7 Ftiha gönderiyorum bütün hsta kardeşlerimize Rabbim kabul eylesin acil şifalar versin.Amin.
TÜM HASTALARIMIZ İÇİN DUA EDELİM DOSTLAR
(133 mesaj) (64 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
allahım hasta olanlara şifa sertlı olanlara deva versın 10 fatıha gonderıyorum allah yardım etsın
17 yıl önce gönderildi # -
tüm hastaların şifası için 7 ayet-el kürsi,7 fatiha,100 ya şafi okuyorum bende...Allah tüm hastalara şifa versin...İçinde babama da...Amin
Bu sabah, 1 Yasin-i Şerif okudum Rabbime ve
cümle hastalığına şifa arayan kulları ile İlter Kağan'a iyilik vermesi için duada bulundum ...
Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin ...
Amin!17 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM BUTUN HASTALARIMIZA ACIL SIFALAR VER KANSER HASTALIGINLA MUCADELE EDEN ANNECIGIMEDE ACIL SIFALAR VER NE OLUR RABBIM
Allahümme ente
l-melikü
l-hakkullezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi\"
l Kulûb" "Yâ Şifae
\"Yâ Şifael Kulûb\"
l Kulûb" Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
\"Yâ Şifae17 yıl önce gönderildi # -
allahım sen tüm hastalarımıza şifa ver. hiç kimseyi darda bırakma.amin.
ALLAHIM HASTALARIMIZA SIFA VER.
AILELERINE AFIYET VER.
AMIN.17 yıl önce gönderildi # -
RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN.
YA RABBEL ALEMİYN...SEN BÜYÜKSÜN, SEN BİLİRSİN, SEN DUYARSIN...
ŞİFA VERECEK OLAN ANCAK VE ANCAK SENSİN...
SANA DOST OLANLAR HÜRMETİNE...
AZİZ PEYGAMBERİMİZ HÜRMETİNE...
KUR'AN-I AZİM ŞAN HÜRMETİNE...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN HASTALIKLARIN DEVASI,BÜTÜN DERTLERİN DERMANI,
SENİN KATINDA SAKLIDIR...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
DERTLİ BEDENLERE VE RUHLARA SEN ŞİFA VER YARABBİ!!!
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!AMİN AMİN AMİN
RABBİM TÜM HASTALARA ACİL ŞİFALAR VERSİN..
TÜM HASTALARIMIZ İÇİN 7 AYETEL KÜRSİ.ALLAH KABUL ETSİN.
ya şafi ya şafi ya şafi
allahım tüm hastalarımıza acil şifa ver. amin17 yıl önce gönderildi # -
Allahümme Rabbennasi müzhibel besi işfi enteş şafi
la şafi illa ente işfi şifaen la yuğadiru sekamen
ALLAHÜMME YA ŞAFİ
ALLAHÜMME YA ŞAFİ
ALLAHÜMME YA ŞAFİ17 yıl önce gönderildi # -
Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hastalara şöyle duâ etmiştir:
1- “Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”
(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)1
2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.”
(Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifa dilerim. Allah sana şifa versin. Allah’ın adıyla sana şifa dilerim.)
AMİN AMİN AMİN AMİNNNN YARABBİM TÜM HASTALARIMIZA ŞİFA VER ÖYLE Bİ ŞİFA VER Kİ HASTALIKLARINDAN ESER KALMASIN İÇİNDE DE BANA YARABBİM17 yıl önce gönderildi # -
11 ayetel kürsi okuyorum.
Rabbim tüm sana ihtiyacı olanlara yardım et.17 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ SEN ŞİFA VER YA RABBEL ALEMİN
3 İHLAS 1 FATİHA
Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin İNŞALLAH.amin amin amin
"ALLAH'IM CÜMLE HASTALARIMIZA ŞİFA VER
CÜMLE DUA DOSTLARIMIZA SIHHAT VE AFİYET NASİB EYLE
YA RABBİ
ÇARESİZ HASTALIKLARDAN SANA SIĞINIRIZ
KALDIRAMAYACAĞIMIZ YÜKLERLE İMTİHAN ETME BİZİ
RAHMETİNLE BİZLERE ŞİFA VESİLELERİNİ GÖSTER
AMİN AMİN AMİN"17 yıl önce gönderildi # -
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan bütün hastalara şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan bütün hastalara şifâ vermesini istiyorum!
