kardeşlerim dün doğuma giden ve doğum esnasında tansiyonu yükselip yoğun bakımda yatan ve doktorlarında ümidini kesmiş bir kardeşimiz acil dualarınıza ihtiyaç var hasta kardeşimizin adı sevim artık doktorlar hastanızı alın eve götürün diyorlarmış lütfen hep birlikte dualarımızı bu kardeşimize yollayalım küvezdeki bebegine bağışlasın mevla onu şimdiden hepinizden allah azze ve celle razı olsun sizinde dertlerinizin dermanını versin sıkıntısı olanları ferahlıga hasreti olanları sevdiklerine kavuştursun gönlünüze ferahlık yuvanıza muhabbet ve sıcaklık versin allah c.c bil mukabil tez vakit sizleri umduklarınıza nail korktuklarınızdan emin eylesin allah c.c cümlenizi ve cümlemizi cennet ehli olmayı nasip eylesin.aminnnnnnnn
DUA DOSTLARIM LÜTFEN ACİL DUAYA İHTİYAÇ VAR ÜSTELİK MÜMİNE BİR KARDEŞİMİZ İÇİN
(37 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
5ihlas 5subhaneke 5kevser 5Yunus Peygamberimizin duası,Kurban oldugum Rabbim tez acil şifasını versin kudretiyle ayaga kaldırsın sevenlerin yüzünü güldürsün inşallah amin amin amin...
18 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.
AMİNRabbim acil şifalar versin...
YARADAN MEVLAM. HZ. İBRAHİMİ YAKMAYAN ATEŞİN, HZ. İSMAİLİN BOĞAZINI KESMEYEN BIÇAĞIN, HZ. EYYUB'UN SABRININ, HZ. MUHAMMED S.A.V. İN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SEVİM KARDEŞİMİZİ SEVDİKLERİNE, KUVEZDE YATAN MASUM BEBEĞİNE BAĞIŞLA. TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞTUR. YA RABBİ DUALARIMIZI, VE ELLERİMİZİ KATINDAN BOŞ ÇEVİRME.AMİN...
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. 1 adet
"Allahümme inniy es-elüke bi enne lekel hamdü la ilahe illa ente ya hannanü,ya mennanü,ya bediy-as semavatı vel ardı ya zel celali vel ikram.1 adet daha okudum
Rabbim acil şifasını versin rahmetiyle sarıp sarmalasın inşallah amin amin amin..
YA RABBI YA RABBI SANA EL KALDIRDIK BOS CEVIRME YARABBI SEVIM KARDESIMIZI TUM SEVDIKLERINE VE KUCUK MELEGINE BAGISLA BU ZALIM DUNYADA ONU ANASIZ BOYNU BUKUK BIRAKMA ELLERE IMRENDIRME SEN MERHAMAETLISIN YUCESIN RABBIM MERHAMET EYLE TEZ VAKITTE GORMEMISE DONDER RABBIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AMINNNNNNNNNNNN
allah razı olsun kardeşlerim okadar sevindirdinizki beni rabbim sizi iki cihanda aziz ve bahtiyar etsin sizleride rabbül alemin sevindirsin en kısa vakit içerisinde yüzlerinizden mutluluk yüreginizden huzur yuvalarınızdan mutluluk ve muhabbet hiç ama hiç eksik olmasın aminnnnnnn sizde amin deyin lütfen benim bu duama
5ihlas 5Yunus peygamberimizin duasıda passha senin o güzel yüregine kabul buyur..
passha kardeşim. Amin. Amin.Amin.
