*YAVEHHAP* YAVEHHAP* YAVEHHAP* TÜM BİLİP BİLMEDİĞİMİZ SIKINTILARIN KEDERLERİN BELALARIN MUSİBETLERİN DEFİ İÇİN TÜM DARDA OLANLAR İÇİN HASTA OLANLAR İÇİN BORÇ BATANA SAPLANMIŞ OLANLAR SEVDİĞİNDEN AYRI EŞİNDEN İŞİNDEN İŞİNİ KAYBETMİŞ OLANLAR İÇİN TÜM FAKİR FUKARA YOKSUL AÇ OLAN KARDEŞLERİMİN SIKINTILARI GİTMESİ İÇİN AMİN DİYELİM*HEP BERABER AMİN DİYELİM*
EVET *VARMISINIZ *VARMISINIZ*SADECE*AMİN DEMEYE DUA DOSTLARI*
(77 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
MUHAKKAK RABBİM BİRİMİZİN DUALARINI KABUL EDECEKTİR DUADOSTLARI ONUN İÇİN TÜM KALBİMİZLEN AMİN DİYELİM*
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin...
amiiin
amin amin amin..
amin
amin amin amin amin aminnnnnnnnn allah razı olsun kardeşim allah ne muradın var ise versin en hayırlı ve güzel haliyle aminnnnnnnn
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM KARDESIM NE GUZEL DUALAR ETMISSIN MEVLAM AYRILIK VERMESIN GOKTE UCAN KUSA AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
allah hepinizden razı olsun dua dostları oysaki derdim derdimden büyüktür ama elde ne fayda ancak onu çözecek rabbimdir değilmi dua dostlarım hadi tüm dertlerimizin son bulması için güçlü olalım kuvvetlice amin diyelim amin
amin amin amin allahım kabul et
allah hepinizden razı olsun dua dostları oysaki derdim derdimden büyüktür ama elde ne fayda ancak onu çözecek rabbimdir değilmi dua dostlarım hadi tüm dertlerimizin son bulması için güçlü olalım kuvvetlice amin diyelim amin
inanın dua dostlarım derdimokadar çok anlatılamaz sadece bir şeyden güç alıyorum oda rabbimden bazen kendime okadar şaşıyorumki nasıl ayakta duruyorum diyorum sıkıntıdan ama anladimki ayakta kalınıyomuş oda maddi yönden dğil manevi yönden kalınıyo rabbim sen dertlere dermansın tüm müslüman kardeşlerimin dua dostu kardeşlerimin sıkıntılarıni feraha çıkar yaradanım sen çok büyüksün allahım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
NOZGEN KARDEŞİM. Allah c.c. Razı olsun. Amin.Amin.Amin.
AMIN AMIN AMIN
AMIN AMIN AMIN..ALLAH RAZI OLSUN
AMIN AMIN AMIN..ALLAH RAZI OLSUN
allah hepinizden razı olsun pasha kardeşim geçmiş olsun hastanıza allah şifalar versin onun için kuvvetlice hep beraber amin diyelim buduaya kardeşlerim sıkıntılarımız bitecek işaallah
AMİNNNN ALLAH RAZI OLSUN.
Allah senden razi olsun Nozgen kardesim ne güzel dualar ve Kuran-i Kerim okuyup bizlere hediye ediyorsun bazen eziliyorum dualarinda biz sana bu kadar dua edemiyoruz diye hakkini helal et kardesim...Saolasin var kalasin.Amin.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin la ilahe ilallah muhemmeden resullulah
yarabbi sen büyüksün senden başka gidecek kapımız yok allahım sen bizleri bulunmuş oldumuz durumlardan tez zamanda kurtar allahım yar ve yardımcımız ol rabbim yaradır içerde kanayan dertlilere derman senden allahım sen bi yol göster bizlere allahım amin bi hürmetellil alemin amin eshabül ecmain yarabbel alemin amin
zez kardeşim dertler bir derman allahtan okumakla dil aşınmaz kardeşim takdir rabbimin tüm dertlere deva olsun allahım işaallah-*
sizlerin kalblerinin güzelli için az bile gelir dualar dil söyler ama sayfalar almaz yazmak istesem allah hepinizden razı olsun kardeşlerim
amin kardeşim gönülden amin ağzına o güzel yüreğine sağlık rabbim bu cömertliğinin karşılığını sana sevgisiyle versin inşaallah amin dua ve selamla
amin allah razı olsun kardeşim
allahımhepinizden razı olsun kardeşim
AMİN KARDEŞİM. DERDİ VEREN RABBİM DERMANIDA VRSİN. AMİN.AMİN.AMİN.
AMİNNN RABBİMMM AMİNNNN
AMİN ALLAHIM AMİN...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.