33 Şafi ile bütün hastalara şifa vermeni istiyorum Ya Rabb.. Amin Amin Amin.17 yıl önce gönderildi # -
50 Fatiha okuyacagim..Sifa olsun diye Rabbim hikmetiyle sifalarini sunsun insallah.Amin.
BU GECE HASTA KARDEŞLERİME DE DUALAR EDECEĞİM İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE
RABBİM KABUL BUYURSUN.
YA RAB
YA ALLAH
YA ŞAFİ17 yıl önce gönderildi # -
allahümme salli ala seyyidina muhammed.......bu gece cuma gecesi saat 2.30.. rabbim bütün hasta kullarına hayırlı şifalar ver .. sevgili peygamberimiz h.z muhammed (s.a.v) efendimizi aracı ediyorum onun yüzü suyu hürmeti için burda olan dua dostlarımında hasta olan yakınlarına( kagan ilter yavrumuza hayırlı şifa ver rabbim senin mucizelerin çoktur yüce rabbim her kese saglık sıhhat afiyet ver rahmetinden merhametinden sual olunmaz sen her şeye kadirsin amin.... allahümme salli ala seyyidina muhammed
"Allahümme ente'l-melikü'l-hakku'llezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi""Yâ Şifae'l Kulûb" "Yâ Şifae'l Kulûb" "Yâ Şifae'l Kulûb" Kulûb"
RABBİM KABUL BUYURSUN DUA DOSTLARIM.RABBİM GÜZEL YÜREKLERİNİZ GİBİ GÜZEL YARINLAR NASİP EYLESİN.
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki (oğlumda) hiç bir hastalık bırakmasın."
AMİN AMİN AMİN.
SELAM VE DUALARIMLA...17 yıl önce gönderildi # -
Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin. Ya Şafi!
amin17 yıl önce gönderildi # -
"ALLAH'IM CÜMLE HASTALARIMIZA ŞİFA VER
CÜMLE DUA DOSTLARIMIZA SIHHAT VE AFİYET NASİB EYLE
YA RABBİ
ÇARESİZ HASTALIKLARDAN SANA SIĞINIRIZ
KALDIRAMAYACAĞIMIZ YÜKLERLE İMTİHAN ETME BİZİ
RAHMETİNLE BİZLERE ŞİFA VESİLELERİNİ GÖSTER
AMİN AMİN AMİN"17 yıl önce gönderildi # -
20 ADET AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUMTÜM ŞİFA BEKLEYEN HASTALARIMIZ İÇİN ......
YA ALLAH YA ŞAFİİ YA ALLAH YA ŞAFİİ YA ALLAH YA ŞAFİİ...............................
RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN.
"HEBUN"UMUZA TEKRAREN RASTLAMAK GÜZEL BİR ŞEY.Allahümme Rabbennasi müzhibel besi işfi enteş şafi
la şafi illa ente işfi şifaen la yuğadiru sekamenBüyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan hastalarımıza şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan hastalarımıza şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan hastalarımıza şifâ vermesini istiyorum!ALLAHÜMME YA ŞAFİ
ALLAHÜMME YA ŞAFİ
ALLAHÜMME YA ŞAFİRABBİME EMANET OLUN.
SELAM VE DUALARIMLA...17 yıl önce gönderildi # -
rabbim bütün hastalarımıza ya şafi ismi hürmetine
acil şifalar versin.sağlık sıhhat afiyet versin
elden ayaktan düşürmesin hayırlı ömürler nasip etsin17 yıl önce gönderildi # -
ALLAHÜMME YA ŞAFİ
ALLAHÜMME YA ŞAFİ
ALLAHÜMME YA ŞAFİ
ALLAHIM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR VER.AMİN17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.