allah razı olsun derin kardeşim rabbim lutfedip senide melegine kavuştursun hem fani dünyada hem ahiret aleminizi beraber mutlu etsin inşaallah hapisten kurtulması için kardeşimizin meleğinin elifin 33 fetih süresini samimi bir kalp ile okursan allahın izniyle kurtulur cezaevinden aminnnnnn
Tüm dua dostlarım nolur hastamıza öncelik verelim biz nasılsa birbirimize herzaman dua ederiz saglık çok önemli hadi dua dostlarım size güveniyorum hastamız için,
Elem neşrah leke sadrek ve vada'na anke vizreke Elleziy enkada zahreke Ve refa'na leke zikreke Feinne me'al'usri yüsren İnne me'al'usri yüsren Feiza ferağte fensab Ve ila rabbike ferğab. Manası:1 - Biz senin için (mutluluğun) göğsünü açmadık mı? 2 - Senden yükünü indirmedik mi? 3 - O senin sırtını ezen yükü. 4 - Senin şanını yüceltmedik mi?5 - Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık vardır. 6 - Evet, zorlukla beraber bir kolaylık vardır. 7 - O halde boş kaldın mı, yine kalk (başka bir iş ve ibadetle) yorul.8 - Ancak Rabbine yönel.
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin tıbbil'kulubi ve devaiha ve afiyetil, abdani ve şifaiha ve nuril'ebsari ve ziyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.Manası: Ey
Allahım ! kalblerin doktoru ve devası, vucutların şifası, gözlerin nuru ve ziyası olan Muhammed'e (S.A.V.) aline ve ashabına salatu selam eyle.
* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’ bu dualarıda okudum..Rabbim hastalıktan eser bırakmasın inşallah amin amin amin..
yarabbim acil şifa versin şafi isminlen 51 defa besmele okudum kardeşim
inşallah sevim kardeşimiz bebeğine ve ailesine kavuşur o bebeğin şuan annesine çok ihtiyacı var annesininde bebeğine ve bizim dualarımıza lütfen arkadaşlar bu olay bizim hikayelerimizden daha önemli lütfen bana kızmayın böyle düşündüğüm için ama bu böyle çünkü bizim sevgililerimiz belki birgün geri döner veya karşımıza başkaları çıkar ama o bebeği annesi kadar kimse sevemez okşayamaz süt veremez ve o giden anne geri gelemez lütfen çok dua edelim inşallah kabul olur en başı sağlık allah bizi ailemizden babamızdan annemizden ayırmasın amin amin amin
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym.
Allahümme inniy es-elüke bi enne lekel hamdü la ilahe illa ente ya hannanü,ya mennanü,ya bediy-as semavatı vel ardı ya zel celali vel ikram. okudum .Rabbim Rabbel aleymin yeni dogmus bu yavruyu melegi anne sütünden ve sevkatinden mahrum birakma ,Rabbim sen sefaat et ..Rabbim anneyle bebegi ayirma Rabbim ...Okunan Kuranlarin hörmetine Resulumuz sahimiz hörmetine sen bu kullarina teveccüh et sifalarini ver Rabbim....Amin........aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
1000 TANE YA SAFI DIYECEGIM ..YA SAFI YA VELI YA VEDUD..........18 yıl önce gönderildi # -
la ilahe illahlah ya rabbim sen şifa ver amin aytel kürsi okuyorum
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym.
allahım allahım allahım sen şifa ver yavrusuna bağışla rabbim amin
İsmi Azam Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Ze’l-arşi’l-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechike’l-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretike’l-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetike-lleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)1 adet daha okudum
Kurban oldugum Rabbim ne olursun hasta hatunumuzun acil şifasını ver neolursun Rabbim amin amin amin..
alahım sen peygamber efendimiz s.av. şefaati hürmetine şifa ver
amin amin18 yıl önce gönderildi # -
3İHLAS , 1 ELHAM, 1 AYETEL KÜRSİ, 100 YA ŞAFİ SEVİM AKARDEŞİMİZ İÇİN .ALLAHIM O GÜNAHSIZ KÜÇÜK MELEĞİ ANASIZ BIRAKMA HZ. MUHAMMED (S.A.V.) HÜRMETİNE ACİL ŞİFALAR VER AMİNNNNN.
