arkadaşlarım..bir öğretmen adayıyım...OKULUMU İKİNCİLİKLE BİTİRDİM ATANMAM İÇİN 85 ALMAM LAZIM NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN DUA İSTİYORUM..VE TAVSİYE İSTİYORUM SİZLERDEN NE YAPABİLİRİM....DUA KONUSUNDA HANGİ DUALARI OKUYAYIM...NE OLUR BANA DUA EDİN...NE OLUR...BİR MÜSLÜMANIN MÜSLÜMAN KARDEŞİNE ETTİĞİ DUA GİBİS YOKTUR...
BUNALIMA GİRDİM..SINAVIM İÇİN DUA İSTİYORUM
(17 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım allah yardımcın olsun.inş.kazanırsın.
18 yıl önce gönderildi # -
CANIM ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ GERÇEKLEŞTİRSİN HAYIRLISIYLA..BİR BAKMIŞSIN ATANMIŞ HIZLA YILLARI TÜKETMİŞSİN EMEKLİ BİLE OLMUŞSUN ŞU KELİMELER SANİYELER İÇİNDE YAZILIYOR AMA İNAN BANA YILLAR DA AYNI BU HIZLA GELİP GEÇİYOR ANLAMADAN FARKINA VARAMADAN ..İYİ BİR ÖĞRETMEN OLMAN DİLEĞİMLE BAŞARILAR .BURAYA KADAR BAŞARMIŞSIN ZATEN ...DOSTLAR ZATEN HEP DUALARDALAR SEN DE HEM DUA ET HEM DE AMİN DE ....YA MUHSİ YA MUHSİ YA MUHSİ...BİR YERDE OKUMUŞTUM PAZAR GÜNÜ SAAT 1 'DE 1000 TANE OKUNURSA ZİHNİ AÇARMIŞ UNUTKANLIĞA İYİ GELİRMİŞ AMİN AMİN AMİN.
Bismillahirrahmanirrahim
Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve imanen ve temmim bil hayri ya Allah!Bilmillahirrahmanirrahim
Rabbi yesir vela tuasir Rabbi temmim bil hayrBismillahihrrahmanirrahim
Allahümme inni euzubike minel aczi vel keseli vel cübni vel haram. Ve euzu bike min fitnetil mahya vel memat. Ve euzu bike min azabil kabr.Kardeşim Rabbim yar ve yardımcınız olsun, zihin açıklığı versin. Ben sınavlara hazırlanırken, sınava girmeden önce bu duaları okurum. Çok faydasını gördüm elhamdülillah.
Allah'a emanet olun.
Rabbim yar ve yardimcin olsun ...zihin acikligi versin..hic bunalima girme Rabbim yaninda.Sana 21 adet besmele okuyorum...sinavda rahat ve afiyette ol diye.Amin.
allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını nasip etsin yüce rabbim 33 besmele 1 ayetel kürsü 1 fatiha 3 ihlas okudum kabul buyurun allaha emanet olun...
Allah yardımcın olsun kardeşim. zor bir süreçtesin ama bu başaramayacağın anlamına gelmez. rabbim seninle olsun inşallah allahın izniyle hayırlısıyla kazanırsın.amin.
allah cc yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim, zihin açıklığı versin, olmazlarını oldursun..amin amin amin..
İNŞEALLAH BUNALIMG GİRME DÜNYANIN SONU DEGİL SINAVLAR ARKADAŞIM AMA ALLAH IM YARDIMCIN OLSUN İNŞ. ÇOK GÜZEL PUANLAR ALIRSIN
allah razı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin...allah sizleri rahata erdirsin..
3 İhlas 1 Fatiha okudum. İnşallah bu mübarek mesleği ifa etmek siz ve sizin gibi öğretmen adaylarımıza nasip olur. İnşallah Amin Amin Amin.
3 Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası, 10Kelime-i tevhid 10 Elhamdulilah,Rabbim hakkında neyse hayırlısı tez zamanda onu versin yüzünü güldürsün içini ferahlatsın inşallah amin amin amin..
FETTAN kardesim rabbim hayirlisini nasip etsin.
senin icin:
1 fatiha
3 ihlas
1 naz
1 felak
1 ayet-el kürsi okudum...allahim ins. dualarini kabul eder...
allah razı olsun..ne olur dua edin
İNŞALLAH SINAVI KAZANIRSIN. SENİN İÇİN HEP DUA EDECEĞİM. ALLAHIN İZNİYLE GÜN GELECEK BAŞARILI BİR ÖĞRENCİ OLDUĞUN GİBİ BAŞARILI BİR ÖĞRETMEN OLUP HAYIRLI ÇOCUKLARI YETİŞTİRECEKSİN. AMİN.
neden 37 ablacığım...sağolasın..dua edenlerdende etmeyendende allah razı olsun...perşembe ve cuma gününü unutmadım senin için o gün....
selamun aleyküm dostum sen hiç üzülme RABBİM HERŞEYİN EN HAYIRLISINI BİLİR KADERE İMAN EDEN KEDERDEN EMİN OLUR SEN HAKKINDA HAYIRLISINI İSTE.ŞİMDİ OLMAZSA OLMAZ GİBİ GÖRÜNEN İŞİN ZAMAN GELİYOR Kİ HİÇ ÖNEMLİ OLMADIĞINI GÖRÜYORSUN. GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.