derin abi ne olur, yazdiklarimi oku, sana bir önerim var 2. sayfada
lütfen acil cevabini bekliyorum
CEZAEVİNDEKİ KADER MAHKUMLARI İÇİN DUA EDERMİYİZ DOSTLARIM (derin)
(104 mesaj) (46 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amın amın
Rabbım sen dıledıgıne dıledıgınce verırsın
genıslık ver dara dusenlerımıze gökler kudretınle genısler
yurekler rahmetınle ferahlar
amın18 yıl önce gönderildi # -
değerli derin ve garipgül kardeşlerim
ben de her ikinizin adıyla bir mesaj yazdım lütfen okur musunuz
selam ve dua ile....18 yıl önce gönderildi # -
Garipgül kardeşim gönülden bişey istemişsin bu beni cidden çok mutlu etti teşekkür ederim yüregine saglık,düşünmek yapmak demektir selamlarını iletsem daha iyi neden dersen mektuplar okunuyo ufacık bi cümle yanlış anlaşılabilir burda anlatılmaz cezaevi yani anlıyosun abisi,tekrardan garipgül kardeşim Allah razı olsun içimin parçası kardeşim,seni çok iyi anladım cihan kardeşim Allah razı olsun dua ve selam ile..
18 yıl önce gönderildi # -
10İhlas 10Yunus Peygamberimizin duası,Rabbim suçsuz olan boş yere yatan fazladan yatan suçundan fazla ceza yatıcak olan kardeşlerimizin hepsine saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip eyle Yarabbim hertürlü kazadan beladan musibetten sıkıntıdan koru nefeslerine kuvvet ver rahmetinle sarıp sarmala tez hayır kapıları aç özgürlüklerine biran önce kavuştur ne olursun kurban oldugum güzel Yarabbim amin amin amin..
7 Fatiha.....
Rabbim sen herşeyi görensin,bilensin...18 yıl önce gönderildi # -
7 AYETEL kÜRSİ...
Rabbim onların yar ve yardımcısı olsun...18 yıl önce gönderildi # -
insanlar..canlar,dostla dost olanlar size niyaz ediyorum manen mahkum olmuş çilesi dolmayan,özgürlüğünü,umutlarını rahmet kapılarını çalan tüm ruhların arayışına çareler bulması için sizden dua istiyorum...........
HAKSIZ YERE HAPSE GİRENİN DUASI
Bilindiği üzere Yusuf AS haksız yere hapse girmiş,bir müddet orada kalmıştı.Bundan dolayıdır ki,hapishanenin bir adınada Medrese-i Yusufiyye denmiş,burada AS'ın kaldığı gibi kalınması gerektiği ima edilmiştir.
Hapsi böyle bilen,elbette ondan fazla sıkılmaz,bir teselli tarafını bularak huzur bulur,sıkıntısını azaltır.
Ancak nede olsa geniş bir alemden dar bir yere tıkılıp kalmak,orada uzun müddet beklemeye kendini mecbur bilmek sıkıntı verebilir.İşte böyle sıkıntı duyulan anlarda Hz.Cebrail'in Yusuf AS'a okuduğu duayı okumalı,Yusuf AS'ın tahliyesine sebep olan bu duanın kendisininde çıkmasına sebep olabileceğini niyet etmelidir.
Hz.Cabrail'in Yusuf AS'a okumasını tavsiye buyurduğu hapishane duası şöyledir:"Allahümme'c'alni min külli ma ehemmeni ve karribni min emr-i dünyaye ve emr-i ahireti fe-rehan ve mahrecen.Ve'rzukni min haysü la yahtesibü,ve'ğfirli zenbi ve sebbit reca'i vaktehu ammen sivake,hatta la ercu ehaden gayreke"
Ya Allah!Ya Allah!Ya Allah!
NCLAY kardeşim 7 İhlas gönderiyorum sana Rabbim ruhuna,maddi ve maneviyatına şifalar ve afiyetler versin.Allaha emanet ol.
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda hürriyete kavuşmalarını nasip etsin.Kaldıkları süre onlara halvet,çıktıkları zaman onlara bayram olsun inşallah.Amin.
