ARKADAŞLAR DUALARINIZDA BENİ DE EKSİK ETMEYİN
1572 ADET OKUDUM. YENİ BAŞLAYACAK OLAN TEFRİCİYEYE İLAVE EDERSİNİZ..
SELAM VE DUA İLE.
ARKADAŞLAR DUALARINIZDA BENİ DE EKSİK ETMEYİN
1572 ADET OKUDUM. YENİ BAŞLAYACAK OLAN TEFRİCİYEYE İLAVE EDERSİNİZ..
SELAM VE DUA İLE.
maşallaah dilarıcım ağzına sağlıkk önceden kalma deva kardeşimizinde okuduğu 1100 tane vardı toplam 2672 adet oldu ben bunları kaydediyorum yanımda başlayınca bildiririz
berekete bak Mevlam büyük...Allah şevkinizi aşkınızı artırsın maşallah maşallah.
aminnn bak daha başlamadan yarıdan fazlası gittii maşşalahh
çok şükür bin şükür hamd olsun..
ARKKADAŞLAR BENDE DE NACİZANE 300 TANE ALIYORUM ALLAH HEPİMİZİN DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN AMİNNNNN
SON TOPLAM 2.972 ADET
okunan 2972 allahın iziniyle pazartesiye bu biter pazarteside yenisinin başka arkadaşlar için okuruz
PINARCIM DÜZELTİR MİSİN?
OKUNAN TEFRİCİYE SAYISI 2972 ADET
KALAN TEFRİCİYE SAYISI 1472 ADET
evet yaa akıl kjalkmadıkııı saolasınn okunan yazacağıma kalan demişimmm kalanı yazmayalım karşıklık oluyo çünü sadece okuduklarımızı düşelim
12 tane ben okudum okunan 2960
Allah kabul etsin. Ben de şartlarına riayet ederek 21 adet tefriciye okuyacağım İnşallah. Selametle dostlar.Devamını 21er adet olarak okur okur yazarım. İnşallah.
allah cc katılan herkesden razı olsun..bende bu gece okuyabildiğim kadar okuyup yarın sayıyı bildireceğim..
21 ADET ALDIM ŞİMDİLİK ALLAH KABUL ETSİN...
ağzınıza sağlık dostlar ben de 1o1 tane okuyacağım allahım kabul eder inşallah amin
YEKRUYE22 OKUYUNCAMI YAZACAKSIN YOKSA SAYIYA TOPLAYALIM MI?
ARKADAŞLAR KESİN SAYILARIMIZI YAZALIM..TOPLAMDA KARIŞIKLIK OLUYOR.
Okudum. 21 adet tekrar okuyorum.
OKUNAN TEFRİCİYE : 3148
selamun aleyküm dostlarım. işyerindeyim şuanda şimdilik 7 tane okuyabildim.
SON TOPLAM: 3155 okudukça yazıp ilave edeceğim. selam ve dua ile..
7 tane daha okuyabildim dostlarım.
Son toplam : 3162
yardımlarınızla bu perşembe gecesinden önce bitirp duasını yapalım inşallah.. yalnız ben duasının nasıl yapıldığını bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim..Allah cc a emanet olun..selam ve dua ile..
arkadaşlar napıyoruz kimse okumuyormu tefriciye :(
15 tane daha okudum. Allah cc kabul etsin cümlemizin muradını vermesi niyetiyle..
Son toplam: 3177
selam ve dua ile..
41 adet alıyorum. Allah kabul etsin.
Son Toplam: 3218
amin.. canım kardeşim Allah cc razı olsun.bende okudukça yazıp sayıya ekleyeceğim.Allah cc kabul eder inşallah..
benden de 200 allah kabul etsin dualrınızda banada yer ayrırsanız sevinrim
allah cc razı olsun dostum zeynepk. tüm dua dostlarımın hacetlerinin kabulüne vesile olur inşallah
KARDEŞLER,HEP SÖYLÜYORUM OKUDUM DİYEN YAZIP SON TOPLAMIDA LÜTFEN BELİRTSİN...
4444 TOPLAMI - 2972
1472 KALAN
CEMAAATİN OKUDUĞU 345
KALAN 1127
LÜTFEN OKUDUĞUNUZ SAYIYI 1127 DEN DÜŞEREK YAZINIZ. ALLAH RAZI OLSUN
oyanakar canım, sanırım bir yanlışlık oldu. son toplam 3418 olması lazım..ne zamana bitirp duasını ne zaman yapıyoruz?ona göre paylaşıp bitiriverelim. bu hafta çok yoğundum ben fazla okuyamadım.
50 adet tefriciye alıyorum. Allah (c.c) kabul eylesin. Amin.
100 tane de ben alıyorum gece okuyacağım, bu durumda
son toplam: 3568
kalan: 876
allah cc kabul etsin, cümlemizin muradını versin inşallah..
870
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.