ARKADAŞLAR YARIN CUMA VE TEFRİCİYE DUAMIZ KALAN 2607 YARDIM EDERMİSİNZ BİTİRELİM ARKADAŞIMIZA YARDIMCI OALIM LÜTFEN
ARKADAŞLAR YARIN CUMA VE TEFRİCİYE DUAMIZ 2607 YARDIM EDERMİSİNZ
(31 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YUZİAP BURAYA GEÇ 60 TANE OKUDUM KALAN 2547
18 yıl önce gönderildi # -
kalan 2487 arkadaşlar neden kimse katılmıyo bu duaya dua sahibide bugün yok ortalardaa :) bismillaah dedik devamı gelsin arkadaşlar
pınar arkadaşım gerçekten çoık yoğunum.şimdi işimi bırakıp girdim.ama yine çıkmak zorundayım.lütfen yardım edin.
SelamünAleyküm dostlarım benim başlatmış olduğum tefriciye vardı isterseniz okunanları ekleyebilir duamızı yapabiliriz. Burdaki tüm kardeşlerimiz faydasını görür biiznillah. AMİN AMİN AMİN
Yalnız duanın tüm kardeşlerimiz için yapılması niyetindeyim haksızlık olmasın çünkü benim başlattığım tefriciye gıyabımızda olarak başlatılmıştı. Dikkate alırsanız çok sevinirim. İnşallah Rabbim katında makbul olur. Yüce Mevlam Peygamber Efendimiz (s.a.v.) biz aciz kullara vesile kılar okunan salavatlar hürmetine dualarımızı kabul buyuyur. Selam ve Dua ile Dostlar...
OKUNAN SALAVAT SAYISI : 2316
PNARR NE DİYOSUN BENDE ŞİMDİ 27 OKUDUM O ZAMAN 2316YI İLAVE EDELİM KALANI DA OKUYUP DUAMIZI YAPALIM HABER BEKLİYORUM. YUZİAP OLDUKÇA YOĞUN EL BİRLİĞİYEL BİTMİŞ OLUR ALLAH RAZI OLSUN YEKRUYE
7 ADET OKUDUM.
VAKİT BULDUKÇA OKUYUP YAZACAGIM.
RABBİM KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar bende birkaç hafta önce başlamıştım tefriciye ye ama yarım kaldı tamamlayamadım. kabul ederseniz 1167 adet okumuştum. size hediye edebilirim, daha sonra yardım ederseniz bende tekrar başlayıp okumak istiyorum. duasının nasıl yapıldığını bilmiyorum o konuda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
2487 KALMIŞTI 40 AYŞE OKUMUŞ,27 BEN OKUDUM,2316 YEKRUYE BAĞIŞLADI,7 DE ARIN'DAN KALAN
97 KALIYOR18 yıl önce gönderildi # -
67 Yİ ALALIM DEVA'CIM 1100 KALSIN BU BİTER BİTMEZ ONUDA BİTİRELİM HABER BEKLE KALAN 3 DAHA OKUDUM
2718 yıl önce gönderildi # -
17
7 ADET DAHA OKUDUM.
ŞUAN İŞTEYİM.DAHA FAZLA OKUMAK İSTERDİM.
RABBİM KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
Estağfirullah ben bağışlamadım inşallah duasının yapılıp çabucak bitmesi için okuyan kardeşlerimize haksızlık yapmak istemem. Duasını keşke Kadir Babamız görse de o yapsa çok sevinirdim. İnşallah görür ve duasını esirgemez bizlerden hayırlı dualarını bekliyoruz bu büyüğümüzün. Tanıyanlar iletirse çok sevinirim kendi adıma. Selam ve dua ile.
tamam canım kardeşim nasıl isterseniz ben buralardayım, ne kadar okumamı isterseniz gece okurum..
anaaa ne güzel bitiyomuşş yaaa 10 da benden bittimi yani
YİNE FAZLA FAZLA BİTTİ PNARR MUHTEMELEN SAYI DA KARIŞTI BAŞLAYAN ARKADAŞ TAKİBİNİ YAPAMADI BİR DAHAKİ SEFERE 1100 DEVA'NIN KİNDEN BAŞLIYORUZ İŞİ SIKI TUTALIM TAKİBİ ZORDUR. KADİR BABA DAN DUA BEKLİYORUZ. SES ÇIKMAZSA HERKES GÖNLÜNDEN GELENİ YAZIP AMİN DESİN... YÜREĞİNE,AĞZINA SAĞLIK YUZİAP ÖĞRENDİMİ ACABA ÇOK ŞAŞIRACAK
karistimi sayi??
oynakarcım ben takip ettimm
bittti ama şimdi tekrar gözden geçireyim haber vercem bitanem tamam18 yıl önce gönderildi # -
MUHTEMELEN RECAYİ KADİR BABA EN SON 5 GÜN ÖNCE ONLINE İMİŞ HAYDİ DUASINI SEN YAP İMAM'IMIZ OL BEKLİYORUZ. CEMAATİ MÜSLİMİN OLARAK
oynakarcım 6 tane eksik onlarıda ben okıycam duayı sen hazırla bekliyoruz amin demek için hadi bitanem
BENDE RECAYİYE SÖYLEDİM O ZAMAN BEN YAZARIM KADİR BABA YOK ÇÜNKÜ HERKES GÖNLÜNDEN GELENİ YAZSIN
yav dua tamamlandimi?? duasini sen yaz oya. senin hitabetin daha yuksek.
oynakarcım valla bu dua çok karışık oldu sayılar biribirine karışmış çok fazlamız var 4444 olması gerekiyo bildiğim kadarıyla inşallah allah kabul ederr bidaha sefere başlarsak başlayan iyi takip etmeli yuziap arkadaşımız işyerinde çok yoğun galiba fırsat bulamıyo ben takip eediyodum ama hiç kimse yoktu sayılar birden çoğaldı ve karıştı allah kabul etsin hepinizden hpimizden fatma arkadaşımız için başlatılmış bu dua fatmanın ne sıkıntısı derdi kederi varsa rabbim tez zamanda feraha çıkarsın allahım hiç kimseye taşıyamayacağı yük verme doğru yoldan saptırma amin amin demek için duanızı bekliyoruz oynakar ve recai
KARIŞAN BİR ŞEY YOK 2487 DEN SONRA ÇOĞALDI ŞU ANDAN DEVA DAN KALAN DAHA 1100 VAR ONA DA BAŞLARSAK TAKİBİNİ İYİ YAPALIM BU ARADA AYETEL KÜRSİ DE OKUYACAĞIZ.
hay hay ben varımm hemenmi başlıyoruz ayetle kürsiyineden okuyoruz ??
hemen 10 tane okudum ..okudukca yazacagim ..allah kabul etsin
arkadaşlar rabbim hepinizden razı olsun.allah iki cihanda da yüzünüzü güldürsün inşallah.bu arada duası yapıldımı.bi karışıklık yoktur inşallah.
benden 100 tane allah kabul etsin inş..allah tüm duaları tez zamanda kabule tsin
arkadaşlar kusura bakmayın dün öğleden sonra giremedim tekrar. toplam sayı kaç oldu isterseniz yeni başlayacağımız tefriciye sayısını ben takip edeyim Allah cc ın izniyle.
TEFRİCİYEMİZ BİTTİ FAZLA SAYIMIZ 1100 YALNIZ BAŞLAMIYORUZ. 40.000 AYETEL KÜRSÜ YE BAŞLADIK DUAMIZI DÜN YAPTIK BİLE ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.