kardeşim seni inan ki anlıyorum benimde başıma bi benzeri geldi çok ah ettim ve aklıma geldikce ediyorumda (beddua değil ama Allaha sığınıyorum)aslında zaman herşeyin ilacı unuttum diyebilirm. ayrıldıktan bi süre sonra o kişiye çok sebepsiz yere hapis cezası çıktı içim yandı üzüldüm,sonra hak etti dedim...bi süre sonra kendi arabasıyla trafik kazası geçrip çok sevdiği babasının ölümüne sebep oldu.arayıp başsağlığı bile dilemedim.sonra gitti sevmeden asla evlenmem dediği halde annesinin bulduğu bi kızla evlendi.şimdi ise ortak tanıdıklarımızla bana slm gönderiyo bana ondan lütfen slm getirmeyin dedim ama beni sormaya devam ediyo.şükürler olsun ki aynı şehirde değiliz.iyiki de olmamış ve hakkımdan hayırlısını her zaman isteyen biriyim.inan bana bi süre geçsin sende onun doğru insan olmadığını ve sana yaptığının aynısını eşine yapacağını göreceksin babasının oğlu genlerinde bozukluk var.içini ferah tut rahat ol ve Allaha sığın .Allah yar ve yardımcın olsun...
bunları sölemişsin peki gerçekten yürekten unuttunmu onu o pişman oldumu sana yaptıklarından çnki aynı senle oda ewlenmiycegi kızla ewlendi haytta olmaz dedgi insanla annesinin zoruyla ne zaman oldu