sevgili arkadaslar..bu siteyi bu gece buldum ve yeni üye oldum.sizlere hastahaneden sesleniyorum.benim nickim aynı zamanda burda oda numaramız.annemmin beyninde tümör var 2 kez ameliyat oldu.tümörün cinsi maalesef kötü.benim sizlerden istedigim annemin acı cekmemesi.biliyorum ki rabbim onun için en hayırlısını vericek.şifayı veren rabbim doktorlar vesile.umutla neffes alıyoruz.acıları sıkıntıları biraz olsun azalması için bu odada dua ederken sizlerin dualrınında annemi koruycagını umut ediyorum.allah dua edenden de etmeyenden de razı olsun dualarımdasınız.allaha emanet olun...
allah rızası için acil dualarınızı bekliyorum
(35 mesaj) (29 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
ahhhhhhhh acil şifalar
17 yıl önce gönderildi # -
cc ALLAH yardımcınız olsun kısa zamanda bu sıkıntılardan sizi ve tüm şifa bekleyen hastaları kurtarır inşallah 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsü okuyorum
cc ALLAH yardımcınız olsun kısa zamanda bu sıkıntılardan sizi ve tüm şifa bekleyen hastaları kurtarır inşallah 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsü okuyorum
ayy allah annene acil şifalar versin inşşalah yarın annene 100 salavat 10 ayetel kürsü okuycam inşşl iileşir ümidini kesme ne olur
hepinizden allah razı olsun.ümidim hiç kesilmedi.bu dünya için bitse bile ahiret ümidim var.allaha emanet olun..
ya şafi ya şafi yaşafi ya şafi ya şafi ya şafi ya şafi
rabbim bu güzel ismiyle tecelli etsin annecine kardeşim
lahavle vela guvvete illa billahil aliyyül azim 3 ihlas 1 ayetel kürsü okudum anneniz için rabbim hikmetlerinden faydalanmayı nasip etsin olmazlarınızı oldursun zorluklarınızı kolaylaştırsın çünki o herşeye gücü yatendir bol bol acil şifalar inşaallah dua ve selamla17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
DUALARIMIZLA YANINIZDAYIZ
ÖNCE RABBIM SONRA BIZLER
ELINI ANNENIN ALNINA KOYUP COK GÖNULDEN INANARAK FATIHA SURESINI BOL BOL OKU INSA ALLAH
SURELERIN DUALARIN MANEVI GÜCÜ OLDUGU GIBI FIZIKI GÜCÜ DE VARDIR
RABBIM EN KISA ZAMANDA ANNECIGIMIZI BU HASTALIKTAN KURTARIP RABIMIZE SÜKREDENLERDEN OLMANIZ DUASIYLA
SIMDILIK SIFA ICIN
1 FATIHA 3 IHLAS
AMIN
AYRICA BIR SISE SUYA AKLINA GELEN SURELERI OKUYUP ÜFLE VE ANNECIGIMIZE ICIR BI IZNILLAH ACILARINI HAFIFLETIP SIFAYA KAVUSUR
SABRET YÜREGI GÜZEL KARDESIM
RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN17 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun gönülden söylenen bu kelimeler bile pozitif enerji olarak geliyor buralara...gözlerini açıp biraz konustu biraz önce sizleri hissetti...allaha emanet olun...
:''''(((
gözlerim doldu kardesim
elimden dua ve gözyasidan baska bisey gelebilirse ne olur çekinme
ALLAH IIIIM sen bu güzel kullarina yardimci ol ne olur17 yıl önce gönderildi # -
mevlam tez zamanda sifa verir insallah.mevlam yar ve yardimciniz olsun.insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.ve bu zor gunlerinizde size guc ve kuvvet verir.ve sizi kimseye muhtac etmez.amin yarabbilalamin.
güzel kardeşim benden 1000 defa ya şafi...gece okuyacağım...namaz sonraları annene dua edeceğim...
1023 KARDEŞİM RABBİM ANNENE ACİL ŞİFALAR SİZLEREDE SABIRLAR İHSAN ETSİN..AMİN..DUA VE SELAM İLE
Hasbünallah ve ni’mel-vekil...Hasbünallah ve ni’mel-vekil..Hasbünallah ve ni’mel-vekil....Rabbim anneciginizin yar ve yardimcisi olsun..Rabbim aci cektirmesin..Rabbim ,sensin Safi..sensin Vekil...Anneciginize 3 Gül kokulu fatiha yolluyorum.Amin.
kardeşim Allah annene acil şifalar,sanada kolaylıklar versin,tüm dualarımız annen için
allah razı olsun hepinizden.benim de tüm dualarımdasınız.rabbim kimselere vermesin..alllaha emanet olun...
La havle vela kuvvete illa billah.
YA ŞAFİ!
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
aminRabbim acil şifalar versin inşallah.
RABBİM ŞAFİ OLAN ADIYLA ŞİFASINI GECİKTİRMESİN İNŞALLAH. O NE GÜZEL VEKİLDİR, YEGANE YARDIMCIDIR... ALLAHIM SEN HASTAMIZA ŞİFA VER...MERHAMETİNİ ESİRGEME ÜZERİNDEN MEVLAM....AMİN
Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi
Kardeşimizin annesine Şafi isminle şifa ver..Yüzü suyu hürmetine duaları kabul ettiğin herşeyi vesile kılıp sana yalvarıyorum Rabbim, şifa ver dostumuzun annesine..amin amin amin..17 yıl önce gönderildi # -
allah tez zamanda acil sifalar verir insallah
allah acil şifalar versin 3 ihlas 1 fatiha
allah acil şifalar versin annenize rabbim bu durumundan hayırlı bi şekilde kurtarsın inşallah okunan bu dualar hürmetine rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun benden de anneniz için 100 ya şafi allah kabul etsin çok geçmiş olsun
elhamdulıllahı rabbıl alemın
elhamdulıllahı rabbıl alemın vesselatu vessalamu ala rasulune muhammedın ve alıhı ve sabbıhı ecmaın.yuceler yucesı rabbım hz muhammed mustafa(sav)yuzu suyu hurmetıne sana sabır annene ve butun hastalarımıza şıfa dertlılere derman versın ınsallah velhamdulıllahı rabbıl alemın vesselatu vessalamu ala rasulune muhammedın ve alıhı ve sabbıhı ecmaın.17 yıl önce gönderildi # -
amin allahım amin insallah
eksik olmayın dilinize gönlünüze saglık..allaha emanet olun17 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldin kardeşim.
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ (CC)
Yarabbim kardeşimizin annesine acil şifalar ver ŞAFİ (CC) isminle muamele et. Yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİNfatiha okuyorum rabbim şifa vesilesi kılsın inşaallah
Bende ANNECIGIN icin YASINi SERIF,11 IHLAS,11 FATIHA,11 AYETEL KÜRSI OKUDUM,CENABI ALLAHimdan ACIL SIFALAR diliyorum AMIN.KARDESIMde 3IHLAS 1 FATIHA göderiyor,.
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH.SİZLERE BAĞIŞLASIN.1000 YA ŞAFİ ÇEKİCEM ŞİFA OLUR İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE ALLAH A EMANET OLUN.
allahım acil şifalar versin inşallah
ALLAHIM ACIL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH
Allahım acil şifalar versin.
17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.