSTLARIM, BENİM İÇİN ETTİĞİNİZ DUALARIN BİN KATI SİZİN ÜZERİNİZE OLSUN. ALLAH TÜM DİLEKLERİNİZİ KABUL ETSİN İNŞALLAH.
suzan kardşm benim allah yürğine rahatlık versin rabbim kalbindekini tez vakitte hayırlısı ise versin..rabbim hayırlı olanı bilen gören,,işallah rabbim gönlündekini hayırlı kılsın..dualarımız kalpten seninle kardşm benm rabbim icine güzellikler rahatlı ferahlık versin..sana bir fatiha kalbine yüreğine..amin..
suzan kardşm umarım birazdaha iyisin birazdaha güçlüsün işallah..allah gönlüne rahatlık ferahlık versin....amin..
KAANM KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. EVET İYİYİM VE GÜÇLÜYÜM ÖNCE ALLAH SONRA SİZLERİN SAYESİNDE. BU GECE SENİN İÇİNDE DUA EDİCEM KAANM.HATIRIMI SORMAN ÇOK DUYGULANDIRDI BENİ. YÜCE RABBİM NE MURADIN VARSA VERSİN GAM SIKINTI KEDER GÖSTERMESİN
5ihlas 5Yunus Peygamberimin duası,Rabbim sana saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip etsin olmazlarını oldursun sevdiklerinle nice nice seneler refah ve huzur içinde yaşamayı nasip etsin amin amin amin..
Suzan kardeşim Allah CC. sıkıntılarının tamamını hayra çevirsin. yüzünü güldürsün. her daim yolundan ayırmasın amin.
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.