AMİN AMİN AMİİİİİİİİİN RABBİM KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN...
YOKMU DUAYA HATİME İHTİYACI OLAN KARDEŞLERİM SORUYORUM ALLAH RIZASI İÇİNOKUYORUM
(69 mesaj) (52 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN KARDEŞİM. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. ALLAH SENİN VE HEPİMİZİN HAYIRLISI İLE DUALARINI KABUL ETSİN.AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
binlerce kez amin dua dostum allah senden iki cihanda da razı olsun duandan bende nasiplenirsem çok memnun olurum (gireceğim yetenek sınavı için )allah katında makbul eylesin hatmini seni de sevdiklerinden kılsın inşalllah amin amin amin
benimkinide biliyorsun değilmi???
allah simdiden hatmini kabul eylesin.
allah seni ne darda ne sıkıntıda koymasın ,senden gani gani razı olsun rabbim amiiiiiiiin.
yukarda sorum vardı cevaplarsan sevinirim.18 yıl önce gönderildi # -
Amin...Allah kabul etsin....Rabbim senden razı olsun.Herşey kalbince olsun inşallah hayırlısıyla...Hatim için sağol...Slm ve dua ile...
nozgen dua dostumm hatmın ıcın caanı gonulden amın dıyorum benım ıcınde ozel dua edermısın demek ıstedım hayırısıyla sevdıgıme hıkmetıme kavusup yuvamı kurmak ıcın gercekten duaya cok ıhtıyacım var allah razı olsun hersey ıcın
amin sllsh razı olsun kardeşim
ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM GÖNLÜNÜN MURADINA NASİB EYLESİN MEVLAM
AMİNNNN ALLAH RAZI OLSUN Bizede Bu Güzel Nimetinden Sunuyorsun Rabbim Herseyi Gönlümüze Göre Versin Selamun Aleykum Arkadaslar Ben Aranıza Yeni Katılıyorum Benide Dostlugunuza Kabul Edip Banada Dua Edermisiniz ???
Ben Nişanlıyım Ve Nişanlımın O Kadar Çok Borcu Varki Onunla Birlikde Bende Sıkıntı Yasıyorum ALLAH RIZA İçin Benim Nişanlımada Dua Edelim Borcundan Kurtulsun. RABBİM ŞU ACİZ KULUNUNDA DUASINI NASİP EYLE YARBBİM. (AMİNNNNNNN) RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH MURAD VERSİN SİZE
SEVDİKLERİM İÇİN VE ATİLLA00606 KARDEŞİM İÇİN DE OLSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN. BİNLERCE DEFA AMİNNNN KARDEŞİM
sevgili Nozgen bu kadar içten ve istekli dua dostları için çaba gösteriyor olman beni çok duygulandırıyor.Şu an çok sıkıntılı durumdayım dün akşam intihar etmeyi bile düşündüm Allah korkum olmasa bunu yapardım çok dua ettim Rabbime bu durumdan kurtulmak için.Sevdiğim bir insan var ve 2 yıldır ona kavuşmak ve onunla mutlu bir yuva kurmak için her nefes alışımda dua ediyorum ama artık gücüm kalmadı ve umudum gittikçe azalıyor.Senden ricam benim için gerçekten içinden geliyorsa dua edebilirmisin?Allah razı olsun.İsmim Arzu ve sevdiğim Ekrem dostlar dualarınıza ihtiyacım var
aminnnn. Allah kabul etsin.. biliyorsun benim durumumu dağılma noktasında olan yuvam için, eşim ve benim için dua edersen çok sevinirim. Allah razı olsun...
allah razi olsun kardesim. bazi dunyevi ve manevi SIKINTILARIMIZ icin benide dualarina dahil edersen mumnun olurum.. Allah razi olsun
aleyküm selam allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık amin amin amin ALLAH RAZI OLSUN RABBİM KABUL ETSİN EN GÜZELE EMANETSİN...
ALLAH KABUL ETSİN BENDE VARIM AMİN DEMEYE BENİMDE HATİMİM BİTMEK ÜZERE ALLAHIM SIKINTIDA DARDA OLANLARA YARDIM ETSİN EVLAT ÖZLEMİ OLANLARA TEZ ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN AMİN AMİN AMİNNNNN
amin.allah razı olsun.rabbim hepimizin gönlündeki muradı versin.
Allah kabul etsin,aminnnn
kardeşim ALLAH RAZI OLSUN BENİMDE YÜREĞİMDEDİR DİLEĞİM RABBİM İNŞALLAH KABUL EDER BİZLERİDE BUNA NAİL EDER AMİN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH.RABBİM SEN KABUL ET AMİN AMİN AMİN.
RABBİM BENLERCE RAZI OLSUN.
VE SİZE HİÇ SIKINTI YAŞATMASIN.
ALLAHIM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI BİR YAŞAM NASİP ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
nozgen kardeşim ihtiyacımız olmazmı hiç allah razı olsun allahım kabul etsin inşallah ahrette yüzünüzü güldürsün kevser kapısından girmeyi nasip etsin inş size dualarınıza benide katarsanız çok memnun olurum allhım şimdiden razı olsun kabul olsun inşallah amin...
Allah razi olsun Amin
ALLah seninde gönlüne göre versin ALLAH kabul etsin Amin Amin...
RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM BENDE EŞİMDEN AYRILDIM BENİM İÇİNDE DUA EDERSEN SEVİNİRİM RABBİM HAKKIMDA HAYIRLI OLANI YAŞATSIN BANA KARDEŞİM .
EVET DUA DOSTLARI HATİM YAPIYORUM VE BU TOPİKTEN DEVAM EDİCEM VE SİZLERE OKUYCAM ALLAHIM MAHÇUP ETMESİN İŞAALLAH BURAYA YAZABİLİRSİNİZ*
BU TOPİKTEN DEVAM EDİCEM HEPİNİZ KATILABİLİRSİZ RABBİM BANA KOLAYLIĞINI VERSİN İŞAALAH AMİN
nozgen kardeşim hatimlerin için allah senden razı olsun. burda herkesin kendince bir derdi var. her dert herkesi üzüyor allah herkesin derdine derman versin. kimi borç içinde, kiminin yuvası sallantıda, kimisi çocuk hasretinde, kimi hasta, kimi sevdiğinden ayrı. allah herkese gönlünce versin. kimseyi yarı yolda koymasın. ben sağlık istiyorum tüm hastalar için hayırlı şifa diliyorum. allahım sen herkesin derdine derman ver. amin. amin. amin...
BENDE AMIN DERIM INSALLAH ALLAH KABUL ETSIN DUALARINI NOZGEN KARDESIM ALLAH IN RAZI OLDUGU KULLARDAN OLASIN INSALLAH BENIMDE NEDEN37 KARDESIMIN SAYDIGI DERTLERIN BIR KACI HARIC HEPSI MEVCUT ALLAH BIZIM GIBI KARDESLERIMIZE YARDIMCI OLSUN BIZLERI KIMSESIZ BIRAKMASIN INSALLAH AMIN
NEDEN37 KARDEŞİM EDERİZ TABİİ NEDEN ETMEYELİM ALLAHIM DERT VERİPTE AHİR DÜNYADA DERMEN ARATMASIN İŞAALAH AMİN
ben nasıl görmemişim bu topigi olmaz mı hocam (izninizle hocam diyorum)benide eklemisiniz hatim listesine gönül meselesi varda onun için çok saolun hocam allah razı olsun.allah kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.