ARNANIZDAN AYRILIYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN PAZAR GÜNÜNE KADAR OLAN HATİMİ BİTİRİP SİZLERE HEDİYE EDİCEM ALLAH KABUL ETSİN SİZLERE BUNU BELİRTMEK İSTEDİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZIOLSUN TEKRAR HAKKINIZI HELAL EDİN açtım hiç bir formuma bundan sonra katılmassanız sevinirim*
DUA DOSTLARI ARANIZDAN AYRILIYORUM nozgen
(49 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
tekrar tekrar hakkınızı helal edin dua dostu kardeşlerim
18 yıl önce gönderildi # -
Nozgen kardeşim hayırdır inşallah.. hatim ve dualar için allah cc razı olsun. fakat neden böyle bir karar aldınız merak ettim, sakıncası yoksa eğer..
Hayırdır bir kusur mu işledik acaba? Neden bu karar, affınıza sığınarak sormak istedim.
estağfurullah, ne hakkıımız var ki, siz helal edin..
DERIN Kardesimizin hediyesi.lütfen kabul buyurun."3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası."Amin.
Asil siz bize hakkinizi helal edin kardesim...okadar kuranlar okudunuz...Allah sizden razi olsun bizde hakkiniz yok olanida helal olsun.18 yıl önce gönderildi # -
kardeşlerim diyorum sadece şunu söylemek isterim sıkıntılarım çok her geçen gün batıyorum vede bitiyorum akıllıca düşüne miyorum ve çokçok üzgünüm
kardeşlerim diyorum sadece şunu söylemek isterim sıkıntılarım çok her geçen gün batıyorum vede bitiyorum akıllıca düşüne miyorum ve çokçok üzgünüm
Allah cc yar ve yardımcınız olsun.. nolur umutsuzluğa düşmeyin, hepsi imtihan, Ya Sabır deyin bol bol.. ben bu siteye girince rahatlıyorum, benim de çok sıkıntılarım var ama sanki buraya geldiğimde hafifliyormuş gibi. yine de kararınıza saygı duyarım..dualrım sizinle..kabul buyurusanız 7 tane yunus peygamberimizin duasını okuyorum şuan sizin için..
bizi dostsuz bırakma sıkıntın sıkıntımız dualarımızdasın ama Rabbim yanında olsun inşallah amin
cok üzüldüm kardeşim hemde cok seni cokkkkkkkkkkkkkkkk iyi anladım olmamana da cok üzüldüm ama şunu asla unutma şahsen ben burda herduama amin diyen ve engüzel dualarına benide yereden kardeşlerimi hicbir zaman unutmucam dualarımda hatırlıcam sende bunlardan birisin tabiki bu site dualarımızı buluşturdumuz bir nokta ama burayla sınırlı değil benim için olmayış sebebini bilmiyorum ama senin burda olmaman dualarımızdan eksik kalacağın anlamına gelmez rabbimme her gidişimde gönlümde ve dilimde olanlardan olacaksın kardeşim hiç bir zaman ümidini kaybetme herşey gecek emin ol seninde karanlıkların rabbimin nuruyla ve dualarımızla aydınlanacak şahsım adına söz veriyorum elimdengeldiğince dilimin döndüğünce senin ve bütün dua dostlarım için bol bol dua ediçem rabbim tezzamanda yardımına koşsun yolunu kesen hızır olsun sıkıntıların güzel peygamberim muhammet musta (s.a.v) yüzüsuyu hürmeteni sonbulsun her daim dua ve selamla ..................... tlay(gercek anlamda gönülden dua dostunnn)
ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN İNANIN ÇOK BERBAT Bİ DURUMDAYIM ARTIK SIKINTILARIM OKADAR ÇOK OKADAR ÇOK ANLATAMAM VE BIÇAK KEMİĞE DAYANDI DERLER BENLMKİDE O
VE ARTIK DÜZGÜN VESAĞLIKLI BİLE DÜŞÜNE MİYORUM ALLAH YAR VE YARDIMCIM OLSUN
bak yekruye dostumuz bişey paylaşmış bizimle burada dasabah oldu SAKIN SAKIN GÜZEL DOST sabretmekten vazgeçme sakın isyana gelme şeytana nefsine uyma
şunu tekrarla hep aklından
Allah sevdiği kullarını ahırette kendine yakın olsun diye günahlarının cezalarını dünyada verirmiş
dilerim tez feraha çıkarsın amin18 yıl önce gönderildi # -
Nozgen allah yardim cin olsun... Rabbim sikintilarini tez gecirsin.. bişeylerden kacmak bitirmez.. Allah dermansiz dert vemersin..
