dua dostlarim tam sözlenmek üzereyken ayrildi sevdigim erkek nedensiz benden ve ben bana geri dönmesi icin hergün allaha yalvararak dua ediyorum ve sabrediyorum...
sizin ayrilanlar icin bildiginiz bir dua var mi?
***AYRILANLAR icin KAVUSMA duasi var mi kardeslerim***
(57 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ahh o dua bi olsaydı bende isterdim içim yanıyo bi bilsen ama olmuyooooooo ne kadar acı dimi inşll kavuşursunuz
18 yıl önce gönderildi # -
gamzecim derdimiz hep aynı ama olmuyor dönmüyorlar bizler dualarımıza devam edelim hepimiz için inşallah kabul olur bildiğin duaları sende bizlere yolla ödüm patlıyo benimki başkasıylan evlenicek diye seni çok iyi anlıyorum inşallah buraya güzel haberlerimizi yazarız
anonim ve haziran kardeslerim allah razi olsun beni bilgilendirdiginiz icin ve dualarinizi eksik etmeyin olur mu.
umarim rabbim sizide sevdiginize kavusturur hayirlisi ile..
allaha emanet olun18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Rabbim Yar ve Yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse onu versin 3 Salavat: Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası, 10Kelime-i tevhid 10 Elhamdulilah,Yapılan dualarımızı katında kabul etsin içini huzur ile doldursun güzel Rabbim amin amin amin...
allah razi olsun senden kardesim ne muradin varsa versin!!!
gamze kardeşim aynı durum 2 hafta önce benim başıma geldi ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN.
amin edaa kardesim ne olur bana dua edin...
rabbim tüm ask acisi cekenlerin yardimcisi olsun...18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin ben de aynı acıları yaşıyorum dostlar Rabbim yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsün inşallah
hergün bizim gibi durumda olan kardeslerimede dua ediyorum sizde beni dualarinizdan mahrum birakmazsiniz ins.
allah tez zamanda yüzümüzü güldürür ve yine yasama sevinci verir ins...
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnn dilerim ki rabbim yüreğimizdekileri bize nasip etsin hayırsızsada hayra çavirsin rabbim onları kapımıza gelmesini nasip etsin ALLAHIM SEN SABIR VER AMİİN.
amin amin amin....
rabbinden coooook sabir diliyorum hepimize ve bir an önce ona acilan ellerimizi bos geri cevirmemesini diliyorum...
allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin...
eda bende seni merak ediyodum çevirgel duasını buldunmu
gamze19 KARDEŞİM. BİLDİĞİM AYRILANLAR İÇİN KAVUŞMA DUASI YOKTUR. RABBİM SENİ BİR İMTİHANA TABİ TUTUYOR. NAMAZ, SABIR VE DUA İLE BU İMTİHANI GEÇECEĞİNİ ÜMİT EDİYORUM. HER ŞEY YÜCE ALLAHIN TAKDİRİNDEDİR. SABRET. RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN. AMİN...SELAM VE DUA İLE.
allah razi olsun rami kardesim. bende senin dediklerini aynen uyguluyorum bunun bir imtihan oldugunu biliyorum. rabbim imtihanlari kazananlardan eylesin hepimizi.
ne olur benide dualariniza nail edin kardeslerim..18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun rami kardesim. bende senin dediklerini aynen uyguluyorum bunun bir imtihan oldugunu biliyorum. rabbim imtihanlari kazananlardan eylesin hepimizi.
