ARKADAŞLAR NE OLUR BENİM İÇİNDE DUA EDİN BU SİTEYİ GÖRÜNCE İÇİME SU SERPİLDİ İNANIN BURDA SADECE KENDİNİ DEĞİL HERKESİ DÜŞÜNEN İNSANLAR VAR İNANIN ÇOK SEVİNDİM YAZILANLARI GÖRÜNCE SEVİNCİM KATLANDI BAŞTA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ NE OLUR BENİM İÇİNDE DUA EDİN İÇİMDEKİ SIKINTIDAN KURTULMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK SEVDİĞİM,GÜVENDİĞİM İNSAN BÜTÜN HAYALLERİMİ YIKARAK BENİ 2 GÜN ÖNCE TERK ETTİ ÜZÜNTÜMÜ TARİF ETMEM İMKANSIZ BU NEDENLE ARKADAŞLAR BU SIKINTIDAN KURTULABİLMEM İÇİN NE YAPMAM GEREKİYO TAVSİYELERİNİZİ VE DUALARINI BEKLİYORUM
İÇİME ÇÖREKLENEN SIKINTI
(34 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yardımcın olsun bende 3 ay oldu terk edılelı ama elden gelır bırsey yok sadece allah yardımcın olsun demek gelıyo rabbım yardımcın olsun zor cok zor bol bol dua et burda herkes herkes dua edıyo dualrım da tum dua dostlrım dıyorum aynı zamanda sende gırıyosun bu dostluga merak etmee
18 yıl önce gönderildi # -
çok teşekkür ederim ftm Allah senden razı olsun
CANIM KARDESIM BEN BILIRIM ONUN ACISINI 10 YILLIK AYNI YASTIGA BAS KOYDUGUM ONA BIR EVLAT VERDIGIM SABAH HIC BISEY YOKKEN GITTI VE BIR MSJ LA EVLILIGINI BITIRDI 3 YASINDAKI KIZIMI PERISAN ETI GIZLICE ESYALARINI ALDI BU NASIL BIR IMTIHANDIR YARABBIM DILERIM CANIM KARDESIM SENIN DE SIKINTILARIN SON BULUR BIR AN ONCE YUZUN GULER RABBIM SUPHESIZ HERSEYI HAKKIYLA GORENDIR AMINNN
yazdıkların için çok teşekkürelr yaralkaraca güzel Allah'ım senin sıkıntılarını da en kısa zamanda içinden söküp atar, Allah razı olsun
canım acın daha çok taze allah başka acılar vermesin senin için şuan nedesek boş aynılarını yaşıyoruz çünkü unutma ki beterin beteri vardır dua et canım allah yolunu açık etsin sabır diliyorum allah gönlündekini hayırlara çevirsin inşallah hepimiznkileri amin sen çok şanslısın iki gün sonra bu siteylen tanışmışsın bende bu siteye yeni üye oldum benim karşıma çok geç çıktı inşallah sen herşeyin üstesinden gelmeyi başarırsın sana söyliceğim kendinden ödün verme sakın ezilme onu arama bırak o seni arasın kendini sakın ailen dışında başkası için yıkma yıpratma üzülen sen olursun gene unutma giden kaybedendir sen değerlisin yaşını öğrenebilirmiyim
yaşım yakında Allah izin verirse 29 olacak... zaten aramam Allahtan ben şanslıyım ailem yanımda beni üzen bana ümit vermesi ama Allah'tan sizler varsınız önce Allah sonra sizlerin desteğiyle sıkıntılarım bitecek hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim
ALLAH yardımcın olsun canım kardeşim seni çok iyi anlıyorum bende senin yaşadıklarını yaşıyorum şu an inan RABBİM o kadar büyükki gün doğmadan neler doğar ona sığın rabbim yüreğindeki acıyı alsın İNŞALLAH
BENDE BU SİTEDE YENİYİM. OKUMAYA VE DUALARA KATILMAYA BAŞLADIĞIMDAN BERİ İÇİM DAHA RAHAT. SEN DE KENDİNİ BUNUN İÇİN ÜZME. BİLİYORUM ZOR DURUMDASIN AMA ALLAH SANA SABIR VERSİN. SANA DAHA İYİ KADER KAPISI AÇAR İNŞALLAH. ÖNEMLİ OLAN SEN VE AİLENİN BİRLİKTELİĞİ VE SAĞLIĞINIZ. ALLAH SİZE HAYIRLI KAPILAR AÇSIN.AMİN.
ÇOK SAĞOLUN ARKADAŞLAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...
Derin kardesimizin hediyesi lütfen kabul buyurun.3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası.Amin.
