olmadı denedim tekrar hatamı telafi etmek istedim dinlenmeye bile tenzzül edilmedim bana dua eden kardeşleirmden allah binlerce kez razı olsun dün özellikle kaanın msjı beni çok etkilemişti okadar mutlu olmuşutm kii ama kaan ağlıyorum ama yine yıkıldığım için bi taraftanda seviniyorum allahı tanıyıp biliyorm ya dua değilde başka kötlüklere sarılsaydım bize kendini tantan haberder eden elelrmizi boş çevirmyen rabbime şükürler olsun biliyorum yine umutluyum ama artık ben çekiliyorum ben elimden geleni yaptım umarım karşımdakide anlar
olmadı yine olmadı yine kırık yüreğim yine yaşlı gözlerim:(zeynep_k)
(13 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sevgili zeynep ya sabır ya allah... üzme kendini sen yolunu bulmuşsun rabbim sana yeter hasbünallahü ve nimel vekil... o ne güzel bir vekildir .. hakkında hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin inşallah o güzel yüregin o kutlu duaların dostlugun hepsi çok güzel onu gören göz hisseden kalp lazım. sıkıntılarına vesile olur inşallah 100 ya fettah 1 ayetel kürsü okudum kabul buyur zeynepcim allaha emanet ol sabır ve dua ile.....
18 yıl önce gönderildi # -
YA VEDUD YA VEDUD YA VEDUD....La ilahe illallahülazim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-ilazim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdi Rabbül Arşil-kerim.
gözündeki yaşa kıyamam canım kardeşim nolur yıpratma kendini bizide üzme bak benim kız arkadaşım ankarada cezaevinde talihsizlik sonucu 6,5sene yatıcak ama Rabbim büyük her sıkıntının arkasından bi kolaylık verir,Allah kime hayır dilerse acele ile cezasını bu dünyada çektirir,senin o güzel yüregine 5ihlas,gözyaşın nur olsun içini aydınlatsın Rabbim tüm sıkıntını alsın yerini refaha feraha huzura bıraksın yapılan duaları katında kabul etsin amin amin amin..
MEVLAM YA RABBİM ZEYNEP DOSTUMUZA UMMADIĞI HAYIR KAPILARI AÇ TEZ VAKİTTE YÜREĞİNE FERAHLIK VER AMİİİN
allah hepinizden binlerce kez razı olsun
kardeşim rabbim yanında olsun sen kendini hiç üzme nasipse eğer sana zaten kimse önüne geçemez hayırlı ise seninle olsun güzel yüreğine benden 3 fatiha 1 ihlas 1 ayetel kürsi rabbim bütün isteklerini güzel yüreğine bağışlasın en yakın zamanda ne isteğin varsa önüne çıkarsın amin amin amin
Zeynep kardeşim, üzme kendini ve lütfen birdaha ben çekiliyorum elimden geleni yaptım deme olur mu? efendimiz sav buyuruyor ki;bir kimse duam kabul olmadı deyip de dua etmeyi bırakmadığı sürece duaları kabul olur.bırakma kendini. unutma Rabbimiz için hiç bir şey imkansız değil,duada ısrarcı olmak gerek. ağlıyorum demişsin, döktüğün gözyaşları hürmeti için Rabbim sıkıntını gidersin tez zamanda inşallah.Dilerim Allah cc tan muradına göz açıp kapayıncaya kadar kavuşursun ve gözlerinden yalnız mutluluktan yaş süzülür. amin amin amin..
kardeşlerim ben duadan deil ondan çekliyorum hatalıydım bunu bildğim için mücadele verdim ama olmadı nasib kısmet inş.. hayırlsıı olur çekliyorum derkende tabiki allahın izinyle hep onun yolunda olmaya devam çekilmekten kastım o kişidir ama tabiki dualara devam
dua eden kardeşlerimden allah binlerce ekz razı olsun
RABBIM yardımcınız olsun ben konuyu bılmıyorum ama bence dayanın elbet bıgun RABBIM sızıde feraha cıkarır olmazsada uzulmeyın takdır ALLAH tan onun kaderıne boynumuz egık..dua ıle..
ALLAH SİZE SABIR VERSİN. YOLUNUZU AÇIK ETSİN HERDAİM YANINIZDA OLSUN. AMİN.
RABBİM DİYORKİ DUA EDENİN DUASINA İCABET EDERİM.ŞÜPHESİZ O VAADİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENDİR O VAADİNDEN ASLA DÖNMEZ.BIKMADA USANMADAN BÜTÜN VARLIĞINLA DUA ET VE ASLA DUA ETMEKTEN VAZ GEÇME.....ALLAHA EMANET OL...KARDEŞİM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.