rabbim hepinizden razı olsun dünyanızı ve ahiretinizi mutlu etsin inşaallah cennet ehli olasınız hanım kardeşlerim sizler cennet hatunu olasınız bey kardeşlerim sizlerde cennet gılmanı olasınız rabbim doğru yolunda istikamet nasip etsin sevenleri rabbim sevdiklerine kavuştur yuvası dagılmak üzere olanların yuvalarına daimi düzen mutluluk muhabbet nasip* eyle yarabbi gönlünüzdeki hayırlı muradlarınızı rabbim avuçlarınıza versin amin
Allah razı olsun kardeşim,burdaysan bişey sorucam 33 fetih suresi oku yazmışsın öyle bi bilgi varmı hapis için yada kaynak bana varsa yazarmısın ben hiç duymamıştım,yazarsan sevinirim dua ve selam ile..
allah senden razı olsun ki bize bu kötü durmu ilettein ve dualrımızla yardımlaşmayı sağladın rabbim şifa versin rabim acısın o yavruya slaavt getiriyorum ona bol bol.
Allahümme entel-melikül-hakkullezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi
Yâ Şifael Kulûb, Yâ Şifael Kulûb, Yâ Şifael Kulûb......Amin18 yıl önce gönderildi # -
passha kardeşim tekrar geçmiş olsun birdaha 51 besmele okudum hayırlı haberler al işaallah
derin kardeşim allah dostlarından ali haydar efendi ve iskilipli atıf efendi ceza evine girdiklerinde ali haydar efendi maneviyatta peygamber efendimizi görür ve ona derki mahkeme gününe kadar fetih süresini 33 kere oku bu işareti alan ali haydar efendi iskilipli atıf hocanın yanına gider ve der ki rasulullah efendimiz bana dün gece rüyamda bu süreyi 33 kere okumamı emretti der ve atıf hocanında okumasını ister ogece atıf hoca rüyasında efendimizi görür ve derki evladım atıf ben seni burada bekliyorum sen ise hapisten çıkmayı bekliyorsun anlaşılırki bu işaret ali haydar efendinin hapisten kurtulması için verilen bir işaret ve atıf hocanında aldıgı işaret idam edilip darul bekaya yani rasulullahın yanına göç edecegine işaret umarım anlamışsındır dua ve selam ile
Yâ Hayyu Yâ Kayyum Yâ Zel Celâli vel İkrâm es’eluke en tuhyi kalbiy binuri mâ’rifetike ebeden Yâ Allâh Yâ Allâh Yâ Allâh Yâ Bedî’es semâvâti vel ard.Nurunu ve mucizeni esirgeme Rabbim..................Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
derin*zeynep*rami*yaralkaraca*nozgen*haziran*zez*sevda*nur16* ve diğer dua kardeşlerim kardeşlerim rabbim sizlerin kalblerinizden geçen muradlarınızı ihsan edip avuçlarınıza versin bu dünyadan rabbim sizleri muhlas muttaki olmadan vaslı uryan makamına ermeden aşık nazlı kulu olmadan cennetteki makamınızı göstermeden ayırmasın rabbimin şirin yaramaz kulları amin hani yaramaz dedim diye kızmadınız inşaallah bana hakkınızı helal edin lütfen
Allah razı olsun,bizden yana hakkımız helali hoş olsun Rabbim kabul etsin amin amin amin..
Rabbimmm sen her şeye kadir değil misin biz sana inanıyoruz senden diliyoruz
okurken bile içimin eridiğini hissettim şu anda yavrusunu bile göremeden hastalanan kardeşimize ne olursun Şafi isminle yüce isminle muamele et ve ne olursun şifanı ver
burada birlik olduğumuz tüm dualar mucizeler O'na gitsin ne olur Allah'ım yürekten diliyorum şifa ver yavrusuyla hayırlı sağlıklı ömür ver Allah'ım amin amin amin ya şafi ya şafi ya şafi18 yıl önce gönderildi # -
Allahım şifalar ver astalarımıza SENİN herseye gücün yeter amin
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.