ZEZ KARDEŞ ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAH BU DUAYI EDEN DERİN KARDEŞİMDEN VE BANA ULAŞTIRAN SENDEN ALLAH RAZI OLSUN İNANIN GÖNLÜMÜ FERAHLATTINIZ ALLAH BÜTÜN DUALARINIZI KABUL ETSİN :'(
acını cok ıyı anlıyorum arkadasım bunu tadan anlar ınsallah cok uzun surmez hayırlıysa sana gerı doner duacınım sızlere cok tesekur ederım arkadslar ıyıkı varsınız
CANIM KARDESİM... EMİN OL BU SİTEYİ BULANLARIN BÜYÜK BİR KISMI SEVDİĞİNDEN AYRILDIĞI ZAMAN O ACIYLA BİRLİKTE BULUYOR.. BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE.. VE EMİN OL İNSALLAH ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÖĞRENECEĞİZ DAHA.. KALBİNİ RUHUNU FERAH TUT İNSALLAH.. HERSEY HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE OLSUN SENİN İÇİN... AMİN AMİN
allah hayırlısı ne ise sana onu versin...gönlünü ferah tut ...33 besmele..amin
GÜLÜMSE25,GULEYSA,FETTAN canlarım çok teşekkürler Allah sizlerden razı olsun inşallah güzel mevlam sizlerinde ne muradı varsa oları tez zamanda gerçekleştirir.
tertemiz hayallerin yıkıldığına mı yanarsın,keske inanmasaydım keske,neden neden,ALLAH sabırlar versin.RABBİMin adaleti büyük. üzenlerde bigün üzülür. kardesim.dua sabır sabır...
SAĞOL CANIM AMA ŞU GÜNLERDE DAHA İYİYİM ÇÜNKÜ BU SAYEDE DUALARIN ÖNEMİNİ HERŞEYİN ALLAHTAN GELDİĞİNİ DAHA İYİ ANLADIM BU DURUMDA BEN ASLINDA KAYBETMEDİM DAHA ÇOK ŞEY KAZANDIM...BU SABAH ŞUNU DÜŞÜNDÜM BİZİ YARADAN GÜZEL ALLAHIM BENİM SAHİBİM O, ONUN SAHİBİDE O, İSTER KAVUŞTURUR, İSTER AYIRIR BU MEVLAMIN TAKDİRİDİR, O NEYLERSE GÜZEL EYLER ONUN BİR BİLDİĞİ VARDIR...ALLAHIM KALBİMİ SENİN SEVGİNDEN MAHRUM ETME YARABBİM AMİN...
RABBIMDENyardım dile.ona sıgın.bılkı o herseyın en hayırlısını bılır ve verır.gıdenın arkasından üzülme.aksıne boylesı hayırlıymıs de.tamammı kardesım.kendıne ıyı davran.bılkı kendını haksız yere üzersen yıne gunaha gırmış olursun.
SAĞOL KARDEŞİM BENDE AYNEN DEDİĞİN GİBİ YAPIYORUM ÜZÜLMÜYORUM ARTIK GİTTİĞİNE ÇÜNKÜ BU SAYEDE BU SİYETLE TANIŞTIM HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DULARINIZ SAYESİNDE İÇİM DAHA RAHAT
Rabbim yardımcın olsun,dua et,gerçekten de gün doğmadan çok şey doğar,
inşalah bir an önce mucize bir mutluluk yaşarsın...18 yıl önce gönderildi # -
DİLİNE ALIŞKANLIK YAP GÖRECEKSİN BÜYÜK FAYDASI OLACAK KENDİMDEN BİLİYORUM.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN.
ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR SAĞOL KANREVAN BU DUAN İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM...
burdan cok sey öğreniyoruz. gercekten insan kendini boşyere üzmeklede günaha giriuormus demekki. ama bu elde olmayan birşey. tutamıyorsun ki kendini. bi bakmısın uğradığın haksızlık karsısında gözyaslarına boğulup kendine acıyorsun. ALLAH herkesin yardımcıı olsun.gereksiz üzüntülerden sana sığınırız RABBİM.
hayat-m Rabbim hakkında hayırlısını versin.10 Salavat gönderiyorum sana....
Rabbim hakkında hayırlı ise seni sevdiğine kavuştursun yok değilse dünyan ve ahiretin için hayırlı olan sevdiğin vede çok sevileceğin kuluyla karşılaştırsın seni.18 yıl önce gönderildi # -
EVRANUR,SARA ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN...SARA HEDİYEN İÇİN ÇOK SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN...İNŞALLAH MEVLAM KALBİNİZDEN GEÇEN DUALARIN HAYIRLISNI TEZ VAKİTTE VERİR SİZLERE AMİN...
Arkadaşım her zorlukla beraber bir kolaylık vardır bunu sakın unutma
Allahım hayırlısını nasip eylesin, bende terkedilen biri olarak senin için dua edeceğim fakat ben şuanda mutluyum Allahım sıkıntılarımı giderdi İnşallah senin sıkıntılarınıda tez zamanda giderir. YUNUS ASM ın balığın karnında yaptığı
LAİLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN duasını bol bol okumanı tavsiye ederim.
ALLAHIM yunus peygamberi karanlıktan aydınlığa çıkardığı gibi, bizleride karanlıklardan aydınlığa çıkarsın...AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Deme niçin bu böyle
Yerincedir o öyle
Dur sonunu seyreyle
Gör Mevla ne eyler
Ne eylerse güzel eyler...18 yıl önce gönderildi # -
doğru.görelim mevla neyler ne eylerse güzel eyler.....en güzel o eyler
ALLAH RAZI OLSUN KADRİYE KARDEŞİM İNAN KAÇ GÜNDÜR YUNUS PEYGAMBERİN DUASINI NERDEN BULABLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM BİRÇOK ARKADAŞ BURDA BU DUAYI YAPIYOR İSTEMEYE UTANDIM AÇIKÇASI ÇOK SAĞOL ALLAH HEPİMİZE AFİYETLER VERSİN İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.