ARKADAŞLAR UMUTSUZ OLMAK İSTEMİYORUM LÜTFEN BANA SABIR VE SEVDİĞİME KAVUŞMAM İÇİN DE DUALARINIZA ORTAK EDER MİSİNİZ. ARTIK BİR ÇIKMAZDAYIM KAFAYI YİYCEM DİYE KORKUYORUM. HANGİ DUALARI EDEBİLİRİM.YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
KAVUŞMAM İÇİN DUA EDİN ARKADAŞLAR
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
nessu arkadasım cok ıyı anlıyorum senı ama elden ne gelır elınden geldıgınce kendını dısarı vur ne bılıyım bak ben kendımı duaya vurdumm yuatıyroum dua kalkıyorum dua bazen gecelerı uykumda dua ederken buluyorum kendı hayatta hersey ımtıhan rabbım bakar mıs ben bu kuluma bunu verdım o ne yapacak sabredersen mukafatı buyuk olacak sabır kardes sabır bılıyorum cok zor aglamaktan ıcım cıksada baska gıdecek kapı varmı sabredegmedım zamanlarda oluyoo ama bılıyorum rabbımın ıznıyle yaa o olacak yada ondan daha ıyı bırılerı allah yar ve yardımcın olsun dua dostummm
18 yıl önce gönderildi # -
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN KARDEŞİM.AMA ÇOK ÜZME KENDİNİ ZAMAN GEÇİNCE İNSAN PİŞMAN OLUYOR.NEDEN BU KADAR ÜZÜLDÜM DİYE.ALLAH BÜYÜK ALLAH A SIĞIN.
dayan arkadaşım sabırlı ol sabrın sonu selamettir allah en güzellerini hayırlılarını versin sana amin seni çok iyi anlıyorum aynılarını yaşıyorum çünkü kendine dikkat et lütfen
3 Salavat: Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası, 10Kelime-i tevhid 10 Elhamdulilah,Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin hayırsıyları hayra çevirsin yüzünü güldürsün inşallah amin amin amin...
sevgili kardesim ayni derdi bende paylasiyorum. allah yardimcin olsun. insallah kavusursun sevdigine, ve mutlu ve huzurlu bir yuva kurarsin. dualarimda hep benim gibi sevdiginden ayri yasiyanlara dua ediyorum. allah yardimcin olsun, bol bol sabir dile allahtan. imkansiz diye bisey yoktur. elbet bir gun olur. hakkinda hayirlisi
nessu kardesim bende ayni durumdayim cok mutsuzum:( dayanamiyorum bazen delirecek gibiyim!
hergün benim gibi aci cekenlere dua ediyorum rabbim biran önce sevdiklerimize kavustursun diye bizleri.ama biliyor musun dua etmedigim zaman bunaliyorum iyice cikmaza saplaniyor hersey sanki ama dua edip rabbime sigindigim an icin ferahliyor azda olsa. bol bol dua edip sabret kardesim.
dualarim seninle...18 yıl önce gönderildi # -
18 yıl önce gönderildi #
-
nessu KARDEŞİME. DUANIN EN GÜZELİ VE MAKBUL OLANI SAMİMANE VE ISRARLA YAPILAN DUALARDIR. RABBİM ÖNÜMÜZE BAZI ENGELLER ÇIKARARAK BİZLERİN DUA ETMESİNİ İSTİYOR. BU BİR FIRSAT VE İMTİHANDIR. NAMAZ, DUA VE SABIR İLE BU İMTİHANI GEÇEBİLİRSİN. RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN. SELAM VE DUA İLE...
CANIM KARDESIM SENDE BENIM GIBI BI IMTIHANDAN GECIYORSUN EN KISA ZAMAN DA SEVDIGIN SANA DONER INSALLAH BIZIM ISTEMEMIZ NE FAYDA RABBIM OL DIYECEK TE OLACAK INSALLAH TUM OLMAZLARIMIZI OLDURUR HAYIRLARA VESILE EDER AMINN
ALLAH SANA YARDIM ETSİN. HAYIRLISINI VERSİN. AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.