ne olur benide dualariniza nail edin kardeslerim..18 yıl önce gönderildi # -
slm kardesim her seyin özü icdenlikle birseyi dilemek.Seher vakti iki rekat namaz kil yürekten Allahdan dile bak neler olur YA VEHHAB bunu cok tesbih cek Allah kavustursun
Güzel kardeşim, bence şu duayı okursan şu işin kesin hallolur demek yanlıştır.önemli olan içten yalvara yakara Rabbimizden istemektir bence. Bunu isterkende nasıl ifade edersen et, önemli olan kullandığın kelimelerden ziyade kalbinin temizliği ve içtenliğin. ellerini açtığın Rabbimiz öyle bir Kerem sahibi ki,kendisine açılan aciz elleri boş geri çevirmekten haya eder diyor efendimiz sav.Dilerim Allah cc tüm dileklerinizi tez zamanda gerçekleştirir. Dualarınızda sabırla ısrarcı olmayı unutmayın. bol bol Allah cc 'ın isimlerini zikredin, inanın insanın sıkıntıları hafifliyor,Allah cc bana yeter diyen kuluna gerçekten yetiyor.şunu okursanız kesin sevdiğiniz size döner diyebileceğim bir dua yok bildiğim ama, bir hacet duası paylaşabilirim.Allah cc katında kabul buyrulan dualardan olsun inşallah.. amin
11 salli-barik (1 salli, 1 barik okunuyor arka arkaya 11 kez tekrarlanıyor)
100 la havle
11 salli -barik okuyup dua ediyorsunuz.ayrıca sıkıntılarınızın hafiflemesi için bol bol allah bana yeter diye dua edin. sabah akşam 7 şer defa "hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve huve rabbil arşıl azim" deyin.
Allah cc niyetinizi hayr eylesin, hayırsızınızı hayra döndürsün, her ne muradınız varsa hakkınızda hayırlı kılıp nasip etsin inşallah..amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
allah yüreğindeki sıkıntıları geçirsin kardeşim.bugün yatsı namazından sonra tüm aşk acısı çeken dua dostlaına dua ettim çok yürekten inşallah rabbim kabul eder amin...
deva82 ben anlamadım tesbih olarakmı çekiliyor bu salli-barik bilmiyorum cahilliğimi af et biraz daha açarsan sevinirim
hepimizin derdi ayni
sabretmekten ve dua etmekten baska bisey düsmüyor bize
sabir sabir sabir
ALLAHIM insallah tüm sevenleri kavusturur amin
bende ayni sekildeyim günden güne eriyip gidiyorum
inan bana en kötü acilardan birtaneside bu diyebilliriz
ALLAH yardimcimiz olsun18 yıl önce gönderildi # -
sağol ebru inşallah yürekten ettiğin dualar kabul olur bende yatsı namazından sonra bütün herkez için dua ettim inşallah allahım kabul eder
Allah razı olsun hepinizden dostlar,acımız aynı,aynı duyguları paylaşıyoruz.Rabbim inşallah tez zamanda yüzümüzü güldürür sevdiklerimizi bize hayırlı kılar ve kavuşturur amin amin amin Ya Vedud Ya Vedud Ya Vedud beni ve burdaki dua dostlarımı sevdiklerimize kavuştur,onları bize hayırlı kıl ve yüzümüzü güldür Rabbim amin amin amin
estağfurullah haziran kardeşim cahillik değil de benim eksik yazmamdan kaynaklandı.siz beni affedin. salli- barik derken şunu kastettim:
"Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd."
"Allâhümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd."bunları arka arkaya okuyorsun 11 kez, sonra 100 defa "la havle vela kuvvete illa billa hul aliyyül azim" okuyup tekrar 11 kez
"Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd."
"Allâhümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd." okuyup hemen arkasından dua ediyorsunuz. Allah cc kabul etsin..18 yıl önce gönderildi # -
gördüğüm kadarıyla çoğumuzun kaderi ve derdi aynı güzel rabbim aşk acısı çeken tüm mümin ve mümine kardeşlerimin derdine hayırlısıyla devalar verir inş en kısa zamanda allahım yardımcımız olsun bu sınavları en güzel şekilde atlatmamızı nasip etsin inşallah
allah hepinizden razi olsun canim kardeslerim... inanin hergün sizi hergün nail ederek okuyorum dualarimi ...
allah c.c. hepimizin gönlünden gecen tüm hayirli dualarimizi tez vakitte kabul eyler ins.
rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin..rabbim gönlünüzdekini versin...
rabbim seni sevdiğine ve seningibi ve benim gibi ayrılık acısı çekenleri hayırlara çevirip sevdiğimize kovuştursun tez zamanda amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
amin canim kardesim amin... rabbim tüm sevenleri kavusturur insaallah tez vakitte:)
CANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ALLAH SANA AFİYET VERSİN SEN KALBİNİ FERAH TUT ONUN DÖNMESİ İÇİN DUA ETMENE GEREK YOK BU BİRAZ BENCİLLİK OLUR EĞER O SENİ SEVİYORSA ZATEN SANA DÖNER TÜM DUALRIM SENİNLE
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.