allah'ım inş kabul eder ve sitedeki tüm sıkıntılı kardeşlerimin acil yardımına koşar
hepiniz için kuran okudum dün gece
(42 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amiiiiiiiin allah kabul etsin ağzına sağlık
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olusun dua dostu allah kabul etsınnnnn ıns rabbım tez vakıtte gorur bızımde seısımızı duyar
allah gönlünden geçeni versin inşallah ne muradın varsa versin
Allah kabul etsin
Rabbim her zamanda ve mekanda yardımcı olsun inşallah18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşlerim hepinizin sıkıntısı bir mümine olarak benimde sıkıntım allah'ım sevdiğinden ayrılanları en kısa zamande hayırlısıyla kavuştursun tüm hastalarınıza acil şifalar ihsan etsin tüm maddi sıkıntısı olan kardeşlerime edalar nasip etsin hayırlı bereketli kazançlar nasip etsin ya rabbim kimseyi naçar muhtaç koyma ya rab amin amin amin
AMİN KARDEŞİM İLK ÖNCEDE SANA YARDIM EDER YÜCE RABBİM İNŞ. ALLAH RAZI OLSUN
allah'ım hepinizden razı olsun güzel kardeşlerim
geri çevrilmeyen duaların en başında müminin mümine ettiği dualar varmış allah'ım hepimize merhamet etsin inşallah
Allah cc razı olsun güzel dostum, okuduğun Kur'an hürmeti için her ne muradın varsa Rabbimizden istediğin, tez zamanda nasip etsin inşallah..ne bu dünyada ne de ahirette hüzün görmesin yüreğin..amin amin amin..
güzel kardeşim allah'ım senin sıkıntılarınada acil şifalar versin allah'ım tüm acılarını dindirsin inşaallah amin amin amin
Amin,Allah kabul etsin.21 besmele okudum sana
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDŞİM. AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK. ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN
Allah kabul etsin Allah razı olsun kardeşim
allah'ım tüm rahmetin kardeşlerimin üzerine olsun hamd olsunki sizi buldum hepinizi çok sewviyorum tanımasamda hepiniz kardeşim oldunuz allah hepinizin yüzünü güldürsün siz benim yüzümü güldürdünüz içimi huzurla doldurdunuz allahımda sizi huzurla doldursun inşallah
amin amin amin
allah razi olsun kardesim.. Allah kabul etsin
aminnn.. diline sağlık Allah senin de sıkıntılarını gidersin..
Allah razi olsun kardesim.. Allah kabul etsin
azına yüreğine o temiz kalbine sağlık kardşm benim..allahkabul etsin önce darda kalan kardşlerimize sonra da benim kalbimdekine işallah...rabbim kabul eylesin...rabbim dualarını peygamber efendimizin duası olarakkabul etsin..amin.
beni o kadar çok mutlu ediyorsunuzki dualarınızla kalbim pır pır yerinden fırlayacak sanki sayenizde tüm sıkıntılarımı unuttum allahta size sıkıntılarınızı unuttursun dertlerinize devalar lutfeylesin sevenleri kavuştursun hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin amin amin amin
Allah razı olsun. Allah kabul etsin kardeşim.AMİN AMİN AMİN.
ALLAH KABUL ETSİN...AMİN AMİN AMİN...
RABBİM KABUL ETSİN.
ALLAH RAZI OLSUN.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amin diyen tüm dillerin allahım sıkıntılarını bir çırpıda yok etsin inşallah amin amin amin
amın amııın amıııınnn
Allah razi olsun .Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..Rabbim seni sevsin gönlünün tüm dileklerini nasip eylesin.Amin.
allah razı olsun kardeşimm ecmaın amin
agzina yüregine saglik kardesim allah senden razi olsun... ve okudugun kurani kerim kabul olsun...
allah razı olsun diyen o güzel dillerinizden çıkan tüm dualarınız kabul olsun amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.