değerli dua dostları her ay bir konu için dua edelim AYIN DUASI diye bir başlık açılmıştı geçen ay evlat özlemi çekenler için konu sabitlenmişti
bu ayda tüm hastalarımız için sabitliyoruz konumuzu
Rabbim dualarımızı makbul kılsın
dua kapılarını yüzümüze kapamasın
amin amin
TÜM HASTALARIMIZ İÇİN DUA EDELİM DOSTLAR
(133 mesaj) (64 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH'IM CÜMLE HASTALARIMIZA ŞİFA VER
CÜMLE DUA DOSTLARIMIZA SIHHAT VE AFİYET NASİB EYLE
YA RABBİ
ÇARESİZ HASTALIKLARDAN SANA SIĞINIRIZ
KALDIRAMAYACAĞIMIZ YÜKLERLE İMTİHAN ETME BİZİ
RAHMETİNLE BİZLERE ŞİFA VESİLELERİNİ GÖSTER
AMİN AMİN AMİN17 yıl önce gönderildi # -
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan bütün hastalara şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan bütün hastalara şifâ vermesini istiyorum!
Amin YA ŞAFİ17 yıl önce gönderildi # -
RABBİM TÜM HASTALARA ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN İNŞALLAH....
17 yıl önce gönderildi # -
Mevla "Şafi" ismi hürmetine sifa ihsan etsin "Nafi" ismi keremiyle hastalıklardan beri kılsın inşallah
O'nun herşeye gücü yeter17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim şifasıyla bedenleri canladırsın.Aşkıyla kalbleri canlandırsın.
Allah bedenlerimize ruhumuza kalbimize sevdiklerimize yerdiklerimize herkese şifalar versin insallah
Allahım bütün hastalara şifa ver,nevriye hanım, teyzeninde acısını hafiflet bu gece rahat uyusun yüce rabbim.
amin..amin..amin.17 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ CÜMLE KARDEŞLERİMİZİN HASTALIKLARINA ŞİFA OL
yüce rabbim cümlemizin hastalarına acil şifalar dertli kullarına devalar borçlu kullarınına eda ve işsizlerinede iş bulmayı nasip eyler inşaallahuekber
Rabbim bu mübarek günde tüm hastalara şifa bütün dertlilere deva ver Ya Rabbim.
kimseye dermansız dert verme amin
ya rauf ya şafi17 yıl önce gönderildi # -
EY YA RABB!!!
SEN HASTALARA ŞİFA VER.
ONLARI ANNE BABLARINA , EVLATLARINA, SEVDİKLERİNE BAGIŞLA.
RABBİM ONLAR İÇİN OKUDUGUM DUALARIMI KABUL EYLE.AMİN AMİN AMİN...17 yıl önce gönderildi # -
Amin YA ŞAFİ17 yıl önce gönderildi # -
ÖYLESİNE TAKDİR EDİLECEK BİR DÜŞÜNCE Kİ BU....
ÖYLESİNE HAYIRLARA VESİLE OLACAK BİR HALKA Kİ BU...
VE ÖYLESİNE DUYGULARI DEPREŞTİREN DİLEKLER VE DUALAR Kİ BU...
SAĞOL, VAROL VE VARKAL SEVGİLİ DUA DOSTUM CİHAN...
BU ARADA, DUA SEFERBERLİĞİMİZİ İSMEN DEVAM ETTİRMEYE, HASTALARI OLAN DOSTLARIMIZIN ŞİFA BEKLEYENLERİN İSİMLERİNİ AKTARMALARINA NE DERSİNİZ?YARABBİ OĞLUM İLTER KAĞAN VE TÜM DUA DOSTLARIMIN HASTALARINA ŞİFA VER. ŞİFA VEREN SENSİN. ÖYLESİNE ŞİFA VER Kİ HASTALIKTAN ESER KALMASIN.
Amin ÇARE SENDEDİR, ŞİFA SENDEDİR, YA ŞAFİ17 yıl önce gönderildi # -
ilter Kagan icin babasinin yazdigi duayi okuyorum.......Rabbim kabul buyursun meleklerini annecigine ve babacigina bagislasin.sifasini versin...YA ŞAFİ
YARABBİ HASTALARIMIZA ŞİFA VER. ŞİFA SENDENDİR. ÖYLE BİR ŞİFA VER Kİ HASTALIKTAN ESER KALMASIN..Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym.
