amin hepinizin dualarına içten samimice aminnn.Rabbim okadar büyükki kimsenin olmadığı yerde o var.bende hep öle dua ediyorum.hayırlıysa duam ben zamandan korkmam.günler aylar yıllar geçsede ben duamdan vazgeçmem.neden vazgeçiyimki neden ümitsizliğe düşiyim benim herşeyden güçlü olan Rabbim var.yeterki Rabbim bana hayırlıysa beklemeyi ve dayanabilip yol almayı nasip etsin.üstümdeki ağırlığı alsın ben sonuna kadar Rabbimle yol alırım diyorum.hayırsızsa isteyen kalbimin hürmetine kırmasın beni hayırlı sebeplere çevirsin gönlümdekini nasip etsin diyorum.kim ne sölerse sölesin isteyen alay etsin,isteyen gülsün,isteyen yerden yere vursun ben Rabbimin düzeninde imkansızlık diye bi kavram düşünemiyorum.zaten düşünürsem bu yüceler yücesine ağır bi hakaret olur,bu beni ümitsizliğe düşüren şeytanın oyunu olur diyorum.ben bütün kalbimi Rabbime açıp ona anlatıyorum sevabımla günahımla sana ben bunları verebilirim Rabbim sana geldim ben bukadarım lütfen beni kabul et diyorum.biliyorum o çok merhametli..hissediyorum sanki ben sıkıntılarıma üzülüp ağlarken o benim gözyaşlarımı silecek kadar merhametli.o üzülmemizi istemez hiç.ona dayanan ondan başka hiçbişeyden beklemeyen kullarını tek başına bırakmaz.gözyaşlarımızda acımızıda mutlu olduğumzuda teşekkürlerimizide bir tek Rabbime yapalım.çünkü herşey onun izninle.herşey onun elinde.beni herkes bıraksada bir tek bırakmayan Rabbimken benim en derin sırlarımıda en sessiz çığlıklarımıda en karanlık gecede ettiğim dularıda yalvarışlarımıda bir tek Rabbimin hakettiğine inanıyorum.
herşey Rabbime olsun
(1 mesaj) (1 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.