DERİNCİM DUALARIM SENINLE TEKRAR OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN
DERİN KARDEŞM ŞİMDİ YENİDEN AYETEL KURSİ YOLLADIM ADINIZA KABUL OLA İNSALLAH
7 ayet-el kürsi de ben okuyorum... Allah haksız yere hapse düşenleri tez vakitte kurtarsın inşallah....
Allah razı olsun içimin parçası dostlarım hepinizin gönüllerine yüreklerine saglk,Rabbim bu yapılan güzel duaları katında kabul etsin hepinizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin amin amin amin..
DERİN KARDEŞİM GECELERİ BENDE DUAYLA GEÇİRİYORUM.NE KADAR TESBİH ÇEKİP DUA ETTİYSEM HEPSİNE SENİ VE TÜM DUA KARDEŞLERİMİ DAHİL ETTİM.İNŞALLAH SEN MELEĞİNE BEN EŞİME TEZ ZAMANDA KAVUŞURUZ.
HAK HERŞEYİ HAYIR EYLER,SANMAKİ GAYR EYLER.ARİF ONU SEYREYLER.GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER18 yıl önce gönderildi # -
yüreği güzel bir dosttan ... nur olsun kabul olsun amin
100Ya Rezzak
100Estagfirullah
100Elhamdulillah
100Subhanallah
100Subhanallahi vebihamdihi
100Kelime-i tevhid tüm kader mahkumları için bir dost ..18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim suçsuz yere hapse girenlere yardım etsin onlar için 3 ihlas 1 fatiha okudum, tez zamanda ilahi adalet tecelli etsin inşallah.
3 İHLAS 1 FATİHA BU GÜN HEDİYEM
YA ADL ADALET SENDENDİR YARDIM ET AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun ufak kardeşim mervem,Rabbim sen kapalı kutu içinde senin için yalvaran yakaran içlerini senin aşkınla doldurmuş olan kullarını biran önce özgürlüklerine kavuştur neolursun güzel YARABBİM AMİN AMİN AMİN..
Allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin salaten tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve tünkızüni biha min vahleti ve tükıylü biha asrati ve takdıy biha haceti*
Manası: Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (s.a.v)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.
DERİN KARDEŞİM İNŞALLAH SIKINTIN BİTER. AMİN.
Ne zor bir imtihandır..gökyüzünü bile zor görmek..Rabbim cezaevindeki tüm kardeşlrimize inayetini göndersin..halimize ne kadar şükretsek az..Rabbim on ların bu zorluğunu kolaylaştırsın..
7 fatiha ...
100 besmele birakiyorum buraya Hikmet Melekleri yardiminiza gelsin diye......
allah ve melekleri onunla beraber olsun
rabbim inşallah çabukcak çıkmasını nasib etsin18 yıl önce gönderildi # -
10 FATİHA 11 İHLAS OKUYORUM RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OL KARDEŞLERİMİZİ FERAHA ÇIKAR İÇLERİNDEKİ SIKINTILARI AL ONLARA UMMADIKLARI YERDEN HAYIR KAPILAR AÇ PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)HÜRMETİNE OKUMUŞ OLDUKLARIMIZ HÜRMETİNE YA ERHAMERRAHİMİN AMİN AMİN AMİN
7 ayetel kürsi
Rabbim kabul etsin.Rabbim sen bizleri haksızlığa ugratma.
50 Fatiha okuyacagim....mujdeleri ve nucizeleri icin....Rabbim Adl sifatinla ve Rahman sifatinla kucakla haksizliga ugrayanlari.Amin.
SEN BİZİ BIRAKIP GİTSENDE HER AKŞAM İSMEN DUAMDASIN ABİ RABBİM SİZİ KAVUŞTURSUN İNŞALLAH AMİN..
BU GECE SİZLERE DE CEZAEVİ MAHKUMLARI KArdeşlerim
DUALAR EDECEĞİM
ÖNCE ALLAH SİZLERİ MAĞFİRET ETSİN
SONRA KURTULUŞ VERSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.