Aşk acısı çeken kardeşlerim hepinize bol bol dua okuyorum ama inanın hem üzülüyorum size hem kızıyorum,terk edildim mahfoldum öldüm bittim ruh haliyle hayat yürümez biz ne kadar dua etsekte siz içindekinizi atmak için biraz çaba göstermeniz lazım yoksa 2 saat geçtikten sonra ben çok kötüyüm ruh hali yine hüküm sürer,siz duanızı edin biz duamızı edelim sabredelim Rabbimde bunu görüp inanın size yardım eder, sabırsız hemen olmaz benim kız arkadaşım cezaevinde bi talihsizlik sonucu ve 6.5sene yatıcak o ankarada ben istanbuldayım sabrediyorum Rabbime sıgındım sizde öyle yapın, ve unutmayınki gerçek sevgi bu diil terk etmek seven insan destek olur terk etmez ve bunuda unutmayın siz onu kaybetmediniz, o sizi kaybetti,sizde başlı başına kocaman bi degersiniz, nolursunuz lütfen böyle yapmayın hepinize bol bol dua ediyorum inanın,ama sizde biraz gerçek sevginin bu olmadıgına kanaat getirin ve bi düşünün….....kendinizi acıya teslim etmeyin acı size teslim olsun Biz kendimizi Rabbimize teslim edelim...nolursunuz konuşmamdan alınmayın ben sizin için burdayım hepinize dua etmek için burdayım üzülmeyin istiyorum nolur..
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası,Rabbim bu duaları hepinizin gönlüne şifa olarak serpsin amin amin amin..