arkadaşlarım şubatın 7 100 defa ya vedud ya allah tesbih çekin her dileğiniz istediğiniz hemen olsun inşallah ve bu tesbihi her ayın 7 çekebilirsiniz....bende geçen yıl öğrenmiştim bu tesbihi çektim ve dileğim oldu bu yıl gene çekiyorum ama olmuyor elbet bir zamanı vardır sizlerde deneyin allahtan ümit kesilmez....ben dua okudukça sevdiğim benden uzaklaşıyor zaten ayrıyız aramıza dahada mesafe giriyor neden böyle oluyor ki acaba bana bu bir işaretmi büyüklerime sesleniyorum ondan sana hayır yokmu deniyor veya allah beni imtihanmı ediyor bakalım pes edicekmiyim diye napıyım cahilliğimi bağışlayın bilgi istiyorum......
7 ŞUBAT PERŞEMBE 2008
(31 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
efendimiz sav buyuruyorki;"bir kimse duam kabul olmadı deyip de dua etmeyi bırakmadığı sürece duları kabul olunur." yalnızca ettiğimiz duanın karşılığını bu dünyada mı yoksa ahirette mi alırız bunu ancak Allah cc bilir. Dilerim Rabbim hem bu dünya hem de ahiret için her ne muradınız varsa gerçekleştirir..amin amin amin..
18 yıl önce gönderildi # -
sağol dua dostum seninde allah ne muradın varsa versin.sizeayrılanları kavuşturan dua varmı bölümünde bişey yazdım cevaplarsanız sevinirim
allah hakkında hayırlı ise o insanı sana nasip etsin dualarında da hayırlı olanı iste muhakkak rabbim kimseyi veremeyiceği imtihanlarla sınamasın sen dualarını bırakma kardeşim muhakkak ki sana bunlar hayırlısıyla geri dönecek bundan hiç şüphen olmasın
allah razı olsun
rabbim isteklerine kavuştursun seni18 yıl önce gönderildi # -
AMİN
o dua yı kendini rabime sevdirmen için yap kardeşim bir kul için yıprattığın kalbini birazda allah sevgisine yor haddimi aşmak istememseni kırmakta niyetim bu değil emin ol sadece seni uyarmak rabbimin hangi duayı nezaman kabul buyuracağı bilinmez en güzel dua anı ve kabul etme şekli tamamen bir teslimiyetle yapılan duadır sayıla oduanın zamanına güvenilmez sadece rabbe güvenilir . sizden birşey rica ediyorum birkerecik sor kendine rabbimin yarattığı birkul için döktüğün gözyaşını rabbim için döktünmü hiç o kulun sana dönmesi için yaptığı duayı rabbime dönmek için rabbimin seni sevmesi içn günahları bağışlaması için yaptınmı hiç. şuan eminimki sana göre senin derdin en acı veren dert ve bunun için bissürü sebebin var sana tek söyleye bileceğim şey değil kardeşim öyle dertler öyle içe gömülen zorluklar varki kardeşim rabbim başına asla getirmesin. hep hatırlaki senin şer gördüğünde zor gördüğünde ne mucizevi hayırlar vardır kimbilir en iyisini rabbim bilir o neylerse güzel eyler biz kullara inayetle sabretmek düşer....
dua ve selamla rabbim sana herşeyin en hayırlısını versin inşaallah amiinnn18 yıl önce gönderildi # -
çok sağol tlay beni hiç kırmadın emin ol böyle öğütleriniz benim çok hoşuma gidiyor onları okudukça rahatlıyorum destek alıyorum ben istedim zaten beni bilgilendirmenizi hepiniz çok iyisiniz herkezden allah razı olsun allaha emanet olun....esracım senide rabbim isteklerine kavuştursun
Bu tesbih hangi saat cekilecek bir saati var mı? 100 adet Ya veudu Ya Allah mı sadece?
Allah razı olsun Haziran Rabbim bizi tez zamanda sevdiğimize kavuştursun inşallah.Bu tesbih ne zaman ve nasıl çekiliyor daha detaylı yazabilirmisin?
Allah yardımcın olsun dileğin hayır olsun inşallah ama anlayamadığım şu 7 şubatın özelliği nedir yani dini açıdan ne günü ???
canlarım ben bu tesbihi inanın iyi bilgili birinden duydum ama neden ayın 7 bilmiyorum bana söylediler ben yaptım ve geçen yıl gerçekten faydasını gördüm duayı yapmak bizden kabul etmek allahtandır bende burada sizlerlen paylaşmak istedim......saat önemli değil arkadaşlar ayın 7 100 tane ya vedud ya allah çekiyoruz dileğimizi söylüyoruz ve her ayın 7 yapabiliyoruz ben yatsı namazından sonra okudum arkadaşlar inşallah diledikleriniz kabul olur amin amin amin
merhaba dua dostum.ayın 7 si olmasının anlamını nedir acaba?sadece merak ettim.
allah razi olsun.
bensem canım senin üzerindeki yazıda yazıyor inanın bende bilmiyorum sizide anlıyorum yanlış birşey yapmak istemiyorsunuz ama bende bana söyleneni yaptım ve faydasını gördüm o yüzden sizinde derdinize çare olsun istedim bende sizlerlen paylaştım
hazirancım sana ulaşma yolunu buldumben mucize nete mail attım benim mail adresimi verecekler sana bilgin olsun
canım bende seni merak ediyodum çok sağol
şaun itibariyle perşembeye girmiş mi oluyoruz bir bilgisi olan varmı?Bu gece okuyabilir miyiz acaba?
Perşembe gecesi diyor. Sen yarın oku dostum. Ne olur ne olmaz :)
saol yekruyecim :)
islamda gün önce gece ile başlar, ardından gündüz gelir diye duydum(yeni öğrendim aslında), şöyle oluyomuş yani bügünün akşam ezanı okunuca perşembe giriyomuş, yarınki akşam ezanında da perşembe sona eriyomuş, böyleydi galiba.
kafam karıştı yaw.18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun haziran kardesim.. allah senin niyetinide bizim ettigmiz dualar hurmetine kabul eylesin.. amin
:) :) ben de bu konuda cahilim. İki türlü de yap istersen.
bizde hem gece hem de gündüz okuruz, garantilemiş oluruz dimi :)
:) :) İnşallah. Güzel yürekli kardeşim. Senin için bir Yasin sözüm var(kendime verdiğim) bugün mazur gör ama yarın gece okuyacağım olur mu?
yıldız saatleri vardır akşam ezanıyla ve sabah ezanıyla başlar gün ve gece
yani çarşamba akşam ezanından sonra perşembe gecesidir sabah ezanından itibaren de perşembe günü olur
özellikle venüs saati aşk ve muhabbet dualarının yapıldığı kabul gördüğü saatlerdir cuma güneş doğduktan sonra 1 saat bilginize :)18 yıl önce gönderildi # -
:) astroloji konusunda bundan sonra Merveden bilgi alıyoruz. :)
yıldız saatleri kuran-ı kerimde var canım ben de burada öğrendim :)
:)
yekruyem Allah razı olsun çok mutlu ettin beni.
şimdi karşılıklı paslaşıyomuş gibi olmayalımda 1 yasinde benden sana.
Hemen başlıyorum okumaya acaip içimden geldi :)
bugün çok mutluydum zaten, sende duble mutlu etti beni :)mervem sende saol yıldız venüs mars ne karışıkmış:)
senide ekliyorum dua listeme:)18 yıl önce gönderildi # -
canlarım hepinizden allah razı olsun bu dua ayın 7 yapılıyor yani yarın ama saati size kalmış....ama şimdi benimde kafam karıştı ben hep yatsı namazından sonra yapıyodum acaba gündüzmü yapsam okusam ndersiniz arkadaşlar
hep ben karıştırdım galiba:)
siz bana bakmayın doğru bildiğinizi yapın.
bu arada hazirancım allah razı olsun.Bu gece senin içinde dua edicim inşallah.18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.