FETTAN kardesim allah senin yardimcin olsun. insallah sinavi kazanirsin, ve senle dalga gecen o insanlar bunu gorunce utanirlar. allah yardimcin olsun kardesim. dularimda senide unutmicam. yazdiklarinda zaten nasil iyi bir insan oldugun belli oluyor. senle dalga gecen insanlarida allaha havale et. caresiz bir insanla dalga gecmek insanliga yakismaz. selametle kal.
HERKES BENİMLE DALGA GEÇİYOR..ÇALIŞMALARIMIN KARŞILIĞI İÇİN DUA İSTİYORUM
(39 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Resûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem-i gam ve sıkıntı basınca şöyle derlerdi
Kullara karşı Allah bana yeter, mahlûklara karşı Hâlik bana yeter, rızk yeyenlere karşı rızık veren bana yeter. Bana O yeter ki ancak o yeter. Bana Allah yeter, O ne güzel bir vekîldir. Bana Allah yeter, O'ndan başka ilâh yoktur. O'na tevekkül etdim. O yüce Arşın sahibidir..amin amin amin kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
ınsallah sınavı kazanırsın ve kımse senınle dalga gecemez sen ayıp bısey yapmıyorsun allah buyuk bende bu sınava gırdım dafalarca ama olması ınsallah senın olur
18 yıl önce gönderildi # -
arkadslar uzulmeyın ben kazandıgım halde atamam yapılmıyor bu daha kotu umutlanıyorsunuz ama cıkmıyo dert bırtane dıılkı ınsallah fettan kardesımınkı olur senın duacınım kardesım hem kaznırsın hem atman yapılır
FETTANCIĞIM İNŞALLAH KAZANACAKSIN. VE İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE GELİP SENİ ÖĞRENCİLERİNİN YANINDA ZİYARET EDECEĞİZ. GÖZLERİN İÇİN YA BASİRU OKU. BİRDE NUR 35. AYETİ OKU. ALLAH GÖZLERİNE IŞIK VERSİN. AMİN.
güzel dost derinimiz okumuş sizler için,müsait değilmiş beni aracı etti Allah kabul etsin size de Onu vesile etsin inşallah amin
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası
canım fettancığım bu senin elinde olan birşey değil ki...sonra sen tek değilsin...adaletli bir sistem olsa okulunu bitirince atamanı yaparlar öğrencilerinle birlikte olurdun kara tahta kalmadı ama yeşil tahta önünde ders verirken bulurdun kendini...hem hiç gülmesin alaycı bakmasın kimin ne olacağı hiç belli olmaz ve insan onları da görüyor da bizdeki yürekler alay edemiyor ki ...sen üzme kendini ...bak bu kadar dua dostu senin için ellerini kaldırmış dua ederken sen asla mutsuz olma başaracağına dair inan duanı oku ve odaklan insanlara bakma benden sana 22 yunus duası haydi başarılar kardeşim amin
allah sizi dertten kederden kurtarsın...
senide sevgili kardesim... yüce rabbim biran önce feraha kavusursun seni
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.