AMİN AMİN AMİN.17 yıl önce gönderildi # -
allahım bütün hastalara hayırlı şifa ver.amin,amin,amin
Ey Yüce Allahım bütün hastalara şifa ver. Dert verip derman aratma. Dermansız dertler verme. Acı çekenlerin acılarını dindir Ya Rabbim.Amin
YA RABBİ,ŞU ANDA HASTA YATAĞINDA YATAN HASTALARA ACİL ŞİFALAR, ONLARIN YAKINLARINADA SABIRLAR VER. YARABBİ ŞAFİ OLAN İSMİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE HASTA KARDEŞLERİMİZİ SEN KORU VE GÖZET. SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YATER..AMİN...
ALLAHIM BENİM GİBİ HASTA İNSANLARIN YARDIMCISI OL..RABBİM SAĞLIK VER...RABBİM SEN YÜCESİN...RABBİM BÜYÜKSÜN....
SAĞOLASIN VAROLASIN VARKALASIN ZEZ.
YAŞAMINDAKİ HERŞEY GÖNLÜN GİBİ GÜZEL OLSUN.
"DUA DOSTLUĞU" BUDUR İŞTE.
ALLAHIM HASTALARIMIZA ŞİFA ADINA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME.
AMİN AMİN AMİN17 yıl önce gönderildi # -
YA İLAHİ YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH...
RABBİM HASTALARIMIZIN ŞİFASI İÇİN KAPINDAYIZ BİZLERİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM .
TÜM HASTA OLAN DOSTLARIM VE YAKINLARI İÇİN 50 ADET AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM RABBİM ŞİFA VESİLESİ EYLESİN.....SELAM İLE.
allahım benim gibi diğer hasta kardeşlerimee şifa ver.amin
Tüm HASTALARIMIZA Sifa,Dertlerine Deva VE careler ver YARABBIM;3IHLAS 1 FATIHA....Amin
allahım sen bütün hastalara acilşifa ver. bizleri ele ayağa düşürme, dert verip senden başka kapıları aratma her şey sendendir. herkese sağlıklı hayırlı ömür ver. amin.
Rabbim Şafi isminle tecelli buyur. Hastalarımıza şifa ver. Amin.
"YARABBİ İLTER KAĞAN VE TÜM DUA DOSTLARIMIzıN HASTALARINA ŞİFA VER. ŞİFA VEREN SENSİN. ÖYLESİNE ŞİFA VER Kİ HASTALIKTAN ESER KALMASIN.
Amin ÇARE SENDEDİR, ŞİFA SENDEDİR, YA ŞAFİ"
YA RABBEL ALEMİYN...SEN BÜYÜKSÜN, SEN BİLİRSİN, SEN DUYARSIN...
ŞİFA VERECEK OLAN ANCAK VE ANCAK SENSİN...
SANA DOST OLANLAR HÜRMETİNE...
AZİZ PEYGAMBERİMİZ HÜRMETİNE...
KUR'AN-I AZİM ŞAN HÜRMETİNE...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN HASTALIKLARIN DEVASI,BÜTÜN DERTLERİN DERMANI,
SENİN KATINDA SAKLIDIR...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
DERTLİ BEDENLERE VE RUHLARA SEN ŞİFA VER YARABBİ!!!
ACİLEN DİNDİR ACILARINI...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!33 Salatü Selam ile Amin!
Dün gece 1 ayetel kürsi okudum tüm hastalarımız için.Bu gün de 1 fatiha,3 ihlas,felak,nas,kafirun,21 besmele,10 la havle okuyup üflüyorum.Rabbim şafi ismi şerifiyle şifasını versin hastalarımıza...Amin.Slm ve dua ile...
Allahümme ente
l-melikü
l-hakkullezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi
l Kulûb, Yâ Şifae
Yâ Şifael Kulûb, Yâ Şifae
l Kulûb......Amin17 yıl önce gönderildi # -
100 YA VEDUD, 100 İSTİĞFAR GÖNDERİYORUM BÜTÜN HASTALARIMIZA...RABBİM KABUL EDİP YA ŞAFİ İSMİ ŞERİFİYLE ŞİFALAR VERSİN HASTALARIMIZA...AMİN.SLM VE DUA İLE...
ya rabbim bütün hastalarımıza şifa ver dert verip derman aaratma yarabbim kimsenin canını yakma ağrılarını acılarını dindir senden başka kimsemiz yok sana sığınıyoruz sen duy sesimizi yarabbim şafi ismin hürmetine hastalarımıza şifa ver amin amin amin
17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.