KAÇMAK DEĞİL BENİMKİ BENİ SIKINTILARIM BOĞUYO NASIL ANLATILMAZKİ AMA DUALARIM VE HATİMLERİM SİZİNLE
NOZGEN KARDEŞ ASIL SEN HAKKINI BİZLERE HELAL ET, SENİN BURDA OLMAN HEPİMİZZE GÜÇ KATIYOR EĞER BİR ENGELİN YOKSA LÜTFEN AYRILMA BİZLERDEN.
Kardeşim dualarımızdasın biyerede gidemezsin sen kopsanda yürekten kopmaz bu dost,için gönlün rahat huzurlu olsun Rabbim büyük herşey düzelicek..
Kardeşim sen de benim gibi dertlisin Allah (CC) sanada bana da yardımcı olur İnaşllah
evet kardeşim dert çok çok son cevapları yazcam bugece rabbim ne gösterir bilmem
hepinizden allah razı olsun saygıda buzamana kadar kusur ettiysek affola haklarını helal edin dua dostları
NOZGEN TAMAM DERTLİSİN SIKINTILARIN VAR ÜZGÜNSÜN AMA BU KAÇMAKTIR :(( BİZ BURDA Bİ AİLEYİZ DOSTUZ KARDEŞİZ SENİN SIKINTIN BİZİMDE SIKINTIMIZ GİTME SIKINTILARINI PAYLAŞ BİZİMLE AİLEDEN KOPMAK OLURMU :(( HER SIKINTISI OLAN GİTSE OLURMU HİÇ BİZİ YALNIZ BIRAKMA GİDİYORUM DEMEKLE GİDİLMEZKİ :(( DUALARIMIZDA YÜREĞİMİZDE OLUCAKSIN 100 YA ALLAH OKUYORUM YÜREĞİNE FERAHLIKLAR GETİRSİN BİZİ BIRAKMAKTAN VAZGEÇERSİN İNŞALLAH :((
,,,
ALLAH BİLDİĞİMİZ BİLMEDİĞİMİZ BÜTÜN DERTLERİMİZE ŞİFALAR VERSİN AMİN
hepinizin yüreği çok temiz rabbim sizlere kalblerinize göre versin ne muradınız varsa versin duam ve tüm kalbimle hepiniz için tüm darda tüm zorda borçlular işsizler açlar yoksullar sevdiginden ayrıolanlar hastalar cezaevlerinde masum olupta yatnlar savaş olupta memleketinde huzursuz olan sokaklarda aç vesefil olan aklıma gelen veya gelmeyen müslüman kardeşlerim için milyonkere amin diliyorummmmmmmmmmmmm amin bihürmetellil alemin rahman sensin allahım*
okadar değerli insansınız şu söylediklerininizin karşısında eziliyorum herşeylerin en güzel ve iyilerine layıksınız allah hepinizden razı olsun
vene diyeceğimi şaşırıyorum milyonlarca kez allah hepinizden razı olsun dua dostları
vene diyeceğimi şaşırıyorum milyonlarca kez allah hepinizden razı olsun dua dostları
nozgen bişi demene gerek yok gitmemen bize en güzel cevaptır :))
KARDEŞİM ŞU İLETİŞİM MERKEZİNE İMAİL ATTIM KAYDIMIN SİLİNMESİ İÇİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BUGECE BU DUA DOSTLUĞUNDA SON GECE HAKLARINIZI HELAL